Sevgilim ailesini depremde kaybetti ve 6 aydır depresyonda ne yaparsam yapayım bi gün mutlu oluyor ikinci gün yine depresyonda?

annesini babasını ve iki küçük kardeşini kaybetti o günden beri benimle beraber yaşıyor bende tek yaşıyorum bu sene okulunu dondurdu psikoloğa götürdüm 2-3 seanstan sonra psikiyatriye sevk etti onu çok antidepresan tüketiyor kendisi herzaman onun yanındayım terk etme gibi bi durumumum kesinlikle yok ama cidden benim iş hayatımı çok etkiliyor çünkü aklım hep onda kalıyor kendisine bir şey yapmasından çok korkuyorum ben kurbanda 1 haftalığına antalyada arkadaşımın yazlığı vardı beraber onunla vakit geçirdik orası bile yaramadı ya maddi durumum iyi olsa cidden işyerinden bi izin alıp yurt dışı falan yapıcam ama yok benimde durumum kötüye gidiyor ev sahibim kirayı 13.000tlye cıkardı kredi borcum falan var tedavi masraflarını zaten ben karşılıyorum asla bunu yük olarak görmüyorum bunu 27.000tl maaş alıyorum çok şükür arkadaşlarım falan destek çıkıyor bana ama bilmiyorum bi arkadaşım bana hastaneye kapattır 1 hafta dedi kafayı yedim şu an benden kimsesi yok ve bensiz kesinlikle kendine zarar verir ne yapıcam ben bunun için bile psikoloğa gittim kendim için onun dediklerini yaptım ama yaramıyor bir şekilde ya

Sevgilim ailesini depremde kaybetti ve 6 aydır depresyonda ne yaparsam yapayım bi gün mutlu oluyor ikinci gün yine depresyonda?