Ama çok garip değil mi bir zamanlar seni seviyorum dediğin insanın, yanında mutlu olduğun insanın hayatından çıkıp gitmek gerçekten anlaması güç bir durum o zaman hiç sevmemiş oluyor çünkü seven insan gitmez hele ki gitmeye değer bir neden yokken kendi keyfi için gidiyorsa
Umarım karşınıza iyi insanlar çıkar 🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gitsin bırak
Heh !! işte sırra ermiş bir kadın , şimdi buna bakıp feyz alın
Nee 😂
Başka kızlar var çünkü. Şıkır şıkır. Boyalı dekolteli. Alımlı hayat dolu. Onlarla yaşamak istiyorlar. Duygulu kadını kimse istemiyor
Hak etmiyorlar ki istesinler onlar öyle kişilere layık çünkü ancak onlar başa çıkabilir hak ettiği değeri verebilir bazı erkeklere
İs arkadaşm olan kız bu tarife uyuyor. Hem dışarıda sevgilisi var hem sevdiğim çocuk o beni üzdü bunu bildiği halde molada onları kakara kikiri halde gördüm. Cilveli hareketler yapıyor benimkine. Utandırmadan akıl veriyordu bir de bana. Yok umursama onu. Görünce gül bisey yokmuş gibi.
Yaaa seni vazgeçirip hemen kapacak desenee yazıklar olsun böyle insanlara
Babam ameliyat olacak mesela. Kan duyurusu yaptım bugün. Kıza baktım gördüğü halde geçmiş olsun demedi. Hikaye atmış şimdi mango dan aldığı kıyafetleri paylaşmış. Isyerinde bütün gün takma kirpiklerini düzeltiyor aynada. Güzellik delisi boş bir tip. Benimki selam verince saçlarını sala sala bir cilveli cevaplar verdi konuşurken. Artık görmeye dayanamıyorum bunları. O ap. tal çocuk bu s. alaga kanarsa çok yanarım
Sizin iliskiniz tamamen bitti mi bahsettiğin çocukla? Bir de çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Biz hiç sevgili olmadık. Çocuk hep bana ilgi gösterip hoşlandığını belli eden iş arkadaşım. Bana ilgisini kesti birden ben de bu kıza anlattım derdimi. Çok kötüydum. Anlatacak birini bulamadım. Bu kız da ona sövüp duruyor arkasından. Ama cuma günü baktım mola sahasında karşılaşmışlar. Kiz bacak bacak üstüne atmış onunla sohbet ediyor kahkaha atıyor. Enerjim iyice düştü. Babamın durumunu biliyor ikisi de. Çocuk teselli de etmişti dertleştik hatta o kadar. Cuma günkü halleri öldürdü beni. Çok teşekkür ederim. Amin sagolasin.
Boş ver ya takma onları belli etmemeye çalış sen hep mutlu ve pozitif ol bakma onlara görmüyormuş gibi davran
Bazen oyle olur çare yok gibidir ama vardır
Gitmek bir gelenek oldu
Öyle maalesef
Maalesef çok zor
Umarım bir gün pişman olur ve ben ne yaptım ne kadar haksızlık ettim der
Demezler onlar
Öyle bir diyorlar ki ama iş işten geçmiş oluyor çok sonradan anlıyorlar bazı şeyleri
10 sene sonra deseler nolcak ki
Aynen işte geç anlıyorlar o zaman da iş işten geçmiş oluyot