En son ailem çocuğa bizde gelip bakmayan ailem nedeniyle eşimle ciddi anlamda kavga etmeye başladık.
İsede başladım hafta sonları da gidiyorum.
İşten geliyorum ne bir sohbet ne bir sevgi.
Biraz önce farklı bir kahvaltiya bir şey yaptım, ve işe gitmeden yemek.
Geçenlerde yemekleri dolaba koymamış ekşimişti, eve geldim yemek yok onları da atmak zorunda kaldım ve çok zoruma gitti.
Kibarca yine unutmazsin dimi dedim bağırdı kendi suçumu kapatiyormusum, ben çok kusursuz muymusum.
Böyle hiç sevgi heyecan kalmadı aramızda, şuanda bile işe gitmek istiyorum bir önce evde duracak kadar huzurum ve mutluluğum kalmadı.
Galiba böyle giderse boşanmaya gidecek, olumlu düşünüyorum hep çabalıyorum da iş dediler ona da girdim ama bazen diyorum İstanbul'dan Manisa'ya gelin gelmeye değdi mi?
Çok zoruma gidiyor her şey kendimi çok degersiz hissediyorum ne yapmam gerek?
İsede başladım hafta sonları da gidiyorum.
İşten geliyorum ne bir sohbet ne bir sevgi.
Biraz önce farklı bir kahvaltiya bir şey yaptım, ve işe gitmeden yemek.
Geçenlerde yemekleri dolaba koymamış ekşimişti, eve geldim yemek yok onları da atmak zorunda kaldım ve çok zoruma gitti.
Kibarca yine unutmazsin dimi dedim bağırdı kendi suçumu kapatiyormusum, ben çok kusursuz muymusum.
Böyle hiç sevgi heyecan kalmadı aramızda, şuanda bile işe gitmek istiyorum bir önce evde duracak kadar huzurum ve mutluluğum kalmadı.
Galiba böyle giderse boşanmaya gidecek, olumlu düşünüyorum hep çabalıyorum da iş dediler ona da girdim ama bazen diyorum İstanbul'dan Manisa'ya gelin gelmeye değdi mi?
Çok zoruma gidiyor her şey kendimi çok degersiz hissediyorum ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer