Evli sevgilim var 4 5 aydır beraberiz ve bana maddi destek sağlıyor, güzel mekana götürüyor onu seviyorum da ama boşanır mı?

ona aşığım yargılamadan dinleyin, başından beri peşimden koşan oydu yüz vermedim fakat sonrasında ben de aşık oldum, bana destek de oluyor her ay 3000$ ben calısmjyorum okuyorum, bana çocuklarının çok küçük olduğunu ilerde boşanabilecrğini söylüyor fakat bunun icin ne zaman nasıl adım atmalı, aramızda ufak yaş farkı var ama çok değil 10 15 civarı , beraber çok eğleniyoruz dertleşiyoruz da ; beni ksybetmekten de korktugunu hissediyorum ne yapmalı? Yaşım daha genç ve ilişki daha yeni, birkaö sene beklemeli miyim

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar eşi hissediyor çünkü bazen sabaha kadar dışarıda , sürekli benle yazısıyor sabaha kadar ve cok sık işim var deyip yanıma geliyor, beni çok sevdiğini ve eşinden gizlememeye calıstıgını biliyorum, sanırım eşi ilgisizlikten sıkılıp boşansın istiyor ama ortada bebek , cocuk varken kadın tamamen emin olsa da bitirmez diye düşünüyorum, başkasına bakma fırsatım da yok hem aşığım hem de devamlı beraberiz , olmasak da arıyor her saniye yazısıyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar şu an kimseyle evlenmek istemiyorum zaten 23 24 yaşındayım , sadece okul kariyer haystım bitince düzenli hayata geçmek istiyorum evlilik de olabilir, ama o zamana kadar boşanır mı ya da eşi anlayıp boşar belki, midahale etmek istemiyorum pek şu an için
Evli sevgilim var 4 5 aydır beraberiz ve bana maddi destek sağlıyor, güzel mekana götürüyor onu seviyorum da ama boşanır mı?