Denenebilir
Denenmişi denemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence doğru değil ya. İkinci kez deneyince olmuyor çünkü. Bir kez anlaşamayan insan ikinci kez üçüncü kez hiç anlaşamaz. Yani barışsa ve tekrar evlense yine eninde sonunda o ilişki bence bir süre sonra bitecek. Yani baştan kötü giden bir ilişki bence sonradan yine kötü biter diye düşünüyorum ben ne bileyim...
Ben bekarım ama evli olupta boşanmış olsam aynı insanla bir daha asla ve asla evlenmem bırakın evlenmeyi mecbur olmasam konuşmaya dahi ama demem çocuk var bundan dolayı olabilir bunun dışında mümkünse karşılaşmak dahi istemem onun gittiği yere mekana mecbur olmasam gitmem, umarım çok büyük konuşmadım tanrı beni af etsin.
Yani zor da imkansız değil. Mesela biizm bir komşumuz vardı, ayrıldılar. Boşandılar mı orasını bilmiyorum ama ayrılardı. Kaç sene sonra barışmışlardı. Yani istisna olsa da olabilir. Bir de ortada aldatma falan yoksa anlaşamama falansa durum olması aşırı da abes kaçacak bie durum değildir gibi
Sorunların üzerine yeterince gitmeden, konuşmadan kestirip atıp boşanma ile sonuçlanmışsa evlilik, evet yeniden olabilir. Araya giren özlem ve sakinlik olgunlaşmaya sebep olmuş olabilir. Hele bir de çocuk da varsa doğru karar bu denilebilir
Cevap
34Cevap
Boşanma nedenine bağlı bir durum bu açıkçası ama ben pek zannetmiyorum ya kendim için konuşmam gerekirse evlenmem yani büyük konuşmayım genede...
Sevenlerin durumuna bağlı bu ikisi de hatalarını anlayıp tekrar bir araya gelebilirler aynı Neşeli günler filmi de ki gibi 😄
Eski kocam sen beni eskiden dövüyordun ama ben bunu kendime yediremiyordum. Ama zaman geçtikçe senin haklı olduğuna kanaat getirdim.
(diz üstüne çökerek) Benimle evlenir misin?
erkek tokatla cevaplar TABİKİ HAHAHAHAHAHAHAH
Evli biri olarak şayet boşanmış olsam ve ne yaparsam yapayım kafama göre birini bulamazsam, eski eşimde benim gibi ise yaptığımız hataları konuşur anlaşırsak evlenmeden imam nikahı ile devam edelim derdim diye düşünüyorum...
Bunu annemle babam yaptı. Berbat bir süreçti. İlk başlarda birbirlerine hassas ve saygılıydılar ama bir süre sonra yine uyuşmazlıklar başladı ve aradaki mesafe saygısı gitti aynı tas aynı hamam sonuç yine boşandılar.
Olmayanı oldurmaya çalışmak bence yanlış. Hani derler ya Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bence doğru.
Çok mantıklı bir tercih olmaz. Fakat bunu yapanlar var. Ne kadar doğru bir karar bilemiyorum.
olamazz olamazzzzzzz
Aynı flimi iki kez izlemek gibi bir şey bu sıkıcı bir şey, Doğru değil ve zaten iki kez denenmiş 3. Ne gerek var ruhumu emer. Doğru değil.
Tanıdığım biri var evlendi ve adamla birlikte amerikaya gittiler orada yaşıyorlar şuan🙃 mutlularsa neden olmasın
Ne kadar saçma ilkinde aynı şeyi yapan ikinciye yine yapmaz mı sanki boştan yere hayatımı zehir etmeme gerek yok
Bunu yapan ve çok da iyi yaptım diyen insanlar tanıyorum hatalarını karşılıklı anlayıp düzeltip yeniden evlenen harika aileler var
O an bunun doğruluğu falan sorgulanmıyor maalesef. Anlık adrenalinle doğru bir kararmış gibi hissedip tekrar evlenebiliyor insanlar.
Aynı şeyleri yaşadığını bile bile tekrar oynarsan lades olursun.. aptallık..
Güven tek kullanımlıktır ve denenmişi denemek ahmaklıktır.
Bence biten bitmiştir
Yanan odundan tekrar ağaç olmaz 🧐🫣
Aynı ateşe bile bile göz göre göre neden tekrar atlanır ki
Hiç belli olmuyor bu işler isteyen evleniyor
Yapılmasa daha iyi gibi 😃ayrılık nedenide önemli ama..
Çocuk oyuncağı mı bu hadi sevgili olsan barışır tekrar denersin
Çoğunluk artistlik yapmış da adam olduysa sıkıntı olmaz kimse o kadar güvenemez bir başkasına
Hayır bir sefer evlenmişsin olmamış ikinciye ne gerek var 😂
Yani çocuk varsa bir ihtimal olabilir ama çocuk yoksa çok da uğraşmaya gerek yok
Dinimiz açısından doğru değil doğru olması için iki tarafta başkasıyla evlenip birlikte olup bosanmali ondan sonra evlenmeli ilk eşiyle bu yüzden dinimizde boşanmak zordur
Herkes hata yapabilir önemli olan yapılan hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamaktır
Aynı kişiyle yine evlenmek aptalık başka bir şey
Değişik işler
Bir kere kalp kırırdıysa ikinci şans tanımam. Camlar kırınca bir daha yerinede gelsede eskisi gibi sağlam pürüzsüz olmaz.
İlkinde olmamis ikincidede olmaz gene solugu mahkemede alırsın
baskaykandeneyene kadar bildiğin biriyle denemek bir şey kaybettirmez
Olmuyor denedim yine olmadı boşuna ömrünü kendini tüketme derim
Tabiki de hayır sönmüş bir ateşi yakmak zordur o yüzden hiç gerek yok boş koy gitsin😎
İlkinde olmadiysa ikincide de olmaz zorlamaya gerek kangren olmus parmak anca kesilir
Aynı hatayı 2. kez yapmam
Aradan 1 2 geçerse belki
Ölünür daha iyi.
Deneniir
Aynı kitabı okumaya benzer faydasız..
Üçüncüsü kesin yanlış olur.
Denenmiş denenmemeli, genelde sonuç değişmiyor
Çocuk durumu varsa olabilir
Bak buna çok gülerim 😂
Saçma bir durum bence..
Evlenmezdim karakter değişmez
Aynı kitabı tekrar okumam