ilk eşinden işsiz kaldığı için eşinin psikolojik şiddetine maruz kaldığından boşanmış. Memur olmak istediği için sınava hazırlanıyormuş. 1 yıl 2 ders çalışmak istemiş, duzenli geliri olmamış. eşi niye çalışmıyorsun diye burnundan getirince atanıp ilk iş ondan kurtulmak olmuş. 3 yıl evli kalmış.
ikinci eşinin evde yatalak annesi varmış. Eşi anneme hep ben bakmıyorum bazen ablam alıyor, bazen birini tutuyorum demiş. Ama evlenince sozunu tutmamış. annesi yüzünden eve hapis olmuşlar. Hep evdeymis. Onla da 3 ay evli kalmış
Bilemiyorum bunlar haklı sebepler mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demekki adamda bir sorun varki 2kere boşanmış eğer bekarsan evlenme
İşsiz kaldığı için eşi sınava hazırlanıyor kadın yardımcı olmak için kendisini feda ediyor adam o zor süreçte kadının psikolojik şiddetini bahane ediyor bence çok saçma diğer neden de ilkinden saçma …
Yani eşinizin annesi yüzünden evden gezmeye tatile veya bir yere gidemezsiniz anlayışlı olunur muydu. Bilemedim ki. Bana da 3 ayda bunu çözmek yerine çekip gitmesi saçma geldi
Hayır öyle demek istemedim ikinci neden de çare bulunabilirdi direkt boşanmaya kalkması evliliğe olan ciddiyetini sorgulattı iu an bana mesela
Yani 2. Kez bu yola baş koymuşsun evlilik işi yalamaya dönmüş onun
Aynı şeyden endişe ediyorum. insan biraz çaba harcar 3 ay çok erken pes etmek için
Yani boş ver sepetle sen bunu
Tam haklı değil memur olunca kocayı bırakman hoş değil madem olmadan bırakaydın
Konuyu anlamamışsın ki
Olunca bırakmış demiyor zaten sınav sürecinde eşinin psikolojisinı idare edememiş 😒
Şimdi anladım mağdur sensin bu durumda
Yok ya ne işim olur 😂
hayır
Çocuğu yoksa ve beğenebileceğim biriyse olabilirdi, bilmiyorum
ister istemez boşanmayi hafife alan biri mi diye düşünüyorum. Ya benden de ayrılırsa
Bilemiyorum bir iki ne farkeder olabilir
Boşanmaya alışkın evliliği hafife alan biri mi diye düşünüyor insan.
Olabilir belki sansizlik
Sen misin bu kişi anlamadın
Yaşlar kaç peki
26 29
29 yaşında 3 kadını alıcak vay be
Öyle. 40 yaşında 7 karılı Hürmüz olacak diye korkuyorum.
Kim bu kişi sen misin