Güven sizin için ne demektir? Karşınızdaki adama /kadına bana güven diyebilir misiniz?

" Hiç bir şey güven kadar güçlü değildir.. "
Güven sizin için ne demektir? Karşınızdaki adama /kadına bana güven diyebilir misiniz?

" Hiç bir şey güven kadar güçlü değildir.. "
Güven benim için huzurlu olmak demektir, bir ilişkinin bel kemiğidir. Olmazsa olmaz.. Ben karşımdakine bana güven demem buna kendisi karar vermeli, güvenilir miyim değil miyim diye.
Güven kelime yıllar önce edepli ve seviyeli bir şekilde kullanırdı lakin şu an "güven" daha doğrusu birine gözü kapalı güvenebilmek çok zor. Mesela iş ortamında yeni bir çalışan olduğunu hayal et, patronun seni tanımıyor, ilk önce sana nasıl yaklaşır? Temkinli bir şekilde dimi...😏 eee zamanla olan şeyler onlar yani bir insana güvene bilmen için nasıl çalıştığına bak, hiçbilmiyorsan gözlerinin içine derince bak... o sana herşeyi anlatır👍🏻
Güven benim için her şey demektir. yani güven olmadan ne ilişki olur ne dostluk ne de arkadaşlık. karşımda ki kişiye güvenmem gerekiyor yoksa konuşmam bile. ama bu zaman da güven o kadar zor bulunuyor ki herkes bana yapmacık ya da samimiyetsiz geliyor veya çıkar için sanki konuşuyormuş gibi..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Kendimi güvende hissetmek adına aşırı temkinli davranırsam bazı fırsatları kaçıracağımı düşünüyorum. Elbette güven önemli. Ama risk almadanda bir arpa boyu yol alamassın. Rızkın riskin kadardır.
Cevap
8Cevap
Güvendiği insanın omuzuna başını dayayıp uyuyabilmektir.
Benim için o insana herkesten daha fazla çıplak kalabilmektir. Her anlamda ve %100 mümkün değil elbette ama büyük oranda bu olsun isterim..
Güven,
Bir insanın hayatımdaki yerine attığı perçimlerin bütünüdür.
Guven benim için huzurdur, huzursuzluk varsa ben yokum..
Güven, benim için doğruluk ve şeffaflığın sentezidir.
Görsel her şeyi söylemiş, ne kadar güven desekte veya güven denilse de olmayınca olmuyor...
Kendinden taviz vermek gibi bisey
Benim için her şey demek
Güven benim için her şeydir
huzur kaynağı
Bir çok şey demek.
Güvenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?