Güven sizin için ne anlam ifade ediyor?

Kendi adıma konuşacağım. Şahsen güven duygusu, kazanılması en zor olan duygudur. Hele bi' kız için. Tabii bunu anlamayacak insanlarda olabiliyor. Sıradan bir duyguymuş gibi bakan, kısa vadede oluşup; bi' anda son bulan his olarak görmeleri normal. Fakat öyle değil. Aslı başka. Hayatta birine verilebilecek en güzel duygudur belki. Ben ne yazık ki güveneceğim insanları seçemiyorum. Keşke öyle bi' şansım olsaydı, ama yok. En ağır olan duygu da, bunu haketmediğini bilmek. Hele gözünün önündeyse, vay haline!

Biri tarafından anlaşıldığını bilmek, sonunda yanıldığın o acı gerçekle yüzleşmek; hayatın en büyük oyunu olsa gerek. Sonra gelsin keşkeler, vahlar, offlar. Ardı kesilir mi, bilmiyorum. Yalnızca kızgınım. İnanışlarıma, saflığıma, kaybedişlerime, vazgeçişlerime. Kısaca beni ben yapan tüm kötü özelliklerime... Kolay güvenmemeli bi' insans. Bunu önceden kestirebilmeli, sonunu dahil ederek atmalı afımını. Siz bu söylediklerimi nasıl yorumlarsınız bilemiyorum fakat ben bunları yazdıktan sonra kendimi hafiflemiş hissedeceğim ve belki, bi'nebze de olsa rahat uyuyacağım. Yani umarım...

Sizin lügatınızda ki güven'in anlamı ne peki?
Güven sizin için ne anlam ifade ediyor?