Huzurevi miyim ben ya huzurlu ilişkide neymiş ben heyecan kadınıyım tutku önemli benim icin.. Zaten Venüs akrep naneyi yemiş doğuştan ben öyle huzurlu emekli çiftler gibi ilişki yaşayamam bana kavga, aksiyon, adrenalin, erotizm, heyecan lazım..
Huzur olsun ya heyecan saten olur huzur olmayınca zevki olmaz ki her gün kavga anlaşmazlık kavga çekemem valla, hayatımda olan kadına ben, kadında bana huzurlu mutlu bir ilişki olması lazım, zaten hayatta yeteri kadar yoruldum insanlardan sıkıldım birde mutsuz huzursuz bir ilişki gerçekten de çekilmez. O yüzden mutluluk anlaşma olsun, arkadaş gibi olalım ya yeri geldiği zaman sevgili yeri geldiği zaman hayat arkadaşı yeri geldiği zaman mükemmel bir şekilde birbirimizin seks partneri olalım.
Benim için heyecan önemli yani huzur zaten gelir aşk ve mutluluk varsa. ama bir ilişki de ben eğlenmeyi severdim heyecanlı şeyler yapmayı sürekli farklı şeyler yapmayı isterdim. mesela gezmek eğlenmek sevdiğim kadınla deliler gibi mutlu olmak isterdim. yani hayatımız çok hareketli geçsin isterdim durgunluk bana göre değil. zaten sevdiğim kadının da eğlenceli ve deli dolu olması benim hoşuma giderdi. huzur da iki çift mutluysa mutlaka olur zaten.
Denge olmalı ilişki de iki tarafta da yeri gelir eğlenir yeri gelir beraber huzurlu yeri gelir dertlere ortak yeri gelir sevgi de ortak her şey birbiri arasında paylaşılmalı sevgi de aynı şekilde sevin sayın ancak bir insanı yine de merkeziniz haline getirmeyin çünkü insanlar zamanla değişebiliyor yani o insanın aynı kalacağının garantisi hiç yok netice de insanız ne olursa olsun mutlu olmaya ve nefes almaya devam ederken hayatı tadını çıkarın
Beni heyecanlandirmali elbette ama zamanla alışmak da isterim. Her onunla konuştuğumda heyecanlanmayi istemem. 😅 Çoğunlukla huzurlu bir ilişki isterim..
İkisini de birbirinden ayiramazsiniz ya da biri olsun, öbürü olmasa da olur diyemezsiniz çünkü ikiside birbirine bağlı. Makul ölçüde ikisi de varsa daha sağlıklı bir ilişki içinde olur insanoğlu.
Bu arada erkekler çoğunlukla heyecan demiş. Heyecan ararken belalarını buluyorlar. Canım kadınlar da çoğunlukla huzur istiyor💕 canlarım inşallah hep huzur dolu bir ilişkimiz olur