Sevgin biterse birgun ya diyorum hayir saçmalama sevgim neden bitsin. Evlencegim kadin diyorum sana dahası var mı diuor. Kaybetme korkusunu ağır yaşıyorum. Ama her saat her dakika yaziyor ariyor.. yasi 31 uzman cavus
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gitme olasılığı her zaman vardır. Mesele kaybetmekten korkmamak bence. Sen böyle sık boğaz edersen gitme olasılığını yükseltirsin.
Cok sik boğaz ediyorum. Ona rağmen gitmiyor iste... sevmesem giderdim gordugun gibi onca şeye rağmen seninleyim cadi diyor bana. Cok korkuyorum ya kizlar bakarsa diye bakanlara da sevgilim var diyor
İyi duruyor o zaman ben olsam kaç kere giderdim de senin ciddi psikolojik sorunların var gibi bence tedavi olman lazım.
Herkesin gitme olasılığı var kaç defa bu ilişkileri yaşadım gördüm insanlar değişebiliyor
Iste bende onu diyorum. Ondan ortada bisey yok ama gidecek diye korkuyorum. Arada bazı yaşantılar var. Sukur bakireyim zaten de. Bilmiyorum yaaa böylede nekadsr sağlıklı olabilir psikolojim
Yine de dikkat et evlenmeden olma ne kadar kaybedicek korkun olsa da yarın öbürgün bilemezsin inan ne yeminler ne seni birakmiycam lar duydum ölürüm ler duydum kimseye güvenme hepsi sonra lafta kalıyor kaybetme korkunu da belli etme edersen cepte görür ve aldatma ihtimali yüksek olur bu nasılsa cepte elimde avucum da der istediği gibi de davranır
Yaaa yorumunuz için çok teşekkürler. Benim korkumu düşüncemi cok iyi anlamışsınız.
Cok sik boğaz ediyorum bazen kavga ediyoruz trip atarim. Ona rağmen gitmiyor. Sevmesem giderdim gordugun gibi onca şeye rağmen seninleyim , sana katlaniyorum dedi. Her saat her dakika yazar. Ağladığımda kendi aglar. Ama esas korkum. Antalyali bu. Antalayaya izne gitcek kizlar bakar konuşur diye.
Gozum seni goruyor. Goruntulu ara diyor. yemin de ettirdim bilemiyorum
Kaç yaşındasın peki sen bende askerde sevgilim vardı gitti ispartaya ve bende çok sık boğaz ederdim ve şu şey varya vodafon self servis önceden konuşulan numaralar gözükürdü ailesini bilirdim yabancı no gördüm ve antalyaya geçmiş izin günün de eş corta aldattığını ogrendim o noyu arayıp hafta sonu x kişi yanima. geldi dedi kadın emin ol aynı iliskideydim ailesi yoktu yanında ben destekciydimve hiç ayrilmicaz benden ayrılsa senden başkasıyla evlenmem diyordu ve bu adama 4. yilimi vermiştim sen sen ol kimseye güvenme neyin nolcak belli değil tecrübe sabit uzun anlattım ama insanlar değişebilir benimki de göreve gitmeden önce böyleydi gitti ve değişti bende sık boğaz eder sürekli foto video etraf foto isterdim güvenmiyor dum ama şimdi başkasına bu ay nikâhım var ve bu kadar sık boğaz etsen de yapıyorlar yapan etmesende aldatan her türlü aldatır ruhun duymaz bende self servis olmasaydı ruhum duymicak ti hala beni sevdiğini filan dusuncektim
Önemli olan karakter ve değişebiliyor insan oğlu temkinli dikkatli ol ve bağlanma onun karsidina ağlama. belli etme bende aynı sen gibiyim aldatilmadan önce ağlardım her dakika mesajlasirdik aynıydık ispartaya göreve gitti ordan tatilde antalyaya geçmiş haberim bile yoktu ben onun ısılı olduğunu bile bilmyordum hiçte farketmedim sürekli haberlestigimiz halde
Kafanı karıştırmak gibi olmasın sık boğaz etme yapicak insan her şekilde yapar karakter meselesi benimki değişi verdi görevde güvenme denkaybetme korkusu da verme karsisinda da sakin ağlama bende aynı ağlardım her dakika merak ederdim ama yapan insan yapar şimdiki insanlar ciğrindan çıkartıyor erkekleri önemli olan karakrter değişmeyen değişmez sen sık boğaz etmekten kaçın
Peki o eski sevgiliniz asker miydi meslegi? Haklısınız yapan her sekil yapar. Kendisi de bunu dedi. Instagramini da takipliyorum. Kiz vs. Edemez takip bunu demistim etmiyor gozum sende diyor. Hatta denedik arklerden ordan burdan olmadi yazmadi da kavga ettik. Ona rağmen gitmedj. Zaten evlilik dusunuyor. Yasi 30 . Ben 26 . Hergun dipdibeyiz sabah birde aksam is cikisi. Antalyali hani uzun yillar orada yasiyor. 2. Cinselligini benle yasadi yalan demez asla. 7 senedir yalnızdı. Ben ciktim karşısına evlenmek istiyor. Ailelere uygun zamanda accaz. Bakalim tatile gittiğinde dediklerini yapacak mi ozaman belli olur. Goruntulu aradığımda açılacak. Nereye giderse haberim olacakmi bakalim
Ck cok twsekkurler sonuna kadar guven olmamalı hersey olabilir. Yorumunuz harika
Cinsel lik biz de yaşadık 4 sene beraberdik görev de uzağa gitti işte orsya gidince değişti benim ki sosyal medya bile kullanmazdı açsa da ortaklık gel gelelim orada değişti şimdi evlencem bu ay nikâhım var hayırlısıyla her ihtimale karşı dikkatli ol hakkında hayırlısı versin yüce rabbim şu güzel cuma saatinde gönlüne göre olsun her şey
Amin insallah sende hayırlı sekilde evlenirsin. Bakiremisin peki cinsellik ileri boyut değildir herhalde. Benim 6 aydir :D beraberiz hızlı oldu ama direk evlenmek istiyor artık oda bakire kiz az beni kacirmasin
Evet sevişme siz olmaz o kadar cinsellik lazım yoksa erkekleri hiç tutamayiz elimiz de evet ben de bakire yim valla bizim gibisini zor bulurlar
Abla ucak iliski sikintili ayrica sen takintilisin asker karisi olmak zordur hele uzman karisi cok daha zor
Shhshshshshs evet takintilisin diye oda diyordu
Asker karisi olmaya hazırım babamda asker
Dipdibeyiz
O zaman korku niyeee
gider,