Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Anne babanızın sevgilinizi onaylamıyor olması ilişki durumunuzu etkiler mi?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Belki bir çok insan hayır kimseyi ilgilendirmez dediğini duyar gibiyim, ancak gerçekten bu kadar basit değil ben hayatta şunu gördüm gerçekten de anne babamın istemediği bir çok insanın bizim iyi mükemmel dediğimiz birçok insanın sonradan yalan çıktığını gördüm, bu yüzden benim için annemin babamın onayı önemlidir.

#FırtınaSavascisi
#Onay
11 Ağustos, 2023 Cuma 10.47
Etkilemez benim kararlarım önemli her zaman ve bana kimse karışamaz. yani ben bir kadını seviyorsam duygularımdan eminsem değil kimse tüm dünya bana karşı çıksa bile vaz geçmem
sonuna kadar mücadele ederdim insan sevdiği aşık olduğu kişi için mücadele etmeli fedakarlıklar yapmalı.
Öyle bir etkiledi ki anlatamam sevgilim dul biriydi ve annem istemedi sonra ayrıldık.. Çok üzgünüm kendim için ama onun için üzülmüyorum çünkü evlendi kendisi ve mutlu.
Kadınların umurunda olmaz dostum hani diyorlar ya kadınlarda üzülür diye yalan
Annem babam kararlarıma güvenir zaten zorluk çıkarmaz ama eğer istemezlerse ben onları ikna etmek için uğraşırım. Onlarında rızası benim için önemli.
Kesinlikle
Annem ne derse onu yaparim kimse ailemden değerli değil onlar uygun görmüyorsa vardır bir bildikleri.
Tebrik ederim
Cevap
6Cevap
Aileler diyorsa %90 haklillardır. Eninde sonunda haklı oldukları da çıkıyor zaten. Özellikle kaçarak evlenen insanlarin çoğu ailesi istemediği için kaçıyorlar sonra bin pişman oluyorlar
Kesinlikle katılıyorum fakat çoğu insan ben yetişkin oldum düşüncesiyle karşı çıkıyor
Etkilemez... Ailem pek çok konuda benim fikrime önem verir ama uygulamaz, ben de dinlerim ama kendi istediğim olur.
Ama işte senin ailen destek veriyormuş bazıları vermez,😊
Evet etkiler. Çünkü benim göremediğimi onlar görür.
Kesinlikle katılıyorum gerçi aileye de biraz kalırsan evde kalırsın ama söyledikleri birçok şey doğru çıkıyor
Her aile bir değil cidden ya
Yani aynen öyle azı aileler sırf kendi istedikleri olsun çabasıyla da geziyor ya bazen anne babalar bazı şeyleri kendilerinin hak görüyorlar yani ben bu çocuğu dünyaya getirdim benim istediğimi yapmak zorunda iyi de kardeşim dünyaya gelmeyi ben tercih edemedim ki getirmeseydim
Kesinlikle etkiler. Ailem bana ciddi bişekilde bir uyarı veriyorsa dikkate alırım sebepsiz bir şekilde de demezler zaten.
Ebeyvlerin onaylanmadigi bir ilişki tam olarak düzgün değildir bu yüzden yurutmem
Ailem sevgili onaylamazsa mutlaka onaylatmaya çalışırım ailem istemedi diye ilişkimi bitiremem
Anam sil desin silerim valla
Taktir ettim seni 👏👏
canım kocam için herkesi satarım :D
Tövbe ya rabbi 😃
Neden onaylandığını sorarım mantıklı mi
Beni etkilemez. Kendi kararımı verebilirim.
büyüdükçe tecrübeye saygı.
Azda olsa mutlaka etkiler
Benim durumu her türlü onaylamazlar durum değişmez
Psikolojim sağlam olduğu için etkilemez
etkilemez
evet
Etkilemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?