EŞİMLE TARTIŞMA?

Merhaba arkadaşlar eşimle geçen cuma gün öncesine kadar evlilik yıl dönümümüzdü ve salı günü telefonunu karıştırdım sabah ikimizde işe gidicez bi baktım bi iş yerindeki kızlarla normal konuşması oluyor girdim baktım yine kız buna GÜNAYDINNNNNN enerji dolu bir gün geçirmek dileğiyle BENİMKİDE GÜNAYDIN CANIM BENİM şeklinde cevap vermiş ve ben bunu görünce çok sinirlendim 1 haftadır konuşmuyorum çünkü o kimki onun canı oluyor bi güvensizlik hisseyim 1 yıllık evliyiz ve evli bir adam bunu demesi çok saçma yazdığı kızda çalıştı şirketin izmirdeki şubedeki kız konuşmalar bakıyorum aramalara görüntü falan hep ve zaten öncesinde hep bu kızla mesajları siliyordu neyse ben ogünde beri eşimle ayrı yatıyorum eşimin birde 40 gün önceside eşimin babası vefat etti kaynanamla altlı üstülü yaşıyouz ve hergün bizde kalıyor geceleri benim evimde çok küçük 1+1 osursan duyuluyor öbür odadan bu durumda beni yıpratıyor tuhaf hissediyorum kendimi oraya ait değilim birde üstelik bugun annesi eşime annesini arıycam napmaya çalışıyor diye demiş böyle bişi olabilirmi ya ben kimseye bişi anlatmadım annesine karışmak ne haddine ya napmam lazım söylermisiniz

EŞİMLE TARTIŞMA?