EŞİMLE SÜREKLİ TARTIŞIYORUZ?

Eşimle sürekli kavga ediyoruz biz 4 sene sevgililik dönemi geçirdik ilk iki sene hiç kavga etmezdik ama sonrasında çok sık etmeye başladık herşeyden ama çok sevdiğimiz için hep düzelmeye çalıştık 2 yıldır evliyiz ama yine her sey ayni 7günde sadece 2 gün iyiyiz mesela oturuyoruz akşam iyiyiz sarsılıyoruz mutluyuz 10 dakika sonra en ufak şeyden. kavga ediyoruz hep böyle. Mesela şimdi kavga ettik iyiydik bir sorun yoktu bir video izliyordum çok komik geldi baya kahkaha attım benim eşim o şekil kahkaha atsa bende mutlu olurum açıkçası ama eşim birden bağırmaya başladı biz kavga ederken beni sustuyorsun ya komşular duymasın diye şimdi kendin niye böyle saçma sapan kahkaha atıyordun diye ciddi bir kavga çıkardı ne alakası var ben kavga ederken tabı ki kimsenin duymasını istemem ama günlerinde. komsular duymasın gülmeyeyim mı diyeceğim ayrıca odadaydım yani o kadar da gülmedim tamamen saçmalıyor artık sıkıldım bu saçma hareketlerinden konusmayacagim hiç şimdi yatıp uyuyacağım sizce neler yapmayalım yoruldum çünkü artık.
EŞİMLE SÜREKLİ TARTIŞIYORUZ?