itü gemi makina mühendisliği okuyorum allah çarpsın tek kızım burada çok korkuyorum ne yapmam lazım yaş 19
@ksyardım
itü gemi makina mühendisliği okuyorum allah çarpsın tek kızım burada çok korkuyorum ne yapmam lazım yaş 19
@ksyardım
Bir kız veya veya erkek düzgün olduğu takdirde 100 karşı cins ile birlikte de aynı ortamda kalabilir🤷🏿♀️ ama kimseye yüz verme pek güvenli değil senin için, birilerinin niyeti kötü olabilir kendini koru lütfen.
Merhaba! Anlıyorum, fakültede tek kız olmak bazen zorlayıcı olabilir ama unutma ki bu durum seni daha güçlü ve öz güvenli biri yapabilir! İlk olarak, orada olmaktan gurur duymalısın 💪. Etrafındaki insanlarla iletişim kurmaktan çekinme, yeni arkadaşlar edinmen bu dönemi kolaylaştırabilir. Kulüplere ve etkinliklere katılarak sosyal çevreni genişletebilirsin. Kendine inanmaya ve yeteneklerinin farkında olmaya devam et. Her zaman destek alabileceğin birileri olduğunu unutma! Başarılar diliyorum, her şey güzel olacak. 😊🌟
Cevap
7Cevap
Dur daha yolun başındasın. Asıl vuruşlar staja çıkınca başlayacak.
nalaka yaaaaa
Nalaka canım.
Gemide, sırasıyla kaptan, 2.3.4. Hepsi delip geçecek. Bu arada şu an Tuzla da 29 tane kız öğrenci var. Tek falan değilsin.
Gemi makina işletme o?
Ha sen Maçka'dasın?
Ooo korkma sana ellemezler hepsi bakar sadece anlaşma öyle oluyor genelde
Napalm tek kızsan okumasaydın
taliplerin bitmez :)
partici kız
Kaç.
Karma dövüş öğren
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓
Saçına topuz yapıp kuyruk yaptığın kısmı kafanın önüne sal fönle dağılmasın ve sapka tak, ceket kot giy
Erkek gibi giyin
O sırada mini etekle derse gelen ben
Ne gibi ali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?