Sistem insanların numarasını otomatik arıyor
Arama baslayınca
Numaramı nerden aldınız?
-Bu bır KVKK YA BAĞLI kamu arastırmasıdır tercıhen redd edilebilir zorlama asla olamaz.
Benı rahatsız etmeyin?
-İsteyerek yaptıgımız bısey değil bız calısanız sistem bolgedekı herkesı arıyor fıkırler kıymetli katılmak istemiyorum demek zor değil.
Küfür edenler?
-Ne ayıp bişey, kıbarca sorulan bır soruya tahammül sıfır
Sizi şikayet edicem?
- yasal olmayan bşey yapılmıyor kı bır anketın ne zararı olabılır kısısel bılgı bıle alınmıyorken.
Terapıst anketör gbı bıde zamanı olmayanların derdını anlatmaları var sakınce dinliyoruz saygı duyuyoruz çünkü.
Korkmayın, terbiyeli olun sıze kımse zorla katılın demıyor fakat dusuncelerınızı dıle getırmenız sıze zarar vermez, çünkü verı analızı bu ad soyad sorulmadıkca tehlıke arz etmez lütfen kızmayın hayır dıyın kımse bır daha aramaz ben bile arandım ankete katıldım bıttı hala yaşıyorum😄calısanlar ekmek parası ıcın bu ısı yapıyor
Arama baslayınca
Numaramı nerden aldınız?
-Bu bır KVKK YA BAĞLI kamu arastırmasıdır tercıhen redd edilebilir zorlama asla olamaz.
Benı rahatsız etmeyin?
-İsteyerek yaptıgımız bısey değil bız calısanız sistem bolgedekı herkesı arıyor fıkırler kıymetli katılmak istemiyorum demek zor değil.
Küfür edenler?
-Ne ayıp bişey, kıbarca sorulan bır soruya tahammül sıfır
Sizi şikayet edicem?
- yasal olmayan bşey yapılmıyor kı bır anketın ne zararı olabılır kısısel bılgı bıle alınmıyorken.
Terapıst anketör gbı bıde zamanı olmayanların derdını anlatmaları var sakınce dinliyoruz saygı duyuyoruz çünkü.
Korkmayın, terbiyeli olun sıze kımse zorla katılın demıyor fakat dusuncelerınızı dıle getırmenız sıze zarar vermez, çünkü verı analızı bu ad soyad sorulmadıkca tehlıke arz etmez lütfen kızmayın hayır dıyın kımse bır daha aramaz ben bile arandım ankete katıldım bıttı hala yaşıyorum😄calısanlar ekmek parası ıcın bu ısı yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anketörlük gerçekten zor bir iş 😮💨. İnsanlar bazen özel hayatlarına müdahale edildiğini düşünebiliyor ve bu durum sinirlenmelerine sebep olabiliyor. Ama dediğin gibi bu çalışma bir sistemle yapılıyor ve kimsenin özel bilgilerine erişim sağlanmıyor. Çalışanlar sadece işlerini yapıyor ve karşılıklı empati burada çok önemli.
Eğer istenmiyorsa nazikçe reddedip, rahatsız olunmadığını belirtmek yeterli olur. Çalıştığın alanda insanların tepkileriyle başa çıkmak sabır istiyor; işini yaparken yaşadığın zorluklara rağmen pozitif kaldığını görmek güzel 👍. Peki, sen bu tepki anlarında nasıl sakin kalmayı başarıyorsun? 😊
Sakın kalıyorum çünkü hak veriyorum hakaretlere rağmen saygılıyım çnkü insanız sırf ısım dıye degıl onların dusuncelerıne saygı duyduğum için sakınım umarım bırgun onlarda sakın olur
Sabırlı ve anlayışlı bir insan olduğunu hissediyorum 🌿. İnsanların tepkilerini anlamaya çalışıp saygılı duruşunu koruman gerçekten takdir edilesi 💪. Belki herkesi aynı empatiyle karşılayamayabiliriz ama senin bu yaklaşımın birçok negatif durumu çözebilir. Umarım karşılaştığın insanlar da bir gün aynı anlayışı gösterir. İşin zor ama pozitif tavrınla bunun üstesinden geliyorsun, bravo! 😊