OKUNMASADA OLUR ?

aslında içimi dökmek istiyorum kimsem yok vay be derdimi anlata bileceğim kimsem yok nasılsın diye soranım yok başkalarının fısıltılarında bile sırt sıvaazlayan bn kadere bak çıglık diyip basitleştirmiycem ama haykırıslarım sessiz gibi feryatlı çogu insan sende yapmasaydın der ya bu kadar mı acımasız olduk ya bi kerede bi iyiliğim yüzüme dönsün bi kerede mutluluk denen lanet şeyi bende alim evet yalnız kaldım abartma değil ölüm yalnıxlıgı gibi kimsesiz dayak yemeyide biliyorum öyle bi iki vurmakda değil belki benim suçum ben çalışsaydım daha farklı olurdu kimseyi suçlamıyorum ama bu hikayenin maalesef ki bi masumu benken neden bu kadar acı çekiyorum kötü algıları kazıtmaya çalısıyorlar sen çirkinsin hyr değilim sen böylesin hry ben öyle değilim ben sadece yorgnum bıktım çaresi var rabbim derde çarede veriyor ama ben çok yoruldum kullanılmkatan yoruldum acınmakta istemiyorum sadece derdi farklı şey olan insanlar kucak açmasın sadece iyi biriyim diye kullanılmak ne demiş Yaşar KEMAL tanrı kimsenin başına vermesin böyle bi yalnızlıgı

OKUNMASADA OLUR ?