Ya 20 senedir bekarım 2 sene önceye kadar okeydim yalnız olmakla ama artık yetti nereye baksam çiftler. Dizi izlerim orada sevgili kafeye giderim orada sevgili. Kim dagitiyor bunları bilen varsa gidip alicam ya yetti. Şu flörtlesme kültürünü de kim çıkarttı hiç beceremiyorum bana bir şey önerin arkadaşlar. YouTube kanalı falan ne olursa.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seçici olma birisiyle flörtlesicem diye de düşünüp başlama arkadaş gibi başla konuş zamanla her şey oturur. Cok seçici olup illa sevgili modunda takilirsan olmaz. Herkes beğenilmek ister. Sende birilerine önyargılı davranma yok bundan olmaz dediğin adamı bile tanıdıkça ya ben yanlış düşünmüşüm sanırım diyebilirsin. Sadece yapman gereken çok seçici olmadan birileri ile tanışmak arkadaş gibi konuşmaya baslamak. Diger şeylere gelirsek asla paragöz biri olma dırdır etme erkekler bunları sevmez erkekler yanlarında onlara huzur veren onları dinleyen önemseyen kadınları isterler. kesinlikle sadakatli kadınları isterler. Ve asla gitmeyecek günümüzde görüyoruz en ufak şeyde çekip gidiyorlar kizlar. Oyle biriysen unut. Gitmeyeceksin kavga da etsen gitmeyeceksin. Erkekler onları bir saniyede harcayan kadınlara guvenmezler. Cunku bugün bir saniyede giden yarın da gider. Bunlar dediklerimi dikkate alıp birileri ile tanışmaya adım atarsan olur bekleme gelsin seni bulsun yok öyle bir dünya adım at tanış ama hemen sevgili aşkım canım birtanem moduna girme hele evlilik mi aman herseyin zamanı vardır
02 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir çaban yoksa hiçkimseyi BU-LA-MAZ-SIN ya da şöyle olur : her kadını ZORLA üzerine saldıran sapıklardan aldatanlardan biri gelir seni o bulur :-) Türkiyede son dönemde kadınlara diziler kendi akılhastası yalancı feminist/gay vs ilişki uzmanları tarafından abuk sabuk yönlendirmelerle gazzz veriliyor ama gerçek hayatla uyuşmayan bu gazzlar sonucu genelde hüsran ve hayal kırıklığı oluyor.
akılhastası beynsiz feminist (erkek düşmanı) ya da gay ilişki uzmanlarına göre erkek durup dururken senni üzerine atlamalı saldırmalıymış bunu yapanlar "alfa"ymış korkusuz cesur erkekMİİŞŞşş.. vaaay beee olaya bak ! birde erkekler narsist falan filan sallıyorlar etrafta beklentilere BAK ! .. hatta zorla üzerine saldırmazsa özgüvensiz falan oluyormuş erkekler... hayal dünyası .. bu ülkede polislik olmayalımda özgüven eksik kalsın. Her erkek özgüvenlidir ama karşısındaki kadın geerrizeekalıylsa o erkeği kendine çekecek hiçbir şey yapmıyorsa tanışmaya çabası yoksa hayal kurup erkekler köpek olup üzerime atlayacak diye düşünüyorsa yazık gerçekten , bunlar HAYAL..
şimdi hayal lerden gerçeklere ve Türkiyeye gelelim : Bu ülkede erkeklere sabahtan akşama kadar TVlerde saaapıık kaatiill tacizzci vs vs syıp sövüp hakaretle rediliyor aşağlanıyorlar ve bunu her erkek haberlerde magazin programlarında söyleişlerde vs vs görüyor dinliyor.. Düzgün erkekler artık kendilerini buülkede GERİ ÇEKTİLER.. kadınlara lafalık betalık vs diye AmerikanAvrupa hikayeleriyle kandırılıp gerçeklerden uzaklaşırken "düzgün" insan olan erkekler Türkiye gerçeklerini bildikleri için artık emin olmadan adım atmıyorlar. Kimse istenmediği yerde durmaz , düzgün bir erkek hiç durmaz.. erkekler köpek değildir zorl akimsenin peşinden koşmazlar bunun tersini söyleyen feminist ya da gay akıl hastası ilişki uzmanı tiplerin yalanlarına inanmak isteyenler istedikleri yoldan devam etsinler.. Öncelikle bir erkek hoşlanıyorsa seni beğeniyorsa önce uzaktan bakar ilgilenir ama karşısındaki kadındanda bir yeşil ışık bekler bir çaba bekler.. "insan" olmak budur ! hayatta etki ve tepki vardır.. hiçbir şey kendi kendine olmaz. Kendi feminiz çamuru ve narsizm bataklı işine düşmüş çoğu kadına erkekler durup duruken neden gelmiyor neden benle konuşup tanışmıyor kafası yaşıyorlar KOMİK ? ve tambir IQ düşülüğü zeka geriliğii.. bunu yapan erkekler aldatan kandıran yalancı saapıık erkeklerdir. Sen eğer hoşlandığın erkeği kendine çekecek elektriği ona vermiyorsan , yeşil ışı ona yakmıyorsan hatta bunun teri çoğu kadını ortak olarak yaptığı gibi ona küfreder gibi bakıyorsan ya da ona alay eder gibi gülüp duruyorsan ((gülmeyeceksin gülümseyeceksin ! çoğu beyyinsiz tanımadığı erkeğe gülüp duruyor ! bu alay etmektir. Gülümseyeceksiniz. Bu çoğuu zekası yetersizin yaptığı ortak ve büyük bir hataadır.)) ya da ona bakmıyorsan "adam" yerine koymuyorsan kafanı başka taraflara çevirip "seni istemiyorum" dergibi abuk hareketler yapıyorsan ya da sopa yutmuş gibi sokakta gezip robot gibi etrafına, sevdiğin hoşlandığın erkeğe bakmadan onla iletişim kurmadan hayatı yaşıyorsan ozaman ben NEDEN YALNIZIM diyemezsin.. normali yalnız olman ya da her kadını aldatan birinin gelip seni bulması. Şöyle anlatayı ve örnek vereyim bu sitede kadınlara anlatmaktan bıktım usandım yoruldum! = sen sipariş etmediğin pizzayı pide kapına gelse yermisin? getiren belki hırsız , belki sada ilaçlı zehirli pizza pide getirdir? sen sipariş vermemişsin hiçbir çaban yok? EVET çoğu kadın işte bunu yapıyor bu ülkede ! kendi emk vermeden aşkta sevgide hazıra konmak için aşk sevgi zorla kapısında gelecek diye bekliyorlar genelde gelmiyor ama hırsız yalancı ve aldtanlarda var birgün çıkıyor geliyor :-) ve sonra sonuç = "adam gibi adam YOK, erkeklerin hepsi aynı " vs vs gibi beyin yakan boş anlamsız ezikçe laflar.. Kendi tanışmaya hiçbir çabası olmadığını için , maall gibi otorup bekleyip erkekler köpek olsun üzerime saldırsın mantığı yalancı feminist gay ilişki uzamnaları tarafından kadınlara aşılandığı için bu yanlış çarpık hatalı durumlar oluyor..
Seven erkek önce uzaktan bakar , kadın beni çağırıyormu istiyormu o da ilgileniyormu seviyormu? diye.. normali bu... Sen belki EVLİSİN? BELKİ SÖZLÜSÜN? BELKİDE SEVGİLİN VAR? alnında mı yazıyor bu kız bekar , zorla git -üzerine saldır , erkekle tanışmayı bekliyor.. diye? hayır alnında yazmıyor , insan olup iletişim kurup SEN hoşlandığın erkeğe uzaktan elektrip verip bakışlarınla ilgilnle vs vs ya da korkak ezik aciz değilsen "merhaba" deyip birşeyler sorup onla sohbet açıp tanışırsın onu tanırsın.. kadınlar tanışmaktan korktukları için sürekli erkeklerde özgüven yok vs bahanesini etrafta konuşuyorlar. Karşısındaki kadını seven her erkek özgüvenlidir ! BU NET ama karşındaki erkek seni tanımıyor sevgilin var mı yokmu bilmiyor , evlimisin , nişanlımısın bilmiyor? ahlaksız namussuzca utanmadan geli kendinisine bakmayan ilgilenmeyen tanışmaya hiçbir çabası olmayan bir kadını nedne üzerine saldırsın? bu özgüven eksikliği değildir.. kendine ilişki uzmanı diyen bazı beeyyiinsizler bu gerçeği gözardı ediyorlar ve özgüvenli erkek korkmaz gelip üzerine sladırı mantığıdalar okuyorum bazen etrafta bu bir mantıksızlık beyn yakan bir ZITLIK.. düzgün hiçbir erkek evli bir kadına , sözlü nişanlı bir kıza zorla gitmek sorla onu rahatsız etmek istemez, normalide budur.. Sen bekar biri olarak hiçbir çaba harcamıyorsan bakmıyorsan iligilenmiyorsan kimseyi duymak istemiyor gibi kulaklık takıp geziyorsan , kime baktığın belli olmasın diye hoşlandığın erkeğe bakmayıp gözlük takıyorsan ozaman yalnız olman NORMAL.. normal dzügün bir ekrke durup dururken neden sana gelsin?
ne ekersen onu biçersin ama genelde TÜrk kadınları hiçbir şey ekmeden durup dururken arladan meyveler sebzeler çıksın hazıra konayıp boş tarla durup duruken cennet bahçesi olsun istiyorlar ve OLMUYOR.. işte sebep bu !076 Yorumla- +1 yıl
@GatoKitty Neresi saçma. Neredeyse her kıza yürüyen en az üçte birinden de onay alan erkek olarak söylüyorum. Gayet makul ve mantıklı bir yorum yazmış arkadaş. Çabalamaktan kastı şu arkadaşım. Senin bir erkeğe hoşlantini ifadenle tarzinla belli edersin o kadar. Sonra gelir o sana yürür. Muhtemelen senin ilişkin de öyle başladı. Çaba harcamaktan ne anladın yoksa. Erkek arkadaşım olsun diye oryantal dans falan yapmasına gerek yok hiç zaten.
- +1 yıl
@GatoKitty Sen soğuk davranmış olsan bile o senden mutlaka bir ışık aldı. Yoksa o kadar mesai harcamazdı. Ya da çok yüzsüz ve hodbin bir adam.
Ben sevgilisi olmadığını bildiğim bekar bir kıza bir kez yürürüm. Hayır dediyse bitmiştir arkadaşım. Efendi gibi çeker giderim. Kızı da kötülemem. Uzanmadığım ciğeri de mundarlamam. Mundarlığı kendimde görüp özeleştiri yaparım.
5 kere 10 kere bir kadına yürümek zorbalıktır, tacizdir başka bir şey değil. Bir erkek, hayır dendiği hâlde 10 defa kapını zorlamışsa o erkek seni değil egolarını seviyor demektir. - +1 yıl
@GatoKitty Peki vazgeçmesi için her şeyi yaptım dedin. Daha sonra niye kabul ettin. Madem hiç sevmiyordun.
- +1 yıl
gerçekten sevdiğini kanıtladı benim gibi açıksözlü dürüst biriydi kolay kolay etkilenen biri değilim tabi o yüzden baya zorlandı 😂 aynı benim gibi inatçı biri o da neyse bende zaten bencil bi yapım var daha çok kendimi düşünürüm o yüzden çok öyle emekte sarf etmedim zor güvenen bi yapım olduğu için en ufak bi şeyde sert çıkışırım buna rağmen tek başına çabalayarak iyi iş çıkardı demek ki neymiş tek taraflı çabayla da bişiler oluyormuş
- +1 yıl
@GatoKitty Sen hayal dünyasında yaşıyorsun ve o çpocuk senin sadece "sevgilin" :-) :-) :-) Sevgili = geçici insan demektir.. sen bize burada ne anlatıyorsun? senni çaban yokken sana gelen yarında çabası olmayan başka bi rkıza çok rahat gider.. bunu bizde yapabiliriz çok kolay ama etik olarak YANLIŞ fakat senin bu yaşta bunu anlayabilecek bir IQ var mı sorun o? .. sen çağırmadan sen ilgilenemden seninn hiçbir çaba yokken senin üstüne atlayan bir erkek her kadına aynısını yapar senin ne özelliğin var? senin hiçbir çaban olmamış oturduğun yerden her kadına çağrılmadan giden bir erkek sana gelmiş.. az bekle ne edemek istediğimi "yaşayarak" anladığında ozaman buraya gelip ahh ahh vahh vahh erkekler şöyl ekötü erkekler böyle kötü erkekler aynı diyenler arasına katıldığında görücem ben seni çok bilmiş kız :-) :-) :-) hahahah
- +1 yıl
@GatoKitty Ne kadar çabalarsa çabalasın. En başından sevmediği bir adamı asla kabul etmez bir kadın. Sen sadece ucuza gitmek istemedin. Yoksa en başından sevdin sen enişteyi. Sadece ne kadar samimi olduğunu denedin. TEK TARAFLI DEĞİL EN BAŞINDAN BERİ KARŞILIKLI BİR İLİŞKİ YAŞADINIZ. Bunları anlayabiellecek yaşım da, başım da, yaşanmışlığım da oldukça fazla.
- +1 yıl
@GatoKitty Sen neyin kafasını yaşıyorsun? senden vazegeçsin diye nelermi yaptın.. bir erkek kendisini istemeyn bir kızın peşinden zorl aneden koşsun? Komik ve mantık dışı.. o ozmaan erkek değil çocuk.. hasta haliyle sen onu hiç düşümezken onu umrsamazken , bu çocuk hasta başına bir iş gelirmi soğukt abekliyor diye düşünmezken böyle çocukça hayyallerle gelip burada kime akıl öğretiyorsun? saten yaşın 20 görünüyor o yüzden kendini disneylandda sanıyorusun ve hayal ürünü şeyler anlatıyorsun burada.. KOMİK cidden .. hasta hasta seni 2 saat soğukta beklemişMİŞ , sende aslında başka yere gitmişsin ve çocuk boşuna geklemiş yani öyle mi? sen nasıl bir kafa yaşıyorsun? sevgi bu mu? sen onu sevmiyorsun kullanıyorsun ve sömürüyorsun ozaman.. çocukç ahayaller uyrdurma hikayeler.. bunu aklı başında düzgün olgun bir erkeğe ASLA yapamazsın.. aöa sen çocuksun normal bulduğun erkekte 2gün sonra 1ay sonra sen bu kafada olduğun için başka kız bulur.. sorun yok.. öğrenirsin hayatı ve yanlışları düzeltmeyi hayat öğretir..
- +1 yıl
erkeklerin iyi olduğunu düşünmüyorum zaten o yüzden bu kadar sertim o ayrı konu tek kişiyle herkesi genellemem ayriyeten her sevgili de geçici değil kaldı ki geçici birine de ayıracak zamanım yok seneye nişanlanıyoruz 2 - 3 seneye de evlenicez ev almak için para biriktiriyoruz bilip bilmeden her şeyi yalanlaman kafadan uydurman baya komik ama en komiği de kendi yaşadıklarınla karşılaştırman sen ya da bi başkası bunları yaşadı diye herkes aynı şeyleri yaşamıyor
- +1 yıl
@GatoKitty En başından sevmediği bir adamı asla kabul etmez bir kadın. Sen sadece ucuza gitmek istemedin. Yoksa en başından sevdin sen enişteyi. Sadece ne kadar samimi olduğunu denedin. TEK TARAFLI DEĞİL EN BAŞINDAN BERİ KARŞILIKLI BİR İLİŞKİ YAŞADINIZ. Benim sana anlatmak istediğim sadece bu.
- +1 yıl
@GatoKitty @_emre___ Arkadaşlar birbirimize karşı saygı, anlayış, empati yoluyla daha yapıcı diyaloglar kurabiliriz.
- +1 yıl
@TEVFİK_FİKRET600527 Tevfik , bu kız 20 yaşında çizg filmde ya da hayal ürünü senaryo bir aşk filminde gördüğü şeyleri gerçek hayatta yaşamış gibi anlatıyor burada.. komedi.. erkeğ saygısı yok ve bulup bulcağı çocuk 2gün sonra 1ay sonra bu insanın kişiliğini tanıdıktan sonra ondan kesinlikle ayrılır terkeder ve başka kız bulur.. NET KESİN %100 .. kız tambir saygısızlık kibir ve ukalalık örneği.. erkeğe saygısı yok bulduğu çocukta = çocuk.. hasta hasta karda kız bekliyormuş :-) Sen kardan adamları sevmeye devam et :-) komedi.. gerçekçi değil.. çocukça hikayeler
- +1 yıl
@GatoKitty kar soğuk neyse .. işte = "soğukta hasta haliyle 2 saat dışarda beni beklemişti " ,
BETA bir çocuk bulmuş , kullanıyorda kullanıyor eğer hikaye gerçekse? ki ben gerçek olduğuna inanmıyorum.. tamamen çocukça hikayeler.. hasta hasta çocuğu soğukta karda herneyse işte film senaryosu gibi anlatımlar :-) .. peki 5ayı geçmiş , haftayada evleneceklermiş senaryola göre :-) pekii.. sen haklısın.. 20 yaşında bize hayat dersi ver OK.. çok fazla senaryo aşk filmi ve çizgi film izlemişsin.. neyse boşa konuşuyoruz ve boşa laf anlatıyoruz.. senden yoğurt olmaz şuanda - +1 yıl
@GatoKitty Ucuza gitmedinden kastım şu. Adamı biraz uğraştırıp test ettim. En baştan sevmiyor olsan bunları yapmazsın. Her önüne geleni sevdin diyen de olmadı sana. TEK TARAFLI DEĞİL EN BAŞINDAN BERİ KARŞILIKLI BİR İLİŞKİ YAŞADINIZ. Demek istediğim bu. Sana her önüne geleni sevdin demedik zaten. Ama bu adamı baştan seviyordun. İstediğin kadar inkar et.
- +1 yıl
@Gatokitty Ya bak senin 14 yaş büyüğün olarak söylüyorum. Egolu bir kız sevdiği erkeği uğraştırır yolunda. Sevmediği adama hiçbir şekilde kredi açmaz. Bunu hem kendi ilişkilerimde, hem de çevremdeki ilişkilerde gördüm.
- +1 yıl
@TEVFİK_FİKRET600527 Tevfik , kız diyor ki = "BEN en başından beri onu sevmemiştim o kendini sevdirmek için çok uğraştı" bunlar senaryo Aşk filmi , çizgi film konuları YOK böyle bir şey.. aklı olan düzgün ezik olmayan kişiliği olan "ERKEK" olan hiçbir erkek kendisin istemeyen bir kızın peşinden ZORLA koşmaz !.. beta altı teta zeta olması lazım o erkekciğin ozaman.. istenmediği yerde zorla duran , kendini kedi köpek gibi sevdirmeye çalışan vs vs bu hikaye tamamen tutarsınz çünkü çocuk hikayesi.. senaryo aşk filmi , çizgi film hikayesi.. Gerçek hayatta düzgün hiçbir erkek bu kızın anlattığı şekilde kendini alçaltıp yerin dibine sokup erkekliğinden vazzgeçip yüzssüz şekilde yalaka gibi zorla istemeyen bir kız akendini istetmeye çalışmaz.. bukada reziklik acizlik yüzsüzzlük YOK
- +1 yıl
@GatoKitty En başından beri meylin vardı. Egosu yüksek bir kızsın ve adamı uğraştırmak hoşuna gitti hepsi o.
- +1 yıl
@_emre___ Kesinlikle öyle. Ben 34 yaşındayım. Hem kendi ilişkilerimde, hem çevremdeki ilişkilerde gördüğüm şu. Havalı bir kızın bir erkeği en baştan sevmiyor, onu yetersiz buluyorsa ya da ondan maddi bir beklenti içinde değilse o erkek ne kadar köpek olursa olsun. Asla kendini kabul ettiremez o kıza.
- +1 yıl
@GatoKitty Belki dış görünüş, belki zekâ, belki iletişim dili vs. illa ki bir şeyler sana sempatik geliyordu ama sen bunu kabullenmek istemiyordun. Onu sana karşı ısrarcı görünce sen de duygularına direnemedin belli ki.
- +1 yıl
@GatoKitty Egolu değil bencilsin. Bak buna iyi gülerim.🤣😆😁😄😀😄😁😁😆😆😁😄😀
- +1 yıl
@GatoKitty 😀😄😁😆🤣
- +1 yıl
@GatoKitty Sen bana bir şey anlatmıyorsun. Senin kendi kendini yalanlamak. Takiye ve inkar patolojisi içine düşmüşsün.
- +1 yıl
@GatoKitty Kendi kendini yalanliyorsun, karşı tarafı trollüyorsun. Bütün işin takiye ve inkâr. Hepsi bu.
- +1 yıl
@GatoKitty Yalancısın, inkarcısın, takiye isim belki de komple fakesin. Sen bu konuda ilk örnek değilsin. Çok stereotipin var burada.
- +1 yıl
@GatoKitty Sen yeteri kadar aştın haddini ufacık yaşına rağmen. Sen kes terbiyesiz saygısız küstah. Egolu değilmiş de bencilmiş. Aman sevsinler. Laf değil bal kabağı konuştuğun.
- +1 yıl
@_emre___ Şu s. lağı bı engelle kardeşim ya. Abuk subuk erotik çizgi film resimleri. Belli ki fake. Kendi yüzünu bile göstermemiş göğsünü çekiyor. O kadar özgüvensiz ama bu kadar da küstah.
- +1 yıl
@GatoKitty 🤣😆😁😄😀 Her tarafından fake akıyor Harun abiiiii.
- +1 yıl
@GatoKitty Senin yüz güzelse görelim profilde. Özgüvensiz ezik.
- +1 yıl
@GatoKitty Aaaaa çok da tiiiiiiiin. Engelleyecekmis. Vah vah vaaaaaahhh!😀😄😁😆😆
- +1 yıl
@GatoKitty Güle güle Harun abiiiiiiiiii😆😁😄🤣
- +1 yıl
@GatoKitty 186 74 profilliyim. 8,75/10 altın oran ile PRETTY BOY görünüme sahibim. Senin sevgilin olan s. kuk adama 10 basarım.
- +1 yıl
Bencilmiş. Kuş yuvası gibi saçım varmış. Tabi tâbi sana sirnasmadim ya. Cirkeflik yapiyo. Azıcık yüz verseydim sana kedi gibi miyavlardın. Çooooook kız tanıdım senin gibi. Çooooook kızla çıktım. Ama reddiye yediğim kapıyı asla 2. kez çalmadım. İşte senin o s. kuk sevgilinle aramızdaki fark bu.
- +1 yıl
@GatoKitty Kızınca ne kadar da seksi oluyon yaaaahhhh! Kalbimize indirecem kız!🤣😄😁😆😀
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Yaşınız kaç?
Hiç sevgiliniz olmadı mı?
Hiç sevgili yapmadınız mı?
Sevgili bulmak çok basit. Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalısınız. Adım atmaktan çekinmemelisiniz. Şans isteyene şans vermelisiniz ancak birinin size gelmesi için sizde çekici etkileyici bir şey olması gerekir. Durup dururken hiçbir şey yokken bir kıza adım atmam, atamam!
Karanlıkta yanan ışık gibi olmalısınız, farkınız olmalı!
Sevgili kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Sevgili cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz. Olsa da boş olur. Armut piş ağzıma düş!
Günümüzde insanlar tuhaf. Mesela kadın çıkmış röportajda erkekler bizi taciz ediyor, sapıklık yapıyorlar diyor. Muhabir ne dediğini soruyor ve kadın, merhaba diyorlar diyor, çok saçma! 😅
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Mesele birini bulmak değil, birbirimizi bulmaktır!
Daldan dala ondan ona sevgili olmak, sıkıcı berbat bir şey, bir olsun son ya da sonsuzluk olsun! 😅
Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum!56 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım yorumunu okudum. Beğenip like attım da. Ne tip bir adam olduğun belli değil. Kader diyon, ızdırari diyon, ihtiyari diyon, cüzi kader diyon. Sonra bir başka yorumunu okudum. Oraya da seks fantezileri döktürmüşsün.
Tam olarak nesin yani. Dinci misin, seküler misin belli değil. İlişkilerde ciddi mi düşünüyorsun yoksa amacın sadece seks mi belli değil yorumlarını okuyunca. Yaşadığın şey belki bir çelişki, belki de kendi yaşamının diyalektiğidir bilemiyorum.
Ama şurası kesin. Ne renkten olduğun belli değil. Hangi telden çaldığın belli değil. Ne arzu ettigin de belli değil hayata dair. - +1 yıl
Teşekkür ederim abi beğendiğin için. Tek tip değilim. Tek tip sıkıcı monoton olur. Profilimde yazıyor deli dolu çocuksu çılgın hiperaktif.
Bende her bok var, ben çok bok ederim çünkü bombokum 😅
Elimden ne uçan kurtulur ne de kaçan
15. Saniye de temsili ben
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
Cinsellik sorusunda seksten bahsetmek, arzu istek hayal fanteziden bahsetmek doğal değil mi?
Sorun ne 😅
Tam olarak bir şey değilim bir çok şeyim bir şey olmak zorunda değilim 😅
Değiliz 😅
İlişkim yok, ciddi ilişkiye de inanmıyorum. Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!
Eskiden ciddi ilişki diye bir şey yoktu seviyorsan seviyorsundur aması fakatı lakini cartı curtu olmaz olmamalı
Günümüzde ciddi ilişki kadınları kullanmak için kullanılıyor söyleniyor
Ciddiyim evet evet ciddiyim hayatım evlenicez filan ama hiç ciddi değiller
Helal seksi isterim haram değil 😅
Çelişki yok 😅
Evet bir rengim yok renk var ise gökkuşağı zaten bunu belirtiyorum
Herkes gibi olmak zorunda değilim
Yooo hayata dair arzularım belli 😅
Ancak sen anlamak zorunda değilsin abi 😅 - +1 yıl
Doğrudur anladım. Rengin niye gökkuşağı.
- +1 yıl
EyvAllah abi, ne bileyim abi ben içimden gelen bu deli dolu çocuksu bir insanım çocuk gibi her şeyi severim seviyorum 😅
- +1 yıl
Gökkuşağı eşcinsellik geleneğidir ondan dedim
- +1 yıl
EyvAllah abi, ben rengarenk olduğu için kullandım. Geneli genel olanı beni ilgilendirmiyor şahsen. 😅
Rengim diyince aklıma o geldi 😅
Çok şükür eşcinsel değilim 😅
+1 yılSevgili aranarak bulunmaz hocam. Bu düşünce bence sana yanlış seçimler yaptırtır. Sevgilisi olan da yaşıyor olmayan da :d Önce kendinizi tanıyıp, kendinizle mutlu olmaya çalışın. Kendini tanımayan biri ilişki yapmaya kalkıyor sonra karşıdaki başına belayı alıyor ajhssh bu düşüncelerin hepsi genel fikirdir. Lütfen üzerinize alınmayınız. Zaten soruyu yazan kişiyi de tanımıyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
150Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak arayış içine girince hiç gelmiyor akışına bırak olacaksa olur olmayacaksa tek olmak da güzel bir şey.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence en güzeli olmayışı. Oluyorda ne oluyor sanki bir sürü dert. En azından hayatında kimse yokken insanın kafası daha rahat oluyor. Sevgili falan çekilecek dert falan değil. Ben şahsen hayatıma böyle tek başıma yalnız bir şekilde devam etmek istiyorum. Hayatıma kimseyi almayacağım en güzeli bence yalnızlık kafam öyle rahatki vallahi.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok rahatım bekarliktan zaten ama insan arada sevicegi birini bulmak da istiyor.
- +1 yıl
Ben vallahi istemiyorum. Kimsenin gerçekten kimseyi sevdiğine inanmıyorum o yüzden hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum. Böyle yalnız başıma iken çok daha iyiyim.
- +1 yıl
@SilverBlooming ikinize gelsin bu şarkı :D
https://www.youtube.com/watch?v=13kyl5zORZQ - +1 yıl
tanışalım ozaman sen adını ve soy adını yaz ben seni bulurum istersen ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılSık yalanını , sevsinler inananı 😏 Biraz kadınları tanıyan bir erkek bu durumu kötü algılardı. Çünkü bir kız kolaylıkla sevgili f*ck body ya da takılmalık insanlar bulur ve bulabilir. 5 dk almaz. Tek sorun uzun süreli bir ilişki çıkma şansı çok az çünkü erkekler de uyandı. Sırf sen kızsın diye takılır erkek tarafı ama bu sana ilgisini devamlı vericek diye bir şey yok 2 haftaya aramayı sormayı kesme ihtimal çok yüksek.
1-) Yalan söylüyorsun.
2-) ilgi toplamak için açtın konuyu.
3-) Aseksüel ve asosyalsin. İkisinden biri.
4-) Çirkinsidir.
5-) Bunların hepsisindir.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten dediğin gibi olay böyle herkesi reddedip yalnızım diyor sal. ak işte. zaten akıllı bir erkek teklif yapmaz yanlış bir şey kendiliğinden gelişir. he ap Tal olan bazı erkekler de bunun gibi egolu kızlarla ugrasilmqyacagini bilmiyor o saf erkekler zaten bunla uğraşıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacınız ciddi düşünce yani evlilikse yakın kız arkadaş ortamınıza , güvendiğiniz akrabalarınıza falan söyleyin. Yok eğer amacınız sadece gezip tozmak flört etmekse bunun gibi erkekler çok kolay bulunur. Bir cafeye gidip swarm, instagram gibi sosyal sitelerden yerinizi belli etseniz, cafedeki garson bile ekleyip tanışmak ister. Ya sosyal çevreniz yok ya da çok seçicisiniz flörtü bile beğenmiyorsunuz. 20 senede kimseyi bulamamanın başka bir açıklaması olamaz. Bir de Ya Vedud okuyun bol bol.
00 Yorumla
+1 yılHedef kitleni düşür seni kabullenecek sevecek insanları seç senin vasfın 1 ise yakışıklı egolu tiplere hiç yaklaşma bunu yaparsan anca onlar gibi kibirli olursun ya kendine güvenen çirkin efendi mütevazı bir adam bul ya da yakışıklı kendine güvenmeyen bir popiş oğlanı bul
03 Yorumla
Soran+1 yılTip çok önemli degil ya ortalama yakışıklı olsa da olur ama düzgün kişilikte birini bulamıyorum asla
- +1 yıl
Çok düzgün kişilikte arama sürekli kriter koyma o hatayı sana yapmıyorsa salla gitsin ayağı kafaya takma doğru düzgünden kastın ne buna baktım çok gariban buna baktım şerefsiz sen herkesi yanlış olarak mı görüyon bu adama baktım düzgün değil olmaz ortalama yakışıklı olsun diyorsun herkes öyle yakışıklı değil ve yakışıklılıktan kastın ne tipe hiç önem verme tipi yoksa çekicidir çekici değilse akıllıdır illa herkesin insanı aranan yapan bir özelliği vardır gözünü kestirdiğin takdir edilmeyi bekleyen birini takdir et ilk adımı o atacaktır
Soran+1 yılOrta tipten kastım pis olmasın giyinmesini bilsin onun dışında tip kriterim yok zaten. Düzgün biri arıyorum derken de kendime göre anlamında dedim. Oturup konusabilecegimiz şeyler olsun. Geri kafalı olmasın. Öyle hayatsiz gibi sevgili peşinde değiliz herhalde kalbime göre biri çıksın diye uğraşıyorum. O Hatayı sana yapmıyorsa görmezden gel ne demek ya çok saçma kötü biriyse kötüdür. Hatayı başkasına yapan yarın bana da yapar. Sadece adım atamıyorum atılan adımda da utandığımdan çekiliyorum bunun için ne yapmalıyım diye sormuştum aslında
+1 yılBu soruyu soran arkadaş amazonlar dan galiba.
"This is Türkiye "... burada sen uğraşmamalısın kadın yorulma sen instadan yaz erkegin birine. Hatta yazma yazmaya niyetlen onlar sana yazarlar.
"Şakası bir yana Her nasip vaktine esirdir."
Takma kafana , çok matah bişey değil zaten.03 Yorumla
Soran+1 yılJdkadksk çok güldürdün beni valla. Bu instadan yazma flört falan işlerini asla yapamıyorum güvenemiyorum insanlara zaten. Biri ile tanışıp sohbet edip arkadaş olup sonra sevgili olmak istiyorum ama çok zor bu devirde
- +1 yıl
Denemeyi denemek gerek derler. Deneyebilirsin.
Soran+1 yılDenemeyi çok denemek istiyorum yakın zamanda denemeyi deniyecegim 🙏🏻
+1 yılYemin ederim resmen içimdekileri anlatmışsın bende anlamadım yalnızlık benimde zoruma gidiyor bendemi sıkıntı var anlamadımki bir şeyi ne kadar istesen olmuyor bu arada salıcaksın kendini youtube felanda hikaye dinlemekle olmuyor bu işler sahada pratik yapman lazım
031 Yorumla
Soran+1 yılSahaya da cikamiyoruz saha mi kaldı. Herkes instadan buluyor ne biliyorsa
- +1 yıl
İş yeri önemli özellikle işçi sayısı çoksa Ben ikeada çalışıyorum aq 3 ayda 4 tane manita yaptım instagramdan ziyade birebir iletişim önemli
Soran+1 yılOha kanka sende abartmissin biraz. Ikea o kadar bereketliyse ben de gireyim
- +1 yıl
Tanışıp çok evlenen var eleman eksikliğine çok var
- +1 yıl
Onlar bana yazıyo bu arada😀
Soran+1 yılHaydaa hızlı çıktın sen 2-3 öneri verde şenlik yapayim kardesim
- +1 yıl
İlişki koçumuyum ben😂
Soran+1 yılİnanırım valla
- +1 yıl
Seni merak ettim bu arada genelde çok güzel kadınların problemidir bu çirkin kadınlar piyasanın içinden geçiyor maşallah
Soran+1 yılAllah affetsin çok guzelimdir. İşte bu yalnızlıkta tanrının bir laneti 😇👹
- +1 yıl
Çekicilik güzellikte dezavantajdır bu arada zaten sevgilisi vardır beni kabul etmez yanına yakışmam diyebiliyo insan çinkinlerde bu durum yok
Soran+1 yılÖyle büyük ihtimalle imtina ile yaratılmis olma ihtimalim çok büyük. Bir de beni beğeneni de beğenmiyorum
- +1 yıl
Ön yargılısın işte şans ver bazı insanlara zamanla sevebiliyosun insnaları, sana tavsiyem bol bol ortamlara gir inanılmaz işe yarıyor dans kursu olur dil kursu olur kalabalık işyeri olur arkadaş ortamları olur spor salonu felan işte oturdupun yerden allahım neden yalnızım nedek saçma olur girişken olmak şart
- +1 yıl
Biraz özgüvenliysen karşıdan bekleme sende söyle karşı cinse sevdiğini hoşlandığını
Soran+1 yılKimseyi sevmiyorum
Soran+1 yılYa bir de şöyle bir şey var biri iltifat etse bile kizariyorum öyle duygularımı saklayamiyorum ama güvenemiyorum kimseye
- +1 yıl
Senin iş biraz sıkıntı kendini geliştirmelisin tecrübesizsin özgüven ve utangaçlık var Bazı kadınlar var tambi flörtöz erkekleri aq parmağında oynatıyor allahın fırlamaları
Soran+1 yılEe olsun nolcak kadınlar toplumun başıdır unutma kardeşim. Hiçbir kadın kadınlara saygısızlık edilmesinden hoşlanmaz tam libido killer. Erkek flörtöz oluyor da kadın niye olamiyo Allah Allah
- +1 yıl
Kötü bişe demedim sadece sana örnek verdim herkes özgür kimse umrumda değil ne yaparsa yapsın sadece biraz kendini geliştir
Soran+1 yılKusura bakma kardeşim. Doğru dedin herkes özgür olmalı çok haklısın.
- +1 yıl
Evet herkes saygı sınır şartıyla özgürdür
Soran+1 yılçok doğru dedin kardeşim ağzından bal damladı resmen medeni turkiyede herkes senin gibi olsa keske
- +1 yıl
Mesajlarına bakarsak iyi egosuz güzel kalpli birine benziyosun değer verilecek bi yapın var
Soran+1 yılCok sag ol kardeşim öyle ego falan olmaz bizim Sivas kizlarinda sevilecek biri olsa değer veririz işte ama yok
- +1 yıl
Kayseriliyim bende
- +1 yıl
Yakınız
- +1 yıl
İnstagtamını veririmisin sohbetin çok sarıyor ordan konuşmak isterim
Soran+1 yılHay bin yaşa kardeşim Kayseri mantisina bayılırım böyle sarımsaklı olucak. Etli ekmek ye boş zamaninda bütün sikintilari aliyor
- +1 yıl
😂😂😂Develiliyim ben cıvıklısı tavsiyem
Soran+1 yılOnu da yeriz ağam hic merak etme yanında cacikla ne güzel olyir
- +1 yıl
Olur olur vericekmisi instanı
Belirttiğiniz yaştaysanız çokta geç kalmış sayılmasınız aslında. Yani arkadaş çevresinde gördüğünüz biri ile veya beğendiğiniz biri ile iletişime geçin. Zamanla tanışırsınız. Aslında yanlış bir durum yok. Bu durumdaysanız yüksek ihtimalle seçici ve ilişkilere ciddi bakan birisiniz veya dışarıdan düzgün ciddi gözüküyorsunuz demektir. Normalde nasıl yaşarsınız. İlişkiden beklentiniz nedir?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFlört etmen şart değil. Birisiyle arkadaş olduğunuzda iyi anlaşabiliyorsanız ve olay dostluğa evrildiğinde, aranızda seksüel bir çekim oluşuyorsa sevgili olmak güzel bir fikir olur.
Daha çok sosyalleşip daha açık fikirli olman yeterli.
Ben hep bu yolu izledim. Değişimi sevmeyen biri olduğumdan hayatıma birilerini alırken aceleci ve eli bol olmadım ama yeni insanlara fırsat vermekten de geri durmadım.00 Yorumla
+1 yılValla şansına kafa dengi insanlar denk gelmemiş sanırım başka bir yorum yapamadım buna. Ama şu komik isyanına katılıyorum gerçekten nerede dağtıyorlar bu çiftleri. Benim de 3senedir yok mesela seninkiyle mıyaslanmaz tabi ama yine de isyanına hak vermek amacıyla söyledim. İnşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşına. Eğer rahatsız olmazsan dertleşelim biraz gerçekten kötü bir niyette değilim yanlış anlaşılmak istemem
00 Yorumla
+1 yılUmutsuz vaka olma hoşuna giden kişiyle iletişim kur... Sohbet et, futboldan hoşlanıyorsa futbol konuş, arada dedi kodu yap vs. yani önce kimden hoşlandığına karar ver sonra küçük adımlar at o sana karşı adım atarsa zaten iyiye giden bir başlangıç yapmış olursunuz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKiminin oturduğu yerde ayağına geliyor, kimi ise kovalıyor 1.2.3.4.5 derken 6. cı da aradığını buluyor. Kimisi ise benim gibi doğru kişi yanlış zamanda zamansız karşısına çıkıyor, doğru zaman geldiğinde doğru kişiyi buldum dediği anda o kişi yanlış çıkıyor. Öneriyle olmuyor o işler ama yapacağın şey belli ortamlara gir insan içine karış, sana yaklaşanlara mesafeli olma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılAnladım, durumunuzu anlıyorum. İlk adım olarak, ilişki arayışınıza odaklanmanızı ve yeni insanlarla tanışmanızı önerebilirim. Sosyal etkinliklere katılmak, yeni hobiler edinmek veya gruplara katılmak gibi yöntemlerle farklı çevrelerde insanlarla tanışabilirsiniz. Aynı zamanda, YouTube'da ilişki ve flört konularında rehberlik sunan kanalları izlemek size farklı perspektifler sunabilir. Ancak unutmayın, ilişkiler doğal olarak gelişir ve zaman içinde oluşurlar. Sabırlı olmak önemlidir. Be my lover
00 Yorumla O sevgili olanların bir çoğu ya sosyal medya ya iş çevresi ya da ya da sağlam çöpçatan arkadaşlar vasıtasıyla buluyor. Hani öyle sokakta bir yerde çok gezmekle olmuyor o işler. Olur ama pek de bir manidar kalır.
Ayrıca bu kafaya takılacak bir konu asla değildir. Hani doğrusu yanlışı konusu haricinde söylüyorum bir insana bağımlı olarak kalmak ve kafaya takmak yerine zamanın ve hayatının keyfini çıkar ama tek ama çift ama ailen ya da arkadaşlarınla.
En keyiflisi budur.
00 YorumlaValla senle alakalı bence ben 13 fabrikada çalıştım kız arkadaşım çok aşırı güzel di ama hiç çıkma teklifi almıyordu çok asabi konuşan biri olduğu için ama ben okadar güzel değilim bana çok fazla geliyorlardı ben çok mütevazı şirin akıllı sevgi dolu yaklasirdim herkese belki oyuzden olabilir gıcık konuşan kızlardan uzak duruyorlar bence
00 Yorumla28 yaşındayım, benim de hiç olmadı, önceden çok kafaya takardım sevgilim olsun diye, ama zaman geçtikçe uzun süre yalnız kalmanın vermiş olduğu duruma alışır oldum, yalnızlığı da seviyorum bir açıdan, şimdi ise olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım, çok sıkıntı yapmamak gerekiyor aslında, akışına bırakmak gibi diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılOlmasın. Bak toksik bir iki kızla ilişki kurabilir miyim diye şans verdim ama çok yoruyorlar. O sevmediğin yalnızlıgin yorgunluğu biriyle olmanın verdiği yorgunluktan çok daha kıymetli.
İyi bir ilişki hepimizin isteğidir ama olgun insan olmak lazım ki olgun insan karşına çıksın.
Sen aşırı ilişki istiyorsun bu biraz normal değil. Kendinle kalmaktan kaçıyor olabilirsin. Önce kendini sev kendinle eğlen ondan sonra zaten güzel ilişkin olur
00 YorumlaBenim 21 senedir olmuyor olamaz da zaten neden mi ben ♿ buyum
216 Yorumla- +1 yıl
Olmayacağı anlamına gelmiyor sadece düzgün birini bulmalısın
- +1 yıl
Nasıl bulacağım kolay mı zannediyorsun kızların %96 sı dış görünüşe ve zenginlik için o erkekleri kabul ediyor benim dış görünüşüm de bir şey yok gayet yakışıklıyım karakterli düzgün ve iyi birisiyim
Bir de kızlar olgun erkek de arıyor 30 35 yaşındaki sapıkları mesela direkt boyunlarına atlıyorlar - +1 yıl
Ben %4 e tekabül edenlerdenim erkek arkadaşıma da öyçe bakıyorum zaten
Daha zamanın var kendine birkaç yıl tanı lütfen asla asla deme❤️ - +1 yıl
Okudun mu? Üniversite filan bölüm ne
- +1 yıl
Evet iyi olur
Unutma! her şey senin elinde❤️ - +1 yıl
Tebeik wderim 🥺harikasın
- +1 yıl
Deme öyle güven kendine
- +1 yıl
Kankam herkesin bir kusuru vardır bu dünyada kim kusursuz ki? Bu dünyada bir yerlerde illaki seni bu kusurun ile kabul edecek ve sevecek birisi çıkacaktır ancak bana sorarsan aşk bir saçmalık, bunun olmamaması bir kayıp değil bence. Bence insan kendisini sevmeyi bilmeli, sevgiyi başkalarından beklememeli ben hep başkalarından bekledim ve pişman oldum. Bırak bedensel engelli olmayı istersen uçma yeteneğin olsun, ne olursan ol kimse seni senden çok sevmeyecek bu herkes için geçerli ve insanların bu gerçeğe uyanması lazım. Toplum olarak bunu anlayıp kendimize değer veridğimiz zaman çok mutlu olacağız. İlla ki birini istiyorsan inan bana bedensel engelin sadece bedensel bir işlevine engel, aşka değil.
- +1 yıl
Hatta senin güzel bir avantajında var aslında. Tamam senin işin bir tık daha zor ama birçok kişinin aksine seni seven birinin rol yapmadığı, her halin ile sevdiği olasılığı daha yüksek, bunu somut olarak görüyorsun ancak birçok insanın bundan emin olabileceği bir durum olmadığı için kandırılıyor.
- +1 yıl
@fiqhshott Saygıdeğer, güzel, özel insan. Yazılarını ağlayarak, hıçkırarak okuyorum. Her şeye rağmen kendinle, hayatla o kadar barışıksın ki utanıyorum kendi yıkık halimizden, kendi mutsuzluğumuzdan, kendi şükürsüzlügümüzden...😢😢😥😥😥😥
+1 yılHerkes bekarlık sultanlıktır demiş, hiç de bile değil! İnsan ister ki sevdiği olsun, sevilsin. Bence hoşlandığın birisi varsa açılmalısın, her şeyi erkekten beklemek saçma.
216 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya hiç de sultanlık değil valla. Yıllar önce birini sevdim 3 sene boyunca sonra reddetti beni ben de yoluma gittim o zamandan beri birinden hoşlanamiyorum bile
- +1 yıl
Başımıza ne geldiyse hoşlanmaktan geldi zaten ben o tokadı 3 kez yedim ve sanırım hala akıllanmadım
- +1 yıl
gayette bekarlık sultanlıktır benim sevgilim oldu da noldu fazla ilgi insanı bunaltır ben bunaldım ayrıldık çok kıskançtı herşeyi sorun haline getiriyordu kendisi gibi birini buldu sonunda evlendi üzerimden yük kalktı ilk göz ağrımdı ondan sonra kimseyi sevmedim çünkü dersimi aldım aşktan
- +1 yıl
@mehmetbey1907 geçmiş olsun gözün aydın umarım ben de 3 büyük reddedilmeden sonra dersimi almışımdır
- +1 yıl
@sucguklumahmut boş işler valla bro bir daha hiç bir kızı hayatıma sokmayacağım yemin ettim bir içkiyi tövbeliyim birde aşka
- +1 yıl
@mehmetbey1907 2. Kızdan sonra ben de öyle demiştim 3. Sü geldi maalesef. Aynen dediğin gibi boş işler insanı yorup yıpratmaktan başka bi ske yaramıyor
- +1 yıl
@sucguklumahmut maalesef öyle 23 yaşındayım 6 yıldır kimseyi sevmiyorum seversem ne olayım 17 yaşındayken ilk göz ağrımı tanımıştım keşke sadece tanışmış olsaydık ötesine gitmeseydi bu arada çıkma teklifini de o etmişti ben utangaç biriydim ozamanlar şimdi kendime çeki düzen verdim mahalleden bir kız kankam tanıştırmıştı bizi onun arkadaşıydı çıktığımız günler sosyal medyadaki arkadaşlarımı çok kıskanıyordu hesabımı istedi vermedim bana hiç güveni yoktu bir değil iki değil 3 değil artık yolları ayırdık bana güvenmeyen bu kadar kıskançlık yapan bir kızla olmazdı ben onun hiç bir zaman hesabını istemedim
- +1 yıl
@mehmetbey1907 sen en doğrusunu yapmışsın güvenmiyorsa çıkmasaydı
- +1 yıl
@sucguklumahmut 35 yaşında abisi kadar adamla evlendi birde neyse mutluluklar ona ne diyim
- +1 yıl
@mehmetbey1907 neyse sen kurtulmuşsun ya
- +1 yıl
@sucguklumahmut ayn
- +1 yıl
@mehmetbey1907 yav olum hic sevgilisi olmayan biriyle daha once bunun tadina varmis biri bir mi? Senin hic olmasaydi sevgilin bunu sorun ederdin Şu an tecruben var anlayamazsin o yuzden bosuna ogut verme insanlara
- +1 yıl
@pessimistiic07 aşkın ne kadar boş olduğunu anlatıyorum isteyen dinler istemeyen dinlemez dostum ben kendi yaşatıklarımı anlattım sonları benim gibi olmasın istiyorum tabi iyi insanlar da var ama bize denk gelmesi zor
- +1 yıl
@mehmetbey1907 kotu iliskide olsa yalnizlik bence daha kotu bunuda yasayan bilir
- +1 yıl
@pessimistiic07 orası öyle tabi yalnızlık Allah'a mahsustur ama bir söz vardır yalnız olmak yanlış kalpte olmaktan iyidir Allah hepimize gönlümüze göre versin
- +1 yıl
@mehmetbey1907 amin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirazda kader kısmet işi bu konular. Öyle kadınlar tanıyorum ki girip çıkmadıkları yer yok, aşırı sosyal girgin ve kolay iletişim kuran, ama bi türlü bulamıyorlar sevgili veya eş olma potansiyeli olan birini. Kimileri o denli baskı yapıyoki kendine biyolojik saattir, bi an evvel birini bulup çocuk yapmam lazım falan diye, yine olmuyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu sana bağlı bir şey. Kendini çevreye kapatıyor musun ya da sosyal değil misin bu yüzden olabilir muhtemelen. Biraz sosyalleş hoşlanırsan birinden arkadaşmış gibi davranma biraz daha yakın samimi davran zaten erkekler onu hissedince direkt yürüyo hiç zorlanmazsın:d
02 Yorumla- +1 yıl
Çok yürürler geçti o devir ben kızdan bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılkişiden kişiye göre değişir
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Muhtemelen güzel bir kadınsın, bu kadın benim nereme baksın diye yaklaşmaya çekinir genelde millet, o yüzden hep yanlız kalır güzel kadınlar, normal ve daha çirkin kadınlar her türlü sevgili bulur, her türlü birileri yazar çünkü...
09 Yorumla
Soran+1 yıloyleyse napicam kendimi mi cirkinlestireyim
Soran+1 yılHoslansam birine flört etmeye calisicam ama hoşlanamiyorum kimseden. Kaliteli insan kalmamış turkieyde
Soran+1 yılOlabilir ama bazı kişilerin kişiliği de ilk konusmada bile gözüküyor onda kendimden eminim
- +1 yıl
nerelisin güzel kal kendine bak bana yaz söz bak kendin bile şaşıracaksın
- +1 yıl
kaliteli insan arar bulur sen bana yaz ben 90.000 içinde seni nasıl bulacam gör
buyukarıda yazdığım gibi adın soy adın ok özelden yazzz şansın açılsın güzellik - +1 yıl
Gormedigin birine de guzel demeyin artik yeter
+1 yılBu soruyu noktasına virgülüne kadar ben de soruyor ve şu cevabı veriyorum: yalnızlıkla barışmaktan başka yolumuz yok. Beni her anlamda geri götürecek ilişkiden de evladır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu arada hemcinslerimi anlıyorum da siz kadınlar nasıl bulamıyorsunuz ona da şaşırıyorum
Soran+1 yılAslında kişilik meselesi cinsiyet değil bu. Tamam belki kadınlar daha kolay erkek cekebiliyor ama bu demek değil ki çıkmak isteyelim. Karakter meselesi. Bana da yazan var yok değil. Ama konuşup kafa dengin olmadığını görünce bütün sihri bozuluyor. Karşımdaki kişi dünyalar yakışıklısı olsa kafamız uyusmuyorsa karakteri düzgün değilse gözümde sıfıra düşüyor.
- +1 yıl
Doğru düşünüyorsun ben de normalde kadınlarla pek anlaşamadığım konuşmakta epey zorluk çektiğim için reddedildiğimi düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demek ki problem sizde hiç sevgiliniz olmamış,, bulunmaz Hint kumaşı sanmayın lütfen kendimizi, tanışın insanlarla, türk kızları gerçekten kendini beğenmiş,, işte böyle evde kalırsınız, bu dünyada gülümseyen ayakta kalır.
00 YorumlaHer gelen erkeği bir şans vermeyip reddederseniz tabii öyle kalırsınız. Hiç mi bugüne kadar seninle konuşmaya çalışan olmadı? Hiç mi otobüste ilgi duyup size bakış atan olmadı? Bakışa karşılık vermeyerekte red edebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılArttırıyorum yirmi iki sene. Aşkların eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. Ataerkil bir toplum, erkeklerin yaklaşımlarını dusuncelerjni begenmiyorum. Kafama göre birini bulamıyorum. Zaten sevenimjz yok
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kadinlarla alakali hep disa bakiyorlar tip ve boyu uzunlara gidiyorlar aska bakan kalmadi
- +1 yıl
@pessimistiic07 ne alaka ya bak bakayim bı kızlara yanlarında tipsiz de var 1,70 i de var yakışıklısı da var. Ama ben hiçbir erkeğin yanında tipsiz kız görmedim
- +1 yıl
Ahhah hicbir erkek tipsiz kizla cikmiyor ama cirkin kizlar bile su kadar sevgilim oldu diyor ayrica ben yolda goruyorum yalniz kiz yok
Hayalimdeki hayatı yaşamışsın kıskandım vallaha. Gençken ben de hep sevgili yapayım diyordum ama şimdi kimseye selam bile vermiyorum. İki kedi al. Kadın erkek fark etmez karşı cinsten çok daha mutlu ederler seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gayet kolay buluyorlar yani üzerine düşsen azıcık bulursun. 😄 Kadın olunca işler daha kolay talip olunca elini sallasam şöyle onlarca talip çıkar. 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle eğlenmelik biri aramıyorum. Gerçekten tanışalım sohbet edelim falan istiyorum ama bu devirde çok zor erkekler hemen faaliyet olsun istiyor
- +1 yıl
Evet, yeni insanlarla tanışırken bazısı çok aceleci ya da niyeti başka oluyor. Mesela yaşınız biraz var ya, bu sebepten ötürü belli bir hedef belirleyen insanlarla karşılaşma ihtimaliniz daha çok oluyor. Mesela birisine yazarken çekiniyorum ben artık kadınlar o kadar ön yargılı olmuş ki haklı olarak, neredeyse selam versek borçlu çıkacağız. Mesela daha dün birisi sorumu beğenince her şey yolunda mı diye sorayım dedim öyle bir köpürdü ki dedim ne oluyoruz. 😂
Soran+1 yıl20 yaşındayım aslında haha ön yargılı değiliz de korkuyoruz malum biliyorsunuz ülkenin halini. Hadi onu da geçtim normal insanlar içinde bile medeni insan kalmamış
Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Benim sevgilim oldu ne oldu seni el üstünde tutan biri bulmak çok önemli inanlar artık menfaat için birlikte yalnız kalmak daha iyi hep bir verme konusu.
10 Yorumla
+1 yılSevmeyin kimseyi ne sevin ne sevgili olun üzüyorlar cidden bende öyle diyordum bi buldum keşke bulmasaydım diyorum 1 senem gitti
11 Yorumla
Soran+1 yılHatalardan ders çıkartmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevde oturursan olursun ev kuşu bir kursa git çalışıyorsan da kendinde değişiklik yap sana yaklaşan insanlara temkinli ol ama duvar örme hemen yargılama
00 Yorumla Dostum inan bana sevgili değiştirmektense uzun ilişki yapmak daha iyi oluyor ve onun öyle * bi flört kültürü yok sadece vakit geçireceksiniz ve birbirnizle olmaktan mutlu olucaksınız hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilir sen uğraşma o seni bulsun.
00 YorumlaBende o sorun yokda türkiyede yasadigimdan beri evlenemiyorum oraya kadar hic gitmiyor insan bunaliyor artik
Sorun sende ama 20 senedir kimsen olmadiysa 100 de yüz sorun sende00 Yorumla
+1 yılDaha çok gençsin birak rabbim karşına en mukemmelini cikarsn acele etme senin karşına senin gibi temizini çıkarır elbet sakin acelee etme akışına bırak çok gençsin daha dediğim gibi acelesi yok bir tane olan sonsuz olan sabr et Allahım en güzeli çıkaracaktır elbet
00 Yorumla
+1 yıl20 senedir neden sevgilinin olladiginin cevabı sorduğun soruda gizli. Bu soruyu gizli profil ile sormayı uygun gören bir kişilik yapisinin altında yatak kişilik ile bunu bir 20 sene daha basaramazsin.
00 Yorumla
+1 yılOlmasi icin bir sey yapiyor musun sosyallesme vs rahat ol ve kendini kapatma gerci benim su an yok. kafam cok rahat bi sure de olmasin :))
01 Yorumla
Soran+1 yılYa çok kasıyorum kendimi demekki sıkıntı o. Biraz daha gevşemeye calisicam tesekkurlwr
Bulanlara bakma genel de 5 yılı aşkın sevgili olanlar bile çok nadir oluyor bulması zor değil esas olan sürdürebilirlik
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de uzun sürecek bir şey istiyorum
+1 yılKimsenin dağıttığı falan yok her gördüğün kafanda düşündüğün gibi gerçek olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuştun.
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılHiç canım cekmiyo sevgili felan 1 2 seneye yapar evlenirim şu an değil kddkjdksjd
117 Yorumla
Soran+1 yılTanımadan mi evleniceksin bence o daha kötü
- +1 yıl
Yok be 1 2 sene sonra teklif edenlere şans verebilirim şu an direkt reddediyorum
- +1 yıl
Sana teklif edendeki kafaya sokayım ben
Sen bu egoyla yramı bulursun erkek - +1 yıl
Yiioo valla buluyorum ama direkt red yiyolar işte ,1 2 sene içerisinde evlenir çocuk sahibi olurum. seni rahatsız eden ne? ne egomu gördün?
- +1 yıl
Egon var belli
- +1 yıl
Kes lan tırrek
- +1 yıl
Noldu sevgilin yok diye kıskandın mi benim kız arkadaşım var senin gibi de degil
- +1 yıl
Değerimi biliyor
- +1 yıl
Xnkdxjksbxksnsjdbsjdbjsndjd bananeemmina goyayum
- +1 yıl
Senin gibi 50 tanesi kız arkadaşım kadar etmez
- +1 yıl
Bossun
- +1 yıl
Ahahhahahahahahhaha
youtube.com/shorts/P_AyJDRWepo?feature=share - +1 yıl
Şarkı güzelmiş 😁
- +1 yıl
Hadi hadi yol al
- +1 yıl
Yolu sana sokarım girursun ha bana emir mi. Veriyon lan sen
+1 yılFlörtleşmeye 20 yaşında başlayacak olsan. şu an profilde gözüken yaşın 30 olduğuna göre 10 yıldır yalnız olmuş olmuyor musun 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılChat sitelrei var , belki onlardan faydalanabilirsin. Bir hobi edinip, oradan sosyelleşebilirsin.
00 Yorumla zor valla ama bence yerinde gözlem yapmak lazım insanları incele yeni evlilere falan sor nasıl tanıştınız iye aklıma bu geldi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin yoksa demekki nasibi yoktur daha şimdiki sevgiler yalan olmuş çıkar menfaat gidişinde ciddi sevebilen yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInstagramda da efendi kişiler var oradan tanışıp evlenen, sevgili olan çok kişi var. Oradan denesene. Instagram da kişinin fotoğraflarını vs görürsün yorumlarına bakarsın akrabalarına vs. bakarsın ona göre konuşup konusmayacagina karar verirsin hem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bulunmayan bir kaynaktan ailesi tarafından yıkanıp suynu içiyorlar heralde... Yoksa bukadar imkansız olamaz bişe nerede bu 🤷🤷🤷🤷😂
00 Yorumla
+1 yılBiz genç yaşta yaptıkta ne oldu ben de 23 24 e kadar düşünmüyorum artık çünkü insanlar şeytandan daha beter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı ama senin yaşın normal üniv e gidiyorsan arkadaş ortaminda bulursun. yoksa iş hayatinda bulunmuyor
00 Yorumla Mesela şu yorumlarda bile yol yapmaya çalışanlar var 😃 sevgili yapmak basit ne istediğini bilmen yeterli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç olsun güç olmasın aşko tskılma bazen olmaması daha hayırlıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılAyenn ben de öyle diyorum geç olsun da güzel olsun. Öyle sürekli sevgili değiştirebilecek bir insan değilim sevince tam seviyorum başka kimseyi görmüyor gözüm. O yüzden bunca yıl hiç sevgilim olmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de 21 yıldır yok. 21 yaşındayım. Bende anlamıyorum inan. Bıktım açıkçası. Bu yalnızlık iyi diyenlerin çoğu yaşayacağını yaşadı bundan diyor. Tok açın halinden anlamaz.
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim böyle biri çıksa sevse güzelce bir de arkadaş olsa sana mis gibi olur
Cevap sahibi+1 yılYok olmuyor. Tanışmak isteyen yok. Etkileşim kurmaya çalışsak o da yok. Gram anlam veremiyorum bu sevgili olaylarına. Nasıl oluyorlar ne yapıyorlar sevgili olunca ne yapmak gerekiyor bir halt anlamıyorum
- +1 yıl
Gelin üçümüz bi sarılalım o halde
Cevap sahibi+1 yılNeye yarar ki? Hayat boyu zaten şu anki gibi olacağım muhtemelen. Artık bir yanım nefret etti ve bunu istiyor. Siz sarılın
Soran+1 yılÖyle deme hayat sürdükçe mutluluk için her zaman umut vardır.
- +1 yıl
Canımı acıtan umudun edeyim içine karşılığı olmadıktan sonra umut etsem kaç yazar aşk iş değil ki çalışıp yükselesin
Soran+1 yıl@sucguklumahmut doğru dedin bilmiyorum surkeli aşk aramak da yoruyor insanı. Oluruna bırakmak daha mantıklı bence hayatını yaşa arkadaşlar edin elbet birileri çıkar o zaman karsina
Cevap sahibi+1 yılAkışa bırakmak ne demek?
Umutla alakalı bir şey demiyorum ki ben- +1 yıl
Oluruna bırakabilmek için de evvela yalnızlığı kabullenmek onunla barışmak gerekiyor onun için her seferinde diyorum "yalnızlığı sevip onunla barışmaktan başka yol yok" Diye çünkü bunu yapmadığın zaman oluruna falan bırakamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBu yapılabilecek bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılÇıldırdım bugün bu konu yüzünden
kaç yaşındasın ki 20 yıldır bekarım dmeişsin.
06 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yılYok profildeki yaş yanlış bir daha da degistiremedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💛🧿
Aynı dersten bende de var yapicak bi kaç bisi var ama
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben birini tanımadan asla çıkamam öyle flört yeteneklerim de yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle bir şey yapabiirsin, mesela ben daha önce arkadaşlarımın evlilik amaçlı tanıştırdığı bir kaç kızla doğrudan evlilik odaklı konuştum. Ve görüşmeler genellikle bir birimizi tanıma ve geleceğe yönelik beklentiler oldu. Henüz bir iki görüşmeden ileriye gidemedik. Bu arada öncesinde fotoğraf görürüm o an bu olabilir veya acaba olur mu diye düşündüklerimle görüştüm. Biri ile baya konuştuk tam olacaktı ki ailesinden biri istemediği için olmadı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe evliligi 20 yaşındayım daha
Cevap sahibi+1 yılYaş aralığında 30-35 görünüyor sen 20 senedir bekarım derken ergenlikten sonra 20 sene anladım ben 😅🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla şimdi alınma ama ya çirkinsindir ya çirkinsindir bulamıyorsan
Evlilerin bile sevgili var yani
Kendi kişisel tercihin yalnız kalmak değilse seçici falan01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenemiyorum kimseye kız cirkinlikten değil
+1 yılYaradan manita dağıtırken senin sıranı çalmışlar belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimkini başkası almis
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. 18 yaşına kadar çocuktun potansiyel olarak 2 yıldır sevgilin yok, çokta şey yapmasan mı
10 Yorumla
+1 yılBende merak ediyorum. 21 yaşındayım insan gibi biri çıkmıyor karşımıza. Abaza dolu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:) güzel bir isyan :)
dertler ortak ama nasip kısmet bu işler dedikleri doğru olsa gerek :)02 Yorumla
Soran+1 yılBence de kismette yok demekki
- +1 yıl
ya da şunu diyebiliriz:
''her nasip, vaktine esirdir.'' ;)
Akışına bırak, konuşmak istediklerinle elbet olur. Onlarla sohbet etmeye dene
00 Yorumlaçok mu çirkinsin niye kimse sana yaklaşmıyor?
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem