Chat game statüsündeki oyunları oynadık uluslararası oyun çeşitli taleplerini dinledim yabancı kızların erkekten talepleri hiç biri mantıksız şey söylemedi türk kızlarına kıyasla söylüyorum kendilerini dev aynasında görüyorlar kendi babalarında olmayan vasfı elin adamından istiyorlar siz bir dala sap olamamışsınız neyin talebi bu arz talep dengesi bile iktisatta da dengelidir lan ayrıca aşırı fiziksel özellik görsellik takıntısı var sizde çoğu yabancı kızlar bu talebi bu kadar bu kadar abartılı şekilde görmedim onların diksiyonları konuşma tarzları bile daha üsluplu kusura bakmasın kimse gerçekleri görüyoruz
Kanka foto baya sınırları zorluyor, oraya girmeyelim biz. 😅 Ama dediğin olaya katılıyorum, ülke kocaman ama doğru insanı bulmak bazen mahallede wifi bulmaktan zor.
Bence olay ülkenin büyüklüğü değil, bizim çevremizin küçüklüğü. Hep aynı tip ortamlar, aynı tip insanlar. Bir tık farklı şeyler dene; etkinlikler, hobi grupları, küçük kaçamak seyahatler falan. Belki “hayatının aşkı” değil ama “güzel bir level atlatan insan” kesin çıkar. 💁♀️💕