Eski sevgiliniz çok yakın bir arkadaşınızla sevgili olsa tepkiniz nasıl olur?

Arkadaşımla arkadaşlığıma son veririm
İkisine de mutluluk dilerim
Umrumda olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgiliniz çok yakın bir arkadaşınızla sevgili olsa tepkiniz nasıl olur?

sorunun cevabı net olarak belli öyle bir insan benim yanımda barınamaz çünkü öyle bir şey yapıyorsa gayet karaktersiz bir insandır ikisi de ve ikisini de hayatımdan çıkartırım karaktersiz insanlarla işim olmaz
Umurumda bile olmaz. yani eski sevgilimin sokak da ki herhangi bir kadından farkı kalmaz zaten benim için bu yüzden de mutluluklar dilerim yakın arkadaşıma.. içimde duygular öleceği için..
Benim eski sevgilim yakın arkadaşım dediğim insanla sevgili oluyorsa ikisini de s.. eder yoluma devam ederim.. Karaktersiz insanları çevremde barındırmam..
Cevap
5Cevap
Yakın arkadaşım ve geçmişte hayatıma aldığım insanlar bu kadar kalitesiz olmaz..
Bir insan benim için eskiyse kimle sevgili olduğu umrumda oşmaz mutluluklar diler geçerim.
Ama sonuçta bu eski sevgilin eskiden sevdiğin değer verdiğin insan bu. Oda arkadaşın sonuçta. Yani bence olamaz ayrılmış olsak bile arkadaşımın eski sevgilimle olması beni derinden yaralardı.
Birbirlerine olan ilginin ne zamandan beri olduğu düşüncesi mide bulandırır, şüphe düşürür. Benden ötede mutluluklar dilerim.
İkisinin de ne hali varsa görsün. Benim için ikisi de yok hükmündedir
Öyle birisi arkadaşım olmaz en kısa zamanda da pişman ederim
Onu da hayatımdan çıkarırım.
Aynen doğru olanda bu zaten. Ne o arkadaşım olarak kalır ne de diğeri öyle kalır. Zaten eski sevgilin ayrılmışsın bitmiş bir ilişki ama bence yinede arkadaşının sevgilisi ile olmak hiç doğru değil..
Benleyken bile kafalarında varmış bu düşünce derim
Geçmişte kalmış sonuçta ilgilendirmez beni.
Ama arkadaşının eski sevgilinle takılması seni sorun etmezmi. Beni şahsen aşırı rahatsız ederdi bu durum ya. Dünyada başka adammı kalmadı benim eski sevgilime kaldı olacak iş değil bu bence.
Benim hayatımdan çıkan insanın dışarıdaki yabancıdan farkı olmaz çünkü geçmişe gömüp yeni bir sayfa açarım
Yakın srkadaşım eski arkadaşım olur artık
Artık eski yakın arkadaşım olur
Artık arkadaşım yoktur
Vururum namusumu temizlerim
Vurmakla olmaz öyle ya. Sadece hayatından falan çıkarırsın en fazla o insanı ya da hiçbir şekilde. Öyle biri benim ne arkadaşım olur daha ne de dostum falan.
Ay bana ne onumu düşünüp sıkıntı edeceğim kendime.
Ama insana dokunur yinede ne bileyim. Arkadaşım dediğin insanın eski sevgilim ile samimi olması hatta sevgili olması beni şahsen çok mahvederdi ya ne bileyim..
Bunu yaşadım. Vay namussuz :/
Eski sonucta
Arkadaşımla görüşmem asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?