Selamlar... Sevgili iken öğreniyorsunuz bu durumu, ne düşünürdünüz?

Selamlar... Sevgili iken öğreniyorsunuz bu durumu, ne düşünürdünüz?
En yakın arkadaşım dediğim kişi benim sevdiğim kişiye göz koyduğunu ve çaktırmadan arkadan arkadan konuştuğunu gördükten sonra arkadaşlarımın tanıştığı duygusu olarak bir şey hissettiği kişiler benim hiçbir şeyim olamaz benim karakterime bu uymaz
Başlangıç aşamasındaysa sevgilimi çıkarırım hayatımdan. Sevgilimin bir suçu yok ama kız kardeşimin eski sevgilisiyle birlikteymişim gibi gelir, bünyem kaldırmaz.
Eğer bağlandıysam ikisini de çıkarırım hayatımdan. Yakın arkadaşımsa bahsetmeliydi. Ben paylaşırım her şeyimi. Zamanında söylemeliydi.
Bu işin raconu bu şekilde😂
Yakın arkadaşımın eski sevgilisi olduğunu benim sevgilim olduktan sonra öğreniyorsam, o kişi benim yakın arkadaşım değildir hiçte de olmamıştır
Teşekkür ederim 🌸
Neden söylemediği sorardım bilmiyorsa da umursamazdım. sevmeye devam ederdim tabi ki önceki hayatı beni ilgilendirmez sevdiğim kişinin
Cevap
2Cevap
İyide ben yakın bir arkadşımın bir zamanlar sevgilisi olan adamı tanımıycak kdr canım yinede diylim bilmiyorum neden ayrldklarını ayrı ayrılıkda ve neden söylemediklerini sorardım sonrasına cvbdn sora düşünürdüm
direk silerim
Ben bırakırım
Takmam bile
Umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?