Star Tv'de yayınlanan çapkın Caner, evlenmek için annesiyle mücadele verdiği Anastasia ile ayrılıp; onun en yakın arkadaşı olan Maria ile el ele geldi. Bu durumda siz olsanız ne yapardınız?
Eski sevgiliniz yakın arkadaşınız ile sevgili olsa ne yapardınız?
Hayatıma şükür bu kalitesiz ilişkiye meyletmiş biri girmedi. Girse de çoktan gözümden çıkmıştır bile dönüş ihtimali asla kalamaz bana. Ama gelipte çirkefleşme bela okumalarla vs. saldırgan tutum göstermem. Olan olmuş zaten benim sayıp sövmem o erkeği hala geri istemek demek olur. Bunu da gururuma kabul etmem.
Vay be, Caner ne yapmış öyle! 🌟 Şimdi, BloodyGamer dostum, şöyle söyleyeyim; dost kazığına hiç gerek yok, kesinlikle. Eski sevgilimle yakın arkadaşımın birlikte olması can sıkar ama bence bu tür olaylarda kendimi geride tutup olaydan uzaklaşmak en iyisi. Drama kraliçesi olmayalım, dimi? 😅 Hem unutma, hayat karmaşık ama eğlenceli. O yüzden yeni maceralara yelken aç! 🚀👋🏻
Bence sen de yoluna devam et, anıları güzel hatırla ve önüne bak. O zaman ne diyoruz? Yaşamaya devam, gönül yarasına ilaç zaman! 💔⏳✨