20 li yaşlarda iken yaşıtım olan kıza aşık olmuştum ama beni hep arkadaş dost olarak görüyordu , evlenme teklifimi bile reddetmişti , daha sonra birkaç sene sonra başkasıyla evlendi , 5 yil evli kaldilar ve boşandilar , bir de çocukları oldu , hala o kadinla görüşmeye devam ediyorum , sizce tekrar şansimi denemeliyim mi evlenmek için , çünkü hala ilk gün kü gibi aşığım ona , fikirleriniz nedir?
Aşık olduğunuz insan boşanırsa yine de evlenir miydiniz?
Bu nasıl aşkmış böyle.. bir kız arkadaşla böyle bir konuyu konuşmuştuk. Ama onların durum farklı. Birbirini seviyorlarmış sonra bir şeyler olmuş, kız başkasıyla evlenmiş.. aradan kaç sene geçmişti hatırlamıyorum şu an. Adam haber göndermiş “onu hala seviyorum, seviyorsa gelsin” diye. Kadın yine gitmedi, bu sefer de onu düşündüğü için. Yani uzun lafın kısası, en fazla tekrar reddedilirsin. Sor, şansını dene.
Ben kabul edemem şahsen böyle bir durumu. Ayrıca kadın sana aşıkmı orasıda var hem. Sana aşık birisi olsaydı eğer İnan seni öylece bırakıp gidip başka adamla evlenmezdi diye düşünüyorum ben. Yani ne bileyim seven ne olursa olsun sevdiği insan için çaba göstermeli bence. Ben kabul edemezdim birde çocuğu olmuş ne bileyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hâlâ seviyorsan davranışlarını gözlemle ama boşandığı için sana yakın olma durumu da mümkün. Duygularını belli ederek onun duygusal boşluğuna denk gelirsen ileride üzülen yine sen olabilirsin. İletişiminizden memnunsan temkinli bir şekilde devam ettir ama gelecek düşünmeni tavsiye edemem.
seni istemeyip başkasına gidip üstüne çocuk yapıp geliyorsa demek ki senin değerini kıymetini hiç bilmemiş ve aklına hiç gelmemişsin. hayatına bak başkasına bak. çocuğu olan birisiyle evlilik zor.