10 aylık ilişkim var yaşananlar normal mi?

10 aylık bir ilişkim var. Sevgilim bazen çok cimri gibi geliyor. Düşüncesizce davrandığını düşünüyorum. Evim şehir merkezine araçla yarım saatlik uzaklıkta olmasına rağmen onu görmek için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyorum. 4-5 saat vakit geçirdiğimiz zaman dilimlerinde mesala yemeği ben ödüyorsam tatlıyı o alıyor. Ben çalışmıyorum. O çalışıyor. Ve hani formaliteden ben öderim yapsa da gerçekten ödemek isteyen insan baskın gelerek ödüyor zaten. Ve bu ben oluyorum nedense. Hiç bir zaman bana hayatım sen çalışmıyorsun ben öderim diye konuşmadı. Liseden bir arkadaşım vardı uzun ilişkisi var sevgilisi telefon almış arkadaşıma. Bende sevgilime söyledim. Bana dediği şey: Ben sevgiliyken öyle bir şey almazdım şahsen. Anca Nişanlı falan olursak o da belki dedi. Ama iş cinsel şeyler yaşamaya gelince nişanlı ya da sevgili diye ayırt etmiyor. Beni mutlu edecek ufak jestler yapmıyor. Ama sözde benimle evlilik düşünüyor. Ve sevgilimin yaşı da var 30 una dayandı. Sizce bu insan ne yapmaya çalışıyor?
10 aylık ilişkim var yaşananlar normal mi?