Sevgilimle bazen anlaşamıyoruz, nasıl davranmalıyım?

kızlar merhaba erkek arkadaşımla bir türlü bi konuda ankasamadık konuya geliyim

biz küçük bir markete girdik birşeyler seçip alıyoruz ben genebiseyler bakarken sevgilim elinde tutmaz tek tek kasaya götürür markete sevgilimle bu kiz yuznden çok kavgalar ettik kiskanclik yuzünden açikcası ama olan birsey yok neyse kiz markete girdi kasaya gitti direk sevgilimde kasaya dogru adim atarken kızı görüp geri cekildi dogru bişey bunda sorun yok benm hoşuma gitti ve ondan duymak istedim neden geri çekildin diye sordum bana verdigi cevap şu gidersem selam falan verir sende kavga edersin dedi ama sen kizarsın diye gitmedim demesini bekliyordum normal olarak ona bunuda ona söyledim aynı anlama geliyor diyor asla aynı anlama gelmiyor çünkü ilk aklına gelmesi gereken tek şey gidersem "sen bana kızarsın aramız bozulur " demesi gerekiyordu bana söyledigi zatn öyle bi ihtimal olmadıgı icin yani onun oldugu yere gitme ihtimali olmadıgı için bunu düsünmemiş bile bende diyorum ki zaten gitme ihtimalin imkansız oldugu için sana selam vermesi de imkansız bunu neden düşunüp ben sordugumda böyle diyorsun diyorum aynı anlama cikıyor gitme ihtimalim olmadigı icin sen kızarsın diye onu düşunmedim diyor şu an kafam cok karıştı ve üste cıkmaya çalişiyor empati yaparak yorumlarınıza ihtiyacım var uzun oldu kusura bakmayın lütfen empati yaparak yazın😊

Sevgilimle bazen anlaşamıyoruz, nasıl davranmalıyım?