Bugün 4 şairin uğruna şiir yazdığı Tomris Uyar gibi olan var mı aranızda?
Uğruna şiirler yazıldı mı? Sen aşkından şiir yazdın mı?
Bugün 4 şairin uğruna şiir yazdığı Tomris Uyar gibi olan var mı aranızda?
Aşkından şiir yazan oldu mu? Sen aşkın için şiirler yazdın mı?
Hayır yazılmadı ama ben kendi kendime yazıyorum
Beyaz gelinlikler giydirir dağları, Kar taneleri düşer birer birer yamaçlara. Beyaz örtüler örter her yeri, Ak bir düş gibi iner göklere.
Gökyüzünde bir başka dünya, Bembeyaz bulutlara açılan pencere. Akça kuğular süzülür suda, Beyazın masumiyetiyle dolu bir mekânda.
Beyaz güvercin kanat çırpar gökyüzünde, Yavaşça süzülür rüzgarın esintisinde. Kar taneleri gibi iner yere, Beyazın masumiyeti her anı süsler.
Beyaz gül yaprak yaprak açar bahçede, Temizliğin sembolü, saf duyguların dilinde. Beyazın büyüsü ruhumuzu sarar, Ak rengin huzurunu yüreklerde taşır.
Beyazın masumiyeti ruhumuzu okşar, Kar taneleri gibi düşer yere yol alır. Ak bir sayfa gibi temiz bir sayfa, Beyazın güzellikleri içimizi ısıtır.
Şairlerin hikâyelerine baktığım da, Allah en iyi şairlerimizden kadınları korusun diyorum. Özdemir Asaf bariç. Maalesef Atilla İlhan, Nazım Hikmet, Cemal Süreya... Neyse çok yazdım. Allah affetsin, vençliğimde o akrostiş şiirlerle çok ekmek yedim diyeyim. Özellikle karadenizli kpmşularımız, Ukrayna, Moldova, rus hanımları şiire karşı çok hassaslar. Bizimkilerde gözlemlediğim ünüversite de çalışırken, "nerelisiniz?" "Filaca şehir." " Filanca şehrin tüm kızları sizin kadar güzel mi, yoksa en güzelini seçip mi buraya yollamışlar. Hangi şehir olursa farketmez yererki safi iltifat alsın, samimiyet taklidi ile çoğu kızlar iltifata kanabiliyorlar. Kanmayın kızlar, kanmayın.
Ooff fenasın 🤣
🤣 İyi bakalım
zamanında yazardım ama artık yazmaya değer biri olduğunu zannetmediğim için yazmıyorum son zamanda birisi vardı ona şarkı yazmak istiyordum baya güzel içimdekileri anlatacak bir şey çünkü hayatımda tanıdığım en iyi insandı ama maalesef oda bitti hiç bilmediğim bir olay yüzünden
Talihsiz olmuş.
evet maalesef
Cevap
16Cevap
Bana şiir yazdı mı?
Sanmıyorum.
Belki yazıldı haberim yok.
Ama ben yazdım.
Şu sıralar öykü yazıyorum.
Kısa kısa
Hııımm güzel
Bir zamlar çok şiir yazardım kitap bile çıkaracaktım. ama olmadi
Hala geç değil
İlham gelmiyoruuu gelmiyoruuuu
Acı çekmiyorsun demek ki.. İnsan avılıyken daha mı çok ilham gelir?
O zamanlar yazmak istiyordum hoşuma gidiyordu yazmak mutlu ol ya da acı çek fark etmiyor hisleri duyguları kağıda mısralara dökmek o zamanlar güzel geliyordu şimdi o kadar vaktim de yok açıkçası
Ay evet birisi yazmıştı ama onda biraz sahtekarlık vardı o yüzden netten çalmış olabilir bilemedim jsısodolals
Şiirleri sadece erkekler yazar elbette şiir de yazdım beste de yaptım.
Vaaay... Ne hoş...
Güzel insanlar mutlaka dokunur birbirine,
Gözle,
Yürekle,
Sevgiyle...
Dokunur elbet
O zaman inanmıştım gerçek olduğuna yazılmıştı
Yazdık ama heosu mazide kaldı hiç bir iz kalmadı. Zaman denilen mevhumtamamini yok etti
Yok ya yazılmadı öyle şair ruhlu erkek arkadaş edinmedim hiç, acık maço seviyom ben
Akrostiş şiir yazmıştım hemde ayıpsın:))) Aklıma getirdin. Bana yazan olmadı ama maalesef:((
şiir yazıldımı bilmiyorum. ama ben zamanında yazmıştım
230 tane şarkı yazdım ama olumsuz tek olumlu olan bıraktığı esin yetenek
yazdı sonrada ayrıldık 😂 çok matah bir şey değil yani. hatta şarkı yazıp bir arkadaşına söylettirip internette bile yayınlattı
Evet 2 yıl önce falan ama internetten de bulmuş olabilir 😅
Yazıldı şu an evliyiz bok gibi geçiyor köprüyü geçene kadarmış 😢
Evet yazmıştık bi aralar
Hayat...
Hayat insana neler yaptirmiyorki avukat
Keske mesaj kutun acik olsa
😊 Öyle...
Neden ya.. Kapalı daha güzel. Böyle denk gelince yazmak... Vay neden yazdı yazmadı derdin yok. Kafan rahat.
Belki benim kafan rahat değil belki rahat olması için biseyler ozelden yazman gerek
Ayar kaçar.. 😊
Hic de değil hep 24 ayarsin sen çamura dussede ayar degismez
Ooo çok teşekkür ederim 🙏 mutlu ettin. sağol var ol. Böyle kalsın yine de. Anlayışın için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim avukat
Beni anladigini sanmistim ama yanlış anladın
Yok ben kimseye bir şey atfetmiyorum. Bu benim şahsi tercihim. Senlik mesele değil. Tamamen benimle ilgili.
Iyi tamam zaten hevesim kacti gelsene artık bi kıymeti yok iyi geceler
Gelmem gelmem merak etme. 😊
Gelenin basimizin ustunde yeri var
Eyvallah gözüm
Gözünü o zaman uzme
🫎 Benim amacım geyik muhabbeti.
Yok benimki 82 anayasasini tartismakti🤣
🤪
Yazdim, ben şiirden anlamam dedi anlamadi da
Kaba insan!
Peki
Yazan oldumu bilmem ama ben yazmadım