Cahilliğimi şairlik sanmışım onca süre. Hiç gerçeği göstermemiş sihirli kürem. Sihir diye bir şey yokmuş bile esasında. Şiiri seni geri döndürecek bir sihir sandım uzun süre..

Cahilliğimi şairlik sanmışım onca süre. Hiç gerçeği göstermemiş sihirli kürem. Sihir diye bir şey yokmuş bile esasında. Şiiri seni geri döndürecek bir sihir sandım uzun süre..

Evet ama eskide kaldı şimdi kırıntı yok. Bir zamanlar kalbim, bir ismin etrafında dönen koca bir evrendi. Her kelime ondan doğar, her sessizlik ona varırdı. Kalemim bile adını yazarken titrerdi, çünkü o satırlarda ben eksilirdim. Şimdi o defterler toz içinde, sayfalar sararmış, duygular solmuş. Ama bazen bir melodi, bir rüzgar ya da bir koku gelir; sanki geçmiş, sessizce omzuma dokunur. Ve ben yine o eski halimle, bir anlığına var olurum.
Daldan dusen bir yaptakti öyle tutmaya calistim ki savuran rüzgara göğüs gerip mücadele atmek için yaprağa yalvarıcasina uzak tutmaya çalıştım o yaprak beni öylebir suruklediki ölüme kadar en ücra kosasine şehrin en bataklık çukuruna attı yine yılmadım oldum öldüm dirildim yinede bırakmadım takı o yaprak beni kullanıp çöpe ettiğini düşünerek oysaki ona sadakamdi yaptiklarim bir gün o yaprağın benden alacakları var çok var kokusunu içime ilaç ettim çok sevdim ölümüne sevdim onun için hayatımdan geçtim o beni anlaamadi ben yanlış yaptım neden güzel bir yapragi oyaladim ben onu yordum o beni oysa beni yere düşmemek için kullandığını anladığımda yol verip rabbim yolunu açık etsin dedim ama hakkımı hayatımı gasbettigini bile bile silip gitti bir gün onu benden çok değer verecek birini bulamayacağını bildiğim için ona hakkımı Rabbime zai etmemesi için her sabah dua adıyorum kimseyi kullanıp yarı yolda birakmayin
Neydi bu cümleleri bana kurduran?
Kalbin, beyinle atışmasından çıkan kelimelerin içinden ona en yakışanı
Cımbızla çeken ruhum muydu yoksa?
Ansızın gelen ilham perisi miydi yoksa
Bir baraj misali senelerce birikim duygu yüklerinin taşması mıydı bilinmez..
Aklımın ermediği yerde susmayı ve mikrofonu ona uzatmayı seçmek diyorum ben...
Hayır, yaşamadım. Belki hissettim sandığım anlar oldu ama hiç kimse için kendimi böylesine kelimelere dökecek kadar derin hislerim olmadı. Şiir yazdıracak bir sevda değil de, daha çok sessizce gelip geçen duygular yaşadım. Belki de gerçekten sevmek böyle bir şey olmalı diye düşündüğüm için hiç o kadar derinine inemedim.
Bazen birini öylesine seversin ki kalem kelimelere yetişemez, duygular taşar şiir olur. Ama gerçek, bazen dokunduğun o kelimelerde değil, yaşadığın anlarda gizlidir. Şiir yazacak kadar sevmiş olmak bir büyüdür aslında, kimin için yazdığın önemli değil. Sevgin, seni gerçek bir şaire çevirmiş gibi görünüyor. 🖋️❤️
Diline yüreğine sağlık sevgi denince onu nekadar sevdiğini ifade edemeyecek kadar cahil kaldığımı ifade edeyim o bir sevgiye aclikti aciz biz insan olarak gerçek sevgiyi aramak değilde içinde yaşattığın o nameyi o değeri koruyana helal olsun gözlerim doldu yazarken onu okadar çok sevdim ki onun için herşeyimi verdim canımı bile o beni anlamadı
Rabbim bitun sevenmlere yardim eylesin
Cevap
27Cevap
Evet hiç uğruna şiirler yazmışlığım var.
Şiir kitabı olur🤣
O kadar sevdiğimi hatırlamıyorum.
Hayır ama bişeyler yazıldı çizildi bana jfkgl
bende hiç yok sevgimi uzun uzun anlatabilir ifade edebilir ve gösterebilirim ama şiirler edebi metinler falan hiç benlik değil 😄 dümdüz olcak hissettiklerim ve istediklerim
Yaw noluyo bu sitede şimdi türkçe ifade edemicem herkes niye "Груз" da yaaa sevgi aşk meşk falan 🤣 yok ya şuana kadar kimseyi sevmedim uğruna şiirler yazacak kadar sevebileceğime de inanmıyorum
100 'e yakın şiir yazdığım biri olmuştu. Kendisine söylemektense şiir yazmayı tercih etmiştim sanırım.
Sevmiştim. Şiiri seni geri döndürecek bir sihir sandım uzun süre.. çok güzelmiş bu kısım
Sevdim, ama aşk şiir yazacak kadar romantik mi değilim, yeteneğim mi yok bilemedim. Yazsam yazsam eleştirel veya troll şiirler yazarım 👻
✨🦋
Birisi uğruna şiirler yazmadım ama başka şeyler yazdım. Bir daha birisini sevmeyi düşünmüyorum. O konu da kapılarım kapalı. Üzülmem en azından.
Evet, hem de çok yazdım… 15’lerimde, 20’lerimde, aşkı Tanrı sanırken şiirler döküldü elimden. 📜
Her biri birine yazılmış sanılır ama aslında hepsi biraz kendimeydi.
Şimdi okusam, çocukluğumun kalp atışlarını duyarım satır aralarında. 💔✨
Şiir yazmak benim için oyun gibi
Zamanında sevgilim aradı napıyosun dedi
Şarkı yazıyorum dedim
Aaa bana mı dedi
Yooğoo sana değil dedim
Hmmm hadi yaaa dedi
O burukluğu anladım ona da bi şarkı yazdım
Hayır, bu hayatın ya o kadar adil değil ki neyse
A*k
😔😒😒
Sevdiğini anlamıyorlar şiiri nerde anlayacaklar kimse yazmasın sende akıllarına böyle şeyler düşürme 😂
Hiç sevmedim. Ama çok güzel şiir yazılarak sevildim
Şiir yazmasını beceremem ki bu sevmediğim anlamına mı geliyor. Haksızlık ama.
13 yaşındayken 13 yaşında birinin yapmaması gereken bütün rezillikleri yaptım bu da dahil
Evet sevmiştim zamanında ama meğerse koca bir yalanmış...
Ah be ne günlerdi:D 16 yaşımdayken erkek arkadaşim bir anda aramaları konuşmaları kesti engelledi en son bi yakınımdan senoryo sallamıştım uzuun uzun yok işte ben sizin aranızın düzelmesini istiyorum güzele bilcek bişiyse hallederiz konuşursunuz tatlıdille gibisinden şeyler içerik yazmışım wq dan atmıştım sanki ben değil başkası konuşuyor gibi ama tamamen benim eserimdi
Ve çocuk engellemekle tehdit etmiş ti gram siklememişti:D KWJDMKDKSKX
Şiir yazmayı hiç beceremem ya. becerebilsem yazardım :d onun yerine gözlerine bakarak onu çizmeyi tercih ediyorum. resimlerini çizmek hoşuma gidiyor...
Maalesef sevdiğim birine hiç şiir yazamadım. Yazdıklarım hayali. Belki yeteri kadar frekans uyumu yoktu, bir şeyler eksik olmalı ki şiir yazmamışım diye düşünüyorum 🥹
Bir anlık tek bir gülüşü uğruna hayal kurup şarkı yazmıştım ama hiç haberi olmadı 🙄
Çalmasalar okurdum ama çalarlar kıymetli benim parçalarım. Elden ele p*iç etmem 😂😂
Bende kalır zaten Sinan akçıl görse şarkı yapar 😂😂 kalemim aşırı iyi
Yaşım daha toyken öyle hatalar yapardım Şimdi dönüp bakınca ne aptalmışım diyorum
şiir yazmadım, yazan da olmadı sevmiyorum açıkçası bu tarz şeyleri samimi gelmez bana.
Bay B açıklamaya ne yazmışsınız öyle kalbimi bıraktım
Saatleri saymistim hep son defa sesini duyduğum günden beri
Sevmek değil ya özgüven eksikliği ve düşük özsaygı yazdırıyor şiirleri.
Sonradan hiç olanlara mı en baştan beri hiç olacaklara mı? Neyse...
Ben daha da sevmem kimseyi istmem de beni kimse sevmesin siirlere de yazık İnsanlara yazıldığı için
Sevdim ve değmediğini anladım. Kendi ellerimle hazırladığım, cidden emek verdiğim sevgimin karşılığını parayla verebileceğini sanan biriymiş. Kimse için yorulmaya değmiyor, günün sonunda kırık kalan taraf siz oluyorsunuz.
Şiir ayrılık işidir, ıssız insan işidir. Okumam da yazmam da.
gerek yok siir söylemesine sevdigini hissettirmesi daha güzel birsey
Çok sevdiğim biri oldu hep onu. mutlu etmek için çok çaba ve emek verdim ama yanlış yaptı zor da olsa kafam dan sildim
Evet hem de çok sevdim ama hiç benim olmadı 😥
Çok eskidendi o tür şeyler.
Sende de var birazcık dgd
hım ne varmış :D
Duygu 😃
Sen nereden biliyosun ki bunu 😏
Sezgi😒
Evet sevdim
Sevdim evet
Şiirden pek anlamam ki
Hayır, o kadar sevmedim.
Benim bakışlarım şiir gibidir yazmaya ne gerek var..
:D 16 yaşında ama anlamadı öküsssss
Ortaokulda hocama yazdım en son.🙈😅
Biz sevdik de sevilemedik bir türlü
Hayatımız şiir olmuş bi zahmet oda eksik olsun ya
Yazmıştım evet lise dönemlerinde (evlendi)
Hiç s. mde olmaz o kadar
Şiir yazmadım ama bana şiir yazıldı
Sevdim ama şiir yazmadım
Evet sevmiştim
Hiç sevilmemişiz. Olsun biz böyle de severiz 😀
Evet ama boşuna hiçbir işe yaramadı
Sevdim şiir de yazdım şarkı da
Sevmedim ama şiir yazarım..
Şiirden sıkılan biriyim.
Hayır yazmadım
Şiir yazmadım hiç.
Ben aşık olunca şiir gibi konuşurum.🙂