benim birçok kez şiir yazmışlığım oldu anonimce, öylesine veyahut birisine ithafen. almışlığım da çok kez oldu lakin bu şu yaşıma kadar aldığım en güzel şiir olsa gerek bunu çerçeveletip duvarıma dahi asabilirim😄🤍

benim birçok kez şiir yazmışlığım oldu anonimce, öylesine veyahut birisine ithafen. almışlığım da çok kez oldu lakin bu şu yaşıma kadar aldığım en güzel şiir olsa gerek bunu çerçeveletip duvarıma dahi asabilirim😄🤍
#selamgençlik 🍀🍀
İlkokul öğretmenim sayesinde çocukken şiir yazmıştım hatta bir çocuk dergisine şiir göndermiştim fakat beni heyecanlandıran kesinlikle rap şarkı sözleri. Beni çok seven biri şiir yerine içinde benden bahsettiği rap şarkı sözü yazsa daha fazla heyecanlanabilirim..😏😏
#tubasueda 🍀🍀
vay, değişik ama çok güzel bu da
Şahane olabilir 😌😌
evet:)
Güzel şiir yazabilirim o kabiliyeti görüyorum kendimde ama kimseye şiir yazmadım
bana yazabilirsin Şeyma😂
Zamansız tanıdım seni
Ezberledim trollerini
Yeniden gelsem şu hayata
Napar ne eder bulurum seni
Eğer sende istersen gel benimle
Piknik yaparız seninle
Nasıl 1 dakikada yazdım 😂😂😂
ama ama ama😍
bu çok çok güzel olmuş Şeyma'mm😍😘😘
eline emeğine sağlık🥺❤
Rica ederim kuzum beğenmene sevindim ♥️♥️🌹😂😘
beğenmek az kalır😍😍😘😘😘
Hshsh saol asko😍🥰🥰😘😘
😍😍😍😍❤❤❤❤
Teşekkür ederim kuzum♥️♥️
rica ederim canım benim 🤍
😘😘
Şiir yazdık bazen de yazanımız olmadı 😂
huh, bunun rövanşı olacak😉😘
Merakla bekleniyorrrr 😂😘
😍😍😍😘😘😘❤❤❤❤
Hiç şiir yazan olmadı bana, hep şiir yazan oldum ama öyle güzel de değildir şiirlerim 😅😅. Şiiri geçtim öyle ben demeden durduk yere iltifat eden de olmamıştır. Mesela uzun bir günaydın mesajı tarzında😅.
Cevap
4Cevap
İkisi de değildim. kimse şiir yazmadı
Kız arkadaşlarımdan şiir yazıldı birkaç defa, öyle aramızda esprisi falan olurdu. Ben de yazmışımdır. 😂
senden güzel şeyler çıkar👌🏻
Bana daha önce şiir yazılmadı şiir de yazmadım ama. Tuhaf bir şekilde fb yazmıştı bi ara güzel bir şiirdi de :D
Böyle bir görüş yazdık abazanlar dayandı kapıya. Takip istekleri peş peşe
a a nasıl? fenerbahçe sana şiir mi yazdı🤩 keşke bana da gs yazsa.. çok şanslısın
komik misin saf mısın?
anlamadım ne alaka ki komiklik ya da saflık?
fb yani f. ck buddy
pardon🤦♀️
Daha çok yolun var :)
yaşadığım müddetçe daha çok yolum var, doğru
Bişey olmaz daha yaşın genç :) Çok yolun var sen yeter ki dilediğin gibi yaşa elalem ne der gibisinden şeylere bakma. Kendin ol canım
katılıyorum sonuna kadar, teşekkür ederim🙃
Rica ederim. İstersen sohbet edebiliriz :)
İkisi de degil fhfjbf
ne yani sana şiir yazılmadı mı hiç?🙄
Hayır🥺😩
püü, ruhsuzlar. hak etmemişler seni zerre
Dimi dimi, hayırlısı olsun be Adaş :D bi daha yüzlerini görmeyeyim de hiçte yazmasınlar sbbxbx
her şeyin hayırlısı Zeyno'm❤
Yazan taraf oldum hep. Yazılan olma şerefine Nail olamadım henüz.
bu hevesimi de kırdılar y neyse.
her iikiside değil
Şiir yazamam ama bana yazanlar olmuştu..
Şiir yazarım ama aşk değil
Yazan.
Her ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?