Gizli Üye(30-35)+1 yılGunumuzdeki erkek adam degil. Zaten adami birak erkekte degiller. Iliski icerisinde canim gülümken, kendi isteğiyle para harcarken sorun yok, sonra parami ver. Gercekten s*refsizler kusura bakmayin ama. Benden size bir tavsiye size harcadigi seyleri tarihi, gittiginiz mekan dahil her seyiyle not edin. 9 agustosta yemek yediniz. 300 lira tuttu. O ödedi, siz odemek istesenizde odetmedi yazin. Size hediye aldi, ne aldigini saklayin yine kenara yazin ve degerini yani fiyatino netten bulup o zaman ki fiyatiyla yazin. Eger hediyeyi kaybederseniz fiyatini ödersiniz. Size harcadigi her kuruşu yazin. Para istedigi zamanda hepsini toplarsiniz. Itiraz ederse de kapi gibi elinizde delil olur. Bak bana bunlari aldin, bunlari harcadin, gunu gunune tarihiyle yazdim diye suratına yapıştırırsiniz. Biraz garip geliyor farkindayim ama bu zamane erkeklerine boyle davranacaksin. Yoksa ortalikta parami yedi, kadinlar para goz diye dolaşır ortalikta.(gerci ş*refsiz olan hakkinizda her turlu seyi soyleyerek dolanir da neyse) 3 tane sevgilim oldu. Ikisi bir sey demedi maddi durumla ilgili ama onlarinda listesini tutmustum. Bir tanesi istemisti boyle. Senin gibi fazla da hesap cikarmisti. Yok oyle olmaz diye suratina caktim bana harcadigi seyleri. Hem listeyi hemde parayi önüne koydum. M*l m*l suratima bakiyordu. Bekledigi tepkiden ters bir tepkiydi cunku. Tek kelime edemedi. Ustune onun icin kendi aldiklarimi ve harcadiklarimi da yazmistim, liste yapmistim. sende bunlari bana en kisa surede ödeyeceksin eger adamsan dedim. Ödemezsende sadakam olsun. Paranın lafini yapmam dedim. Sonraki gunun birinde cagirdi benim listemde olan miktari ödedi. Boyle erkeklere boyle muamele. Tavsiye ederim.
05 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz böyle değiliz yalnız hanımefendi
Cevap sahibi+1 yıl@Adartmnskc kadinlarinda hepsi paraya tapmiyor ama senin hemcinslerinde bizi boyle genelliyor ne yapalim simdi? Siz bizi, biz sizi boyle genelliyoruz iste. Hepinizin boyle olmadığını idrak edecek akildayim merak etme. Mehmet boyle, ahmet boyle degil diyecek halim yok. Genel olarak, cogunluk uzerinden yorum yapiyoruz bu durumlarda.
Dedigim gibi 2 sevgilim boyle degildi zaten bunu yorumumda yazdim.
Ama cogunuz artık maddi olarak gercekten igrenclesmeye başladınız. 50 liralik kahvenin dahi hesabini yapan
Alman odeyelim ya da hesabi kadina ödeten hemcinslerin var. Kimse bir fincan kahveyle fakir kalmaz Şu an ki durumunuz bu. Kahveyi bile ismarlamaktan aciz duruma gelmissiniz. Bunun daha da acizi iliski içerisinde harcanan miktarin geri istenmesi. Bu kadar asagilik baska sey gormedim sanırım bugune kadar.
Cevap sahibi+1 yılÖteden beri de bu ulkenin erkekleri kadinlara ekonomik siddet uyguluyor.
Ve bu ekonomik siddetiniz bir turlu bitmedi. Eskiden kadin çalışmıyordu parasi yoktu kadinin ihtiyaclarini karsilamayarak, harcadigi paranin hesabini sorarak ya da parayla kendine kole tutmus gibi davraniyordu hemcinslerin. Simdi ayni psikolojik siddeti daha sevgiliyken yapiyorlar. Ayrildiktan sonra daha cok yapıyorlar. Isin sonunda erkekler olarak kadona para harcamayi bu kadar sorun edecekseniz iliski yapmamak daha dogru bence. Erkekler olarak Iliski yapiyorsanizda ya helali hos olsun deyip devam edeceksiniz ya da iliski icerisinde paranizi fazla harcamayacaksiniz. bu sekilde de alacak verecek durumunuz olmaz. Ama kiza kendi hur iradenizle para harcayip, hediyeler alıyorsaniz işiniz bittiğinde hediyelerimi ver, parami ver diye istemek bugune kadar gordugum en asagilikca, karaktersizce şey olabilir- +1 yıl
Valla başınıza ne geldi bilmiyorum ama ben ve benim gibi bir şey talep etmeyen çok ben sadece genelleme olmaması için yazdım. Niye böyle durduk yere davrandınız bişey diyemedim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey yolundayken hediye alması onun gözüne gelmiyor, ayrılık olunca mı aklına para geliyor... Ne kadar üzücü, kalp kırıcı bir durum. Bu kadarına da pes yani. Sonuçta o kendisi istemiş almış kafasına silah dayayıp zorla bir şey aldırtmadın ya. Ayıp gerçekten
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Almasaydı kardeşim o zaman çöp dahi parasını vermiş oldu canım. Senden çaldığı zamanları geri versin sonra da iban atsın neyse parası verelim geri Allahın hödüğüne bak sen sanırsın burma burma bilezik taktı 10 15 tane de gelmiş boş boş konuşuyor yapmasaydın hemşerim almasaydın ne oldu ilişki içindeyken tatlı tatlı alıyordun elini cebine attırmıyordun ayrılınca mı kıymete bindi paracıkların köpek? Defolsun gitsin para mara yok
03 Yorumla- +1 yıl
Yahu neyin hesabı arkadaşım salla geç ya hayırdır bir de para mı verecen üstüne mazotundan başlarım taksicilik mi yaptı taksimetre mi açtı sana sanki bırak geç tehditlere de pabuç bırakma öyle bir şeye tenezzül etsin hele ver savcılığa kendi uğraşsın benden tehdit ve şantajla para istiyor dersin şikayet edersin kendi başı ağrır gözün korkmasın böyle şeylerden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyıp evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ona para falan göndermek zorunda değilsin. Her yerden engelle, rahatsız ederse polise git.
02 Yorumla- +1 yıl
Söz ağızdan bir kere çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılparan kadar konus kopek git kendine parayla calisan insanlar bul de gec
113 Yorumla- +1 yıl
kac kisiyi rezil etmis bu gune kadar :)
- +1 yıl
sonuc gene ayni olur :)
- +1 yıl
sil engelle önemseme bile
- +1 yıl
ney yapabilecek mesela :)
hic birsey yapamaz ki :)
ne dicek 3 tost iki ayran aldim parami vermiyormu dicek - +1 yıl
yaw kimse kimseyi rezil falan edemez :)
sil engelle her yerden - +1 yıl
boş ver
kurtulmussun
gecmis olsun
+1 yılSinirlendim gene. Engeli bas nah alır o parayı şerefsiz.
010 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapacakmış onu?
- +1 yıl
Gel et de. Ondan korkan onun gibi olsun. Zeytinyağı gibi üste çık ki sen haklısın zaten taviz verme. Para da verme avucunu yalasın harcamasaymış. Ezdirmeyin kızım kendinizi.
- +1 yıl
Ayrıca bu şekilde internetten ya da mesaj yoluyla seni daralması tacize girer, işyerine gelmesi de öyle tam polislik, davalık olaylar yani.
- +1 yıl
*darlaması
- +1 yıl
Şöyle işte gel lafıma. Hiçbir şey yapamaz.
- +1 yıl
Aferin
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Mal mı bu ne saçma ayrılsan bile harcama ne alaka bence senin için ayrılması daha hayırlı olmuş
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanka engeli bas geç ya sanki sen istedin yapmasını
06 Yorumla- +1 yıl
Bir halt yiyemez kankam sana daha fazla yazarsa savcılığa şikayet et ona da söyle tehditten dolayı şikayet edeceğim diye bunun derdi oara değil sana bela olmak
- +1 yıl
Bı anlatılacak bir şey değil ki kankam ya ekleyebilir miyim seni?
- +1 yıl
Sende ekle
Neden aldattığını düşünüyor durduk yere düşünmez ya sinirli olduğu için sana böyle davranıyor
03 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden Alman usulü ödeme yapin sonra böyle ayrılınca başa vurur erkekler.
00 Yorumla
+1 yılOrtasını bulun 7500.. ama ben olsam bişey istemem.. alınan hediye hediyedir manevi değer değer vermişsin almışsın. boylelerini nereden buluyon :))
02 Yorumla- +1 yıl
Vay kirli çıkık aklınca senden para koparicak. boyleleride biz yasiyoruz diyor dimi :))
+1 yılBen ne yapayım çöp niyetini çöp yapıp şimdi iade miydi
04 Yorumla- +1 yıl
Git kitap oku hobi edin meslek öğren kurslara gir o gelişmemiş beynini gelistir
- +1 yıl
Evet ben öyle yapıyorum
Kullanınca iyidi şimdi para mı istiyor senden he he de geç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bu kadar düştü mü ya?
01 Yorumla Cidden yaptı mı bunu 😅
014 Yorumla
+1 yılDangalaklık resmen ödeme falan yapma sakın
00 Yorumlakızlarda diyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın hödüğün tekiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpislik derler ona
00 Yorumla
+1 yılRezillik
06 Yorumla- +1 yıl
5000 bin 10000 bin çok saçma ya
- +1 yıl
Seni görmeye geldiği yol parasinida saymış heralde diznnasol insalar arkdaslik kuruyosunux ya😂
- +1 yıl
Vardı gaz veren biri
+1 yılHaklı aldatıysan
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle malakla ömür geçmez ozaman iyi ki ayrılmışsın
- +1 yıl
Gönül deseydin... bakıyo işte
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Aldattinmi
012 Yorumla
+1 yılaldattın mı peki neden böyle bişe diyor derdi ne
03 Yorumla- +1 yıl
verecek misin parayı ne yapacaksın
+1 yılGörgüsüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalamış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayip tabiki
00 Yorumla
+1 yılİgrenç erkek modeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Harcamasaymış🤣
00 Yorumla
+1 yılAlır
012 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar düşmüşse uzatır
- +1 yıl
Babayı alır nereye alıyor hiç bir şey yapamaz
- +1 yıl
Sen alma
- +1 yıl
Saçmalıyor engelleyip hiç biryerden muhattap olmaman
- +1 yıl
Aynen öyle engelle baktın olmuyor şikayet te bulun hiç bir şey yapamaz
- +1 yıl
Bi halt iyemez sen muhatap olmazsan
- +1 yıl
Konuş abisi ile abisi çözer öyle demişse
+1 yılSen mi ayrıldın?
013 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim Kararsız kalmış bence böyle diyebilirsin sana harcadığım zamanımı verirsen paranı hemen yollayacağım ki bence parayı sakın verme erkek dediğin adamda az gurur olur kardeşim
- +1 yıl
De kardeşim asıl rezillik para istemesi dert etme canınıda sıkma böylelerine
- +1 yıl
Yaşaya yaşaya tecrübe ederek doğru insanı bulacağız tek dikkat etmemiz gereken şey kendimizi koruyabilmek üzülürsün ama unutursunda unutmayacağın şey ne biliyormusun yaptığı rezillik
- +1 yıl
Para konusunda mı kesinlikle verme kardeşim
- +1 yıl
Veremem değil vermiyorum de hatta neden bir şey deme gereksinimi duyuyorsun ki
- +1 yıl
Dilediğini yapabilirsin de engelle geç öyle insan kendisini rezil eder seni değil
+1 yılAldattın mı peki?
03 Yorumla- +1 yıl
O zaman boş ver gitmek isteyene yol göster kendisi kaybeder parayıda isterse verme aldığı eşyaları topla ver kargoya gitsin utanmadan birde paramı istiyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar