Kızlar sevgilisiyle vakit geçirmek istediği zaman erkekler neden hep bir kaçışta oluyor? Bu yanlış bir şey mi?
Not:sürekli zırt pırttan bahsetmiyorum ama işteyken sıkılıyorum ve onun da gelebileceği bir yer. Gelip sonra uyumak istedi. Yüzümü astığım için benden daha da çok kaçıyor. Artık yoruldum ya hepiniz mi böylesiniz yoksa farklılar da var mı? Kızlarrrr var mı öyle erkek arkadaşlarınız falan yoksa hepsi aynı model mi oluyor?
Not:sürekli zırt pırttan bahsetmiyorum ama işteyken sıkılıyorum ve onun da gelebileceği bir yer. Gelip sonra uyumak istedi. Yüzümü astığım için benden daha da çok kaçıyor. Artık yoruldum ya hepiniz mi böylesiniz yoksa farklılar da var mı? Kızlarrrr var mı öyle erkek arkadaşlarınız falan yoksa hepsi aynı model mi oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değil de biz olaya daha çok cinsel olarak bakıyoruz
Ya ama cinsel bir isteği de yok öyle çok fazla o zaman sevmiyor mudur
Sevmiyor demek ki. Sevdigim biri olacak ve ben ondan kacacam ha? Surekli bulusma ayarlarim sen de geliyorsun derim
Sonuçta gelmiş de ama hemen bir kaçış anı kolluyor gibi… birlikte yaşadığın birine de bunu yapabilir misin ve ne zamana kadar sence? Sevgin ne kadar sürer?
Bazı durumlar olabilir, mesela hafta içi iş yoruyorsa hafta sonu uzun uzadıya takılabilirsiniz. Ortada birsey olmadığı halde öyle yapıyorsa senle ilgilenmiyor, sevmiyor olabilir. (Şahsen sevgim bitse bile beni arzulayan bir kadınsa saygımdan ilgilenirim)
Şu aralar çalışmıyor. O yüzden iş yorgunluğuymuş bilmem neymiş onları geçiyorum. Çalıştığım yere geldi (rahatlıkla gelebilir hiç problem yok kimse açısından) yakınlarda iş görüşmesi var diye. Ben de ona güvenip bana çıkışta yardımcı olur diye 3 köpeğimizi yanımıza aldım. Bir nevi o söyledi onları da yanımıza alalım diye. Son yarım saat 1 saat kala ben arabaya gidip uyuyacağım dedi. E ben de ona güvenip aldım aslında ve yüzüm asıldı. Yüzüm asılınca onu toparlamak yerine daha da kaçtı benden. Anlamlandıramıyorum. Seviyor gibi de ama değil gibi de… bilemiyorum.
Bu arada sevgin bitince ayrılman daha doğru olur gibi. İlişkinin sürmesinin pek bir anlamı kalmaz…
Ben çalıştığım için pazar günleri buluşmak istiyordum sonra bir kezden başka buluşamadık kız sıkıldı ayrıldı benden
Kadınlar sevdiği zaman her anını paylaşmak ister. Eğer ki paylaşmıyorsa net sevmiyordur. Ama erkeklerde biraz daha değişik olduğuna inanmak istiyorum
Ben de hep buluşmak istiyorum ama çalışıyorum olduğum için buluşamadık okul zamanı buluşuyorduk ben işe başlayınca buluşamadık
Erkekler çok çabuk sıkılıyorlar
Senin de mi oldu öyle bir sevgilin
Ben çok üstüne düşerdim sen yine çalışıyorsun ben evdeyim onunla konuşmak istiyorum darliyorsun diyordu biz cok konuştuğumuz zaman ister istemez tartışma çıkıyordu bu yüzden aramız bozuluyordu ben de artık üstüne düşmüyorum çünkü sıkılıyorlar
E böyle devam mı peki? Ne düşünüyorsun? Çünkü benim kafam çok karışık. Hayır dışarısı hep böyleyse ayrılmayayım. Ama ilgi göstermekten yorulmayacak bunu bir iş değil içinden gelerek yapan bir erkek varsa da biliyim ona göre davranayım
Ben artık üstüne düşmüyorum fakat bir konuda tartışıyoruz diyelim ben biraz uzatırım sevgilim yine sıkılıyor yani erkeklerin doğasında var sorun etme sadece umursama sende
Seven kaçmaz
Ama hiç oldu mu vakit geçirmekten kaçmayan sevgilin o önemli hayatım. Yoksa anladığım kadarıyla biz kadınlar için seven kaçmaz ona okeyim