Aşk İlişkileri Evli sevgilim Şu an koyde? Bana zor ulasiyor ne yapacağım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Onu çok özlüyorum. Birbirimize alıştık her fırsatta beni arar.2 gundur paylaşım da yapmadj çok merak ediyorum. Birde karisi yaninda ararmi Güncellemeler+1 yıl Aradi dun Evli sevgilim Şu an koyde? Bana zor ulasiyor ne yapacağım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onu boş ver 53 yaşındaki adamı napcan gel bana bekarım iyi sevişirim 36 yım senle yaşıt sayılırız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen nerdesn Cevap sahibi +1 yıl İstanbul . sen?
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evli sevgilim yazarken utanmiyorsan bence aramaz. Alıştık ne ya. Artık metreslerde alışıyor demekki. 0 0 Yorumla
AritzAdurizz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Şu an karısıyla samanlıkta yuvarlanıyorlardır yuvarlanmaları bitsin sana döner 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 50 yasinda Yorumla AritzAdurizz +1 yıl O zaman Yere Döşek sermişler onun üzerinde yuvarlanıyorlardır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karısından istediğini aldı demekki senle çok şeyi kalmadı 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 53 yaşında. Ben 34 im Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee o zaman sendeki tadı bulamaz bütün köyü gezse 😀 Yorumla Soran +1 yıl 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 53 yaşındaki adam nefesini kesebiliyor mu? :) Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl? Çıkarmadan 2 posta atıyor mu? :) Yorumla Soran +1 yıl 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahhahaha sanırın petrol boru hattı 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Ararmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aramazsa beni bul benimde bi 3-4 üm varıdr 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman geliyormuş ciğer sökmeye 😀 Yorumla
hayatimboyle10numara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl ulan sizin harbiden serefiniz yok ya igrenc 2 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Metreslikte zor bu devirde 2 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Nasıl ilişki bu yaaa😃 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkinci karısı ol evlen onunla 0 1 Yorumla alpp3838 +1 yıl Verdin mi Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Umarım karısı sizi basar 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Karısı yanında seni ne yapsın 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Karisi yanındayken hep ariyordu şimdi köyde birde xekmiyor Yorumla ironiq +1 yıl Köyde zaman farklı işler sen aklına gelmezsin bile Yorumla Soran +1 yıl Doner o zaman Yorumla ironiq +1 yıl Döner belki Yorumla ironiq +1 yıl İyi yapmış Yorumla Soran +1 yıl En son beni s... unutamadığın soledi Yorumla ironiq +1 yıl Bi daha s ker ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Oda onu diyor sana gwlcem dedi Yorumla Soran +1 yıl Güzel * Yorumla ironiq +1 yıl İyi bi s ksin ikinizde rahatlayın Yorumla Soran +1 yıl Öteki nolacak Yorumla ironiq +1 yıl Öteki? Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. arayamaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla İlhann06 +1 yıl köyse ise sörekli birileri vardır yanında ve karısı da sürekli yakınındadır da ondan Yorumla Soran +1 yıl Yani unutmaz beni demi Yorumla İlhann06 +1 yıl her şey iburda açıkça yazsam kaldırılır yorumum. Eğer sadece ilişki için seninle ise unutur tabi Yorumla Soran +1 yıl Cins var ikimizde evlilik istemiyoruz ama benimle iken çok eğleniyor Yorumla İlhann06 +1 yıl anladım. unutabilir. ama aklında yaptığı seks kalır Yorumla İlhann06 +1 yıl hadi iyisin. ne diye aramamış diye sormadın mı Yorumla Soran +1 yıl Cekmiyor dedi Yorumla Soran +1 yıl Bide cikamamais Yorumla İlhann06 +1 yıl hımm. özlemiş mi seni Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sen bence başka birseyi özlemişsinde ondandır 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sevismeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fark ettim onu karısıyla sevisiyor demek ki bol bol fırsat bulamadı sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne zaman geliyor manitan Yorumla Soran +1 yıl Karisi 50 yaşında ben 35 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence adam gözü disarda araması normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok iyi böyle metressin tebrik ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Ararmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onun yokluğunu hissettirmemiz lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi süre aramaz ailecek biyerdelermis Yorumla Soran +1 yıl Zaten haftaya doncek Yorumla Soran +1 yıl Karım giderse gelip seni alırım dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence o karıyı göndersin 50 yaşında çürümüş o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim bile seni alasım geldi suanda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Onu boş ver 53 yaşındaki adamı napcan gel bana bekarım iyi sevişirim 36 yım senle yaşıt sayılırız
Sen nerdesn
İstanbul . sen?
Evli sevgilim yazarken utanmiyorsan bence aramaz. Alıştık ne ya. Artık metreslerde alışıyor demekki.
Şu an karısıyla samanlıkta yuvarlanıyorlardır yuvarlanmaları bitsin sana döner
50 yasinda
O zaman Yere Döşek sermişler onun üzerinde yuvarlanıyorlardır
Karısından istediğini aldı demekki senle çok şeyi kalmadı
53 yaşında. Ben 34 im
Heee o zaman sendeki tadı bulamaz bütün köyü gezse 😀
🤪
53 yaşındaki adam nefesini kesebiliyor mu? :)
Hemde nasil
Nasıl? Çıkarmadan 2 posta atıyor mu? :)
7
Ahahhahaha sanırın petrol boru hattı 🤪
Ararmi
Aramazsa beni bul benimde bi 3-4 üm varıdr 😀
Ne zaman geliyormuş ciğer sökmeye 😀
ulan sizin harbiden serefiniz yok ya igrenc
Metreslikte zor bu devirde
Nasıl ilişki bu yaaa😃
İkinci karısı ol evlen onunla
Verdin mi
Yazık ne üzüldük :)
Umarım karısı sizi basar
Karısı yanında seni ne yapsın
Karisi yanındayken hep ariyordu şimdi köyde birde xekmiyor
Köyde zaman farklı işler sen aklına gelmezsin bile
Doner o zaman
Döner belki
İyi yapmış
En son beni s... unutamadığın soledi
Bi daha s ker ne olacak
Oda onu diyor sana gwlcem dedi
Güzel *
İyi bi s ksin ikinizde rahatlayın
Öteki nolacak
Öteki?
arayamaz
Neden
köyse ise sörekli birileri vardır yanında ve karısı da sürekli yakınındadır da ondan
Yani unutmaz beni demi
her şey iburda açıkça yazsam kaldırılır yorumum. Eğer sadece ilişki için seninle ise unutur tabi
Cins var ikimizde evlilik istemiyoruz ama benimle iken çok eğleniyor
anladım. unutabilir. ama aklında yaptığı seks kalır
hadi iyisin. ne diye aramamış diye sormadın mı
Cekmiyor dedi
Bide cikamamais
hımm. özlemiş mi seni
sen bence başka birseyi özlemişsinde ondandır
Sevismeyi
fark ettim onu karısıyla sevisiyor demek ki bol bol fırsat bulamadı sana
ne zaman geliyor manitan
Karisi 50 yaşında ben 35
bence adam gözü disarda araması normal