Bence kisiligi onemli oldugu icin engel atmamaniz lazim :) sohbet muhabbet sardıysa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Baştan kandıran biri için hangi karakterden bahsediyoruz
abi tipsiz erkekle konusmuyonuz ki , yakısıklı erkek resmi koyunca herkesle konusmaya basladım güzel güzel napalım bizede hak verin yani mantıklı bi açıklama mxkxmxkxmx
Yatsıya kadar yanar işte , olan o
Yansın o zaman zaten kızlar da bos zaman gecirmek icin kullanıyor yapabilcegim bise yok ilerlemesine gerek yok o zaman kendimi açık etmiyim
Engellerim. Fake olduğu için değil. Yalan söyleyip kandırdığı için
Evet kesinlikle engellerim.
çaktırmadan konusmaya devam o zaman engel yiyiceksem , iyi hoş konuşuyoruz çünkü erkek yakısıklı diye kızlar iyi güzel güzel konusuyor hepsi :)
Alakası yok. Madem karakter, kişilik önemli; neden cesaret edip de yüzünü göstermedin kıza? Milleti kandırıyorsunuz, güvenleri kırılıyor
güven kırma konusunda haklısın ama o kadar konustuk yani bi guven olusur , tipsiziz diye ilk basta konusmuyosunuz benim cok fazla fake hesabım var kız fake hesabımda var erkeklerlede konusuyorum çogu abazalasiyor hemen , ben oyle konusmuyorum sadece pp resmim fake
Güven olusmaz. Verdiğin güvenin tamamı çöpe gitti. Bana en basit şeylerde bile yalan atan birini affetmem.
Fake hesaplar açıp gerçekmiş gibi konuşuyormuşsun. Yaptığın korkunç bir şey.
Bence beni gelistiren bir sey ben kızların sanalda bu kadar ilgi ve abazalıklarla ugrastigini bilmiyodum kendim hiç boyle bisey yapmadigim icin. fake hesap acınca sok olmustum yakisikli erkekte konusuyor tipsiz erkekte konusuyor bi kız yakisikli erkek varken neden tipsiz erkekle ilgilenip konussun yazişsın yani beni geliştiren bisey olmustu sende fake erkek hesabı acıp empati yapabilirsin dusuncelerin degisebilir.
Böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Beni seven olduğum gibi sevsin
Zaten sanal erkekler için dez avantaj her şeyi kızın eline vermiş oluyosun istediğiyle konusuyor yazisiyor yani bi erkegin onemi yok isterse diğer erkeğe gecip konusur. cokta umrunda kızın 100 lerce seçenek var elinin altında. Erkeklerin sanaldan kızlarla iliski icin konusmamalari lazım. ben eskiden yaptigim seyleri anlattim Şu an elimi ayağımı cektim cunku boyle tecrube ettim zaman içinde
Sana denk gelmemiş, genelleme yapman mantıklı değil. Yine de yaptığını saçma buluyorum
sacma gözüküyor ama mantıklı genelleme de haklısın %65 i böyle desem genelleme yapmamis olurum %35 ide senin dedigin kisiler olsun boyle yani durum türkiyede ortam biraz daha yumusak türk kızı , yabancı kızlara benzemiyor kültürden dolayı örf adet vesaire din işin icine giriyor. Yabancı kızlarlada konustum onlar direk ilgi gösterip konusuyorken türk kızı tepki bile vermekte zorlanıyor yani yabancı birisiyle konusurken 1 yıldır tanisiyormus gibi konusuyor kendi tipsiz fotom olsa bile türk kızı basit olmamak için mesafeli konusuyor ve mesafeyide azaltmıyor hep aynı mesafe buda bi yerden sonra sıkıcı oluyor , yüz yüze konusurken bu mesafe yok oluyor ama sanalda işler farklı neyse cok anlattim kendine iyi bak iyi konusturdun beni
Sen de🤚🏻
Yalan olduğu için engellerdim
Evet engellerdim
sohbet ederken mutlu oluyosun onunla neden engelliyosun ki seni kandırmıs bi resimle nedenini duzgunce acıklasa hak vermezmisin
Evet ama yalandan hiç hoşlanmazdım