dakkasında gider ne biliyorsam şakır kaşır bir bir okurum. isterse nefret dahi etsin benden ama ben sevdiklerimin yalan bi mutluluğa inanıp kandırılmasına göz yummam yuman da cidden korkak ve omurgasız bir HAİNDİR evet doğru duydunuz sizinde yaşananı söylemeyerek o hainden fazla farkınız kalmıyor sizde onun güvenine ihanet ediyor arkasından iş çeviriyor sır saklıyorsunuz.
Ya bir laf vardır ya sussan olmuyor susmasan olmaz diye. İşte bu sorunun cevabı birazcık da böyle. Söylemesen vicdanın rahat etmez, söylersen ise kesin o iş senin başına kalır. Ya iftira atıyorsun olur ya da başka bir şekilde insanlar hıncını senden çıkartır.
Sevgiliyse ya da nişanlıysa muhakkak söylerim, bilsin hayatındaki kişiyi ama çocukları varsa bilemiyorum söylemem gerekir mi?Çok muallakta kalırım öyle bir durumda, evli ama çocuğu yok, söyler miydim acaba? Tanıdığım kişi erkekse tedirgin olurum, kan çıkarsa diye korkarım. Erkekler ihanet konusunda daha hassas.
Samimiyetimiz var ya ve benim için değerli biriyle mutlaka söylerim kimse arkadaşımı canım yerine koyamaz başıöda bu nedenle beleya girecekse önemli değil dostluk dediğin bu şekilde olmalı üzüleceğini. Bir kere üzülüyor en azından yanlıştan döner.
Söylesen ayrı dert söylemesen ayrı dert. Iki gün sonra barışırlar sonra sen suçlu okursun kıskandın yalan söyledin falan. Zamanında adam sevgilisini döverken ayırdım. Kadın bağırmaya başladı Sevgilimi dövüyorlar diye. O gün bu gündür karışmam, ne halleri varsa görsün millet
@başımıağrıtmaya Gerçekler bunlar kendi yakın arkadaşın aldattığı zaman samimi olmadığın sevgilisine söyleyerek yakın arkadaşınla olan ilişkini bitirmek istemezsin bu yüzden
Fkt simdi soyle dusun senin kiz arkadasin benimde arkadasim oluyor seni aldatiyor ben ona yarana bilmek icin senin onurunun ezilmesine musade ediyorum bundan hosnut olurmuydun