Sevgilimden ayrıldım ama kafamda hâlâ sorular var. Ne yapmalıyım?

3 hafta önce sağlık durumum ve bana karşı tavırları yüzünden sevgilimden ayrıldım. Güzel bir ilişkimiz vardı hatta baya iyiydik. Bir gün hastalandı ben de o dönem eczanede çalışıyordum ilaçlarını aldım teslim ettim. Ertesi gün motor kazası geçirdi. Şu şu durumdayım haberin olsun diye aradı. Kazadan sonra çok değişti, konuşma tarzından kişiliğine kadar. Ailesi ile yaşadığı sorunlara verdim. Uzun bir süre görmezden gelip destek oldum. Ama ben destek oldukça o daha da kötü oldu. Bana asla sesini yükselten biri değildi, üstüme titrerdi, ağladığım zaman benimle birlikte ağlardı, her zaman destek olurdu, desteğini ve sevgisini her daim dile getirirdi. Kazadan 1 hafta sonra kendisine hediye almak istediğimi söyledim o da şiddetle reddetti. Aramızda tartışma başladı "Üzülüp ağlaman umrumda değil. Kalbini kırmam gerekirse kırarım. Ne halin varsa gör" tarzı cümleler kurdu. Sabahına sanki hiç tartışmamışız gibi "Günaydın" yazdı. (Cinnet sebebi yemin ederim 😃) Arayı düzelttik bu sefer aramalarımı reddetmeye başladı. Sınırımdaydım ve kızdım bana sınavlarım var çalışıyorum dedi. Hayatındaki sıradan insanlar bile onun için öncelikliydi. Ayrılmak istedim neden diye sormadı sadece kararına saygı duyuyorum dedi. Ayrıldığımız günün akşamına hastaneye kaldırıldım 4 gün boyunca ben canımla cebelleşirken arayıp sormadı. Taburcu olduktan sonra annesine ve kız kardeşine aldığım hediyeyi sormak için aradı. Daha sonra tekrar aradı benim için endiselendigini söyledi. Endişelenmesine gerek olmadığını aramızdaki herşeyin bittiğini söyledim ve bu söylediklerimden sonra saçma sapan cümleler kurmaya başladı "Beni hiç sevmemişsin. Ben hevesmisim senin için. Hevesin geçince bırakıp gittin" dedi. O günden sonra konuşmadık, karşılaştığımız zaman düşmanına bakar gibi bakıyor. Kendisini hâlâ seviyorum ama kırgınlığım ve öfkem bu sevginin önüne geçiyor üstelik ailem de bu hastane olayından sonra ilişkimi tamamen kesmemi istedi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :) (Okuyana helal olsun)
Sevgilimden ayrıldım ama kafamda hâlâ sorular var. Ne yapmalıyım?