Kısa süreli çok ciddi bi ilişki yaşadım. Annelerimiz tanıştı her şey çok güzeldi, hergün beni sevdiğini söyleyen adam dün ilişkiyi bittirmek istedi. Olayı şu şekilde anlatıyım sevgilimin bir kaç gün sonra doğum günü ve ben erkenden hediyesini aldım veremeden ayrıldık hediyeyi gördükce canım yanıyor her neyse yarın verecektim ama dün kavga ettik. Her gittiği heryeri söyleyen adam söylememeye başladı, uyardım... ama dün gece yine aynını yaptı ve bende köpürdüm üslüpumu bozmadan değişmeye başladığını itam edip kavganın ortasında yüzüne kapattım ve gün boyu bana yazmadı yarın buluşacaktık ayrıldığımız için iptal oldu sabahtan yaptığım içli köfteler, mazemeler, hediye her şey hiç oldu. O takipten çıkmadan takipten atıp numarasını sildim. Ama halen ona karşı bişeyler hissediyorum :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha henüz yeni ayrılırsınız barısırsınız biraz zaman ver oda sende hatalarınızı sorgulayın
Artık barışmak isterse ben barışmayacağım
Önüne bakmalı akışına bırakmalısın. Hayatta olur ayrılıklar.
Sanırım şu an çok taze olduğu için bu kadar canım yanıyor dediğin gibi yapacağım önüme bakacağım :(
Gayet normal. Aklına onsuz nasıl olacak başkasıyla ondaki tadı alır mıyım gibi düşünceler geçecek ama oluyor.
Teşekkür ederim :(
Kendi hayatına odaklanmalısın kendıne deger katacak işler yapmalısın
Teşekkür ederim:(
Rica ederim aynı durum bende de var bir ay cok zor gecti ama artık kendıme zaman ayırıyorum kendımı geliştirmeye calısıyorum kımse vazgecılmez degıl gıdenın yolu acık olsun
Ama ben sanırım artık kimseye güvenemeyecek, inanmayacağım mantıken seçtiğim seçimler ile yoluma bakacağım, umarım ileri ki zamanlarda her şey çok daha güzel olur..
Zamanla ister istemez yeni insanlar tanıyoruz yine güveniyoruz. Bundan kacıs yok. Önemli olan kendimizi kontrol edebilmek bu duygusal konularda.
Son bişey geri dönerse afetmelimiyim sence
Yani kendını basit biri olarak göstermek istiyorsan hicbir sey olmamıs gibi davran ama bu seni ezer. Karsındakı sana saygısını kaybedecektir bu tur davranıslar oldugu zaman
Biliyor musun seni tanımıyor ama seni dinleyeceğim çok hakklı diyorsun..
Bunları sana yazıyorum ki hata yapma diye. Ben de bir hata yaptım sonucları kötü oldu. Kendi sınırları olmayan, kendını kontrol edemeyen, güclü olmayan insanlara diğer insanlar hayvanca davranıyor. Kendini sevdiğin zaman olay bitmis oluyor. Muhtaclık hissetmeden yasamayı denemek lazım
O kadar rahatladın ki beni anlatamam, Allah razı olsun senden..
Ne zaman böyle daralırsan derin nefes al ve hata yapma. Duygular insanı yanıltıyor. Bir an gelir güzel iki söz yazayım da buzları eriteyim dersin yazdıgın an kendı degerını dusurursun. Aynı seyi ben yaptım azar işittim üzerine bir de görüldü yedim. Kız bana şimdi hayvan gibi davranıyor ve artık hiç yazmıyor umrunda da değilim. Ben de akıllandım hayatıma odaklandım bir hata ettim temelli kaybettim. Hayatta hersey tecrubeyle kazanılıyor boş ver içini ferah tut. Kendini her zaman ödül olarak göreceksin ki karsıdakı de bunu anlayabilsin. Sen kendıne deger vermezsen sana kımse deger vermez
Yok bu dediğin şeyi geçip yazma işini ben yapmayacağım artık ipler koptu bağlamaz beni
Tabii doğru olan da bu zaten zamanla hersey yoluna girer biraz kendını rahat bırak baska seylerle ılgılen
Kardeş biraz önce kendi yazdı buluşalım mı diye ne diyeyim ne diyeyim (seni ilişki uzmanım seçtim, ama bundan senin haberin yok🤭)
Hahaha ilginc bir durum 😀
Barıştık dersem kızarmısın? Biraz önce buluşmadan geldim
Benim için sıkıntı yok hayat senin hayatın
kısa süreli ciddi bir ilişki?
Kulağa garip geliyor farkındayım ama ailelerimiz birbirini uzaktan biliyordu hatta şöyleki annem küçükken, bebekken onu kucağına dahi almış bunu annesi söylemişti bize geldiğinde
Yeni sıkıcı bulman lazim
Nasıl yani?
Seni güzel şey yapacak birini bulacan
Aranızda biseyler oldumu peki
Sadece uzun uzadıya sarılmak onun dışında bişey olmadı
Hayır ya okadar da değil evlenmeden olmayacağını o da biliyordu bende
Ozaman unut gitsin
Yeni birini bul
O benim için o kadar kolay olmuyor ki :(
Zaman kolaylaştırır