Merhaba arkadaşlar, benim hoşlandığım bir kız var arkadaş grubundan 5-6 yıllık bir arkadaşlık sürecimiz var ancak ben onu beğendiğimi fark ettim ama bunu ona söylemeyi düşünmüyorum çünkü ben öyle bir şey yaparsam arkadaşlık grubu dağılır benim yüzümden de öyle bir şey olsun istemiyorum ancak oda arada böyle hoşlantı belirtileri veriyor ama ben emin olamıyorum mesela bir hafta önce ben hastalandım ortak arkadaş grubuna yazdılar ben gruba bakamadım diye bana özelden mesaj atıp seni merak ettik kötü bir şey yoktur diye sormuş, ondan sonra yine bir süre önce gruba bir yazıp bana bir yerin konumunu sormuş idi tabi ben mesajı görmediğim için beni aradıydı bunun gibi bir kaç şey daha ancak aynı zamanda bana kız ayarlamaya da kalktı fakat şurada ilginç olan şey bundan 2-3 yıl önce benden hoşlanan bir kız varmış ona söylemiş benden hoşlandığını falan ama bu olayı gelip bana söylememişti zamanında ve benim bundan 2-3 yıl sonra haberim oldu kendi dedi ama kızın ismini asla söylemedi kim diye sorduğumda sizce zamanında benden hoşlanan kişiyi neden gelip bu kız senden hoşlanıyor demedi, aynı arkadaş grubundan olan başka bir erkek arkadaşımızdan başka bir kız hoşlanıyordu o arkadaşımıza bu kız senden hoşlanıyor demişti ama benden hoşlanan kızı demedi bana sizce neden demedi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen ona karşı ilgini hoşalntımı belli ediyorsan bu onun hoşuna gidiyordur seviyor diyemeyiz bu hareketlerinden arkadaş grubuyla çoğu şey heyecanlı olur senin ilgini hisseder ve bilir ama senin o da böyle hissediyor dediğini arkadaşların da onaylıyor mu önemli olan o dışarıdan bir göz daha iyi bilir. Bunu bende yaşamıştım arkadaş gutubumuzla her okul ders çıkışı bir aktivite yapıyorduk sonra bana birisi açıldı ve hiç eskisi gibi olmadı sonra yavaş yavaş iletişim koptu numarasına kadar silindi
Öncelikle zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Ben ona olan ilgimi belli etmiyorum açıkçası bu durum var olan arkadaş grubumuzun dağılmasına neden olur çünkü ben kilit nokta konumunda olduğum için böyle bir şey yapmayı çok doğru bulmuyorum yani benim yüzümden bir sorun yaşansın istemiyorum grupça bu konuları konuşuyoruz ben sadece dedim ki biri var ondan hoşlanıyorum ama onunla var olan arkadaşlığımda bozulsun istemiyorum dedim oda ben olsam söylerdim dedi arkadaşlığın bozulmasına bakmazdım dedi bende o işler senin dediğin gibi olmuyor işte dedim ama kim olduğunu baya merak etti halen ediyor vs ama ben söylemiyorum tabiki de gruptaki diğer arkadaşlarla böyle bir şeyi sorup paylaşmam pek mümkün değil çünkü bunu sormak için çok doğru kişiler olduğunu düşünmüyorum sadece bu konuda doğru kişiler olduğunu düşünmüyorum lütfen yanlış anlama bunu. işte bende sizin yaşadığınız durum yaşansın istemiyorum açıkçası o yüzden de sordum bu soruyu. Birde onun çevresinde olan pek çok arkadaşı ona açılmış ve kabul etmemiş şimdi bende ona açılan diğer kişilere konumuma düşmek istemiyorum sizce bunu nasıl çözebilirim? Ya da ne yapmam lazım mesela bir fikriniz var mı?
Onun sana açılmasını bekleyeceksin ya da sağlayacaksın yapacak bir şey yok aslında o söylediğinizden bile anlaması lazımdı belki anladı ama belli etmiyor bile olabilir. Çok hoşlanıyorsanız biraz ilgi verip geri çekilin alıştığı ilgi çekilince ne oluyor diyecektir maalesef böyle ama aranızın bozulmaması gibi bir durum olduğunda o arkadaş grubuna illa yansıyacak her türlü olsa da olmasa da o grup ayakta çok kalmazz
O bana açılır mı pek emin değilim doğrusunu söylemek gerekirse ama bence dediğiniz doğru olabilir yani anlamış olma ihtimali çok yüksek kendisi sağlıkçı hatta hoşlandığın kişi sağlıkçı mı diye bir kaç kere sordu bana açıkçası ben pek cevap vermedim bu sorusuna merak etsin istedim o yüzden de zaman zaman soruyor bunu böyle laf arasında o kişi sağlıkçı mı diye ben cevap vermeyince de grupta diğer arkadaşlara bakın buna itiraz etmiyor demek diyor sağlıkçı biri falan. Sizce zamanında benden hoşlanan kızı neden gelip bana söylemedi ki ona sorduğumda seninle o kadar samimi değildik diyor ama bu bir engel değil söylemesi için öyle değil mi?
Samimi değilken söylemek daha kolay olur aslında bu biraz bahane olmuş keşke ağzını arar gibi sorsaydın yoksa sen mi beni beğendin de söylemedin gibi şakalar yapsaydın inkar edecek ama kafasına o düşünceyi yerleştirecekti. Neden şimdi konusunu açtı acaba o da var belki senin cevabını merak etti bir şeylerden emin olmak istedi ama kızın arkadaş grubundan biriyle olması zor o da arkadaşlık bozulmasın istiyordur