Şimdi size okuldan bir çocuktan bahsedicem sizce hoşlanıyormu çocuğun adını söylemiyim takma isim takim oje olsun 😁 neyse bu ojeyle ikimizde aynı okuldayız sadece sınıflarımı farklı o yan sınıfımızda oje benim hiç aklımda yokken hep rüyalarıma girmeye başladı ve aklıma takıldı okulda bizim sınıftan bir arkadaşı var o yüzden bizim sınıfa gelmişti bende tahtadan aşk ı memnu Behlül açmıştım oda geldi alemin kralından julideyi açtı buna benziyorsun dedi ama hiç konuşmadık bir samimisiligimiz yok bende tabi hoşlanmaya başladım hani ne alaka sonra bir ara ödev atılması gerekti bende numarasını bir arkadaştan aldım ve ödevi attım mesajıma 👍🏿 bunu koydu sonra sınıftan bir hocaya hocam işte adımı söyledi bu kız benim numaramı nerden bulmuş dedi sonra sınıfta bir adım geçmiş ve selam yollamış bana hocalar öyle söylüyor tabi bende tekrar ödev yolladım görüldü attı sonra arada bir bakısmalar oldu ben sınıfına gittiğim de kızlar seninki geldi dediler ama oje hicbirsey dememis ve ben yeni yeni hoşlanmaya başladığım zamanlar ben hiç bakmıyordum ama sınıfından bir kız arkadaşıma işte adımı vermiş ve bu kız ojedwn mi hoşlanıyor demişler ne alaka hani neyse işte böyle arada bir bakışıyorduk çaktırmadan bakmaya çalışıyor gibi hissediyorum umarım kendi kendime gelin güvey olmam neyse işte sonra sorumluluk sınavı olmak için okulda bekledim gene böyle arada bir bakısmalae oldu sonra aynı sınıfta sınav olurken bana kâğıt uzattı adımı bilmesine rağmen şşt parlak al dedi yanındaki çocukla niye parlak dion dedi ojedw montun arkası parlak ya dedi neyse ŞAKALWJD gene içte yanından geçerken bakıştık sonra okulda ben böyle yürürken o sanki adımlarını yavaslatıyor gibi hissediyorum yasa ben öyle hissediyorum bilmiyorum bide okul çıkışı geçen biz aynı yoldan gittik ben karşıdan karşıya geçtim baktım son kez göz göze geldik umarım kendi kendime gelin güvey olmam sizce az buçuk bile birseyler hissetmismidr
Güncellemeler
4 ay
Aa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar