Erkekte uzun saç mı yoksa kısa saç mı seviyorsunuz?
Genel totale bakicam ne çıkacak. d
Genel totale bakicam ne çıkacak. d
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Genelde kisa ama bazilarina uzun da cok yakisiyor
Peki yakıştırma sebebin neye bağlı oluyor acaba bir kaç örnek verebilir misin?
Daha erkeksi duruyor herhalde kisa ben kadinlarda kisa ppek sevmem mesela
Bazı kadınlara da mesela kısa saç çok hoş oluyor o yüze bu daha iyi oturmuş diyorum yakıştırma sebeplerim ise daha sert ve asil göstermiş ve keskin yüz hatlara sahip olduğu için çekici kılıyor. Peki sana göre uzun saçlı erkekte yakışmasını ne belirler sana göre
Düz veya dalgalı saçlıysa uzun da gidiyor bazılarına ama kıvırcıksa orta boyları geçmese iyi bonus oluyorlar
Gitme sebebini neye bağlarsın yani çekiçi kılmasına ne etken olur?
Bi genellemem yok bazıları kız gibi olurken bazıları da her türlü erkeksi duruyor. Barış akarsu, Johnny Depp gibi.. Yine de enseyi geçmemesin isterim böyle tokayla bağlayan tiplere de gıcık oluyorum
Bağlayınca da sert bir görüntüye sahipse daha erkeksi gidiyor bazılarında, mesela örnek verdiğin kişilerin çok uzun saçlara sahipler omuzu geçen bir uzunlukta
Evet ama sevmiyorum. Erkeksi falan da durmuyo toka. Senin saç tipin ne, düz, dalgalı, kıvırcık?
Dalgalı
Kıvırcık değil miydi senin saçın yalancı
Ben öyle bir şey demedim arkadaşım, burada öyle bir şey belirtmedim. Başka biriyle mi karıştırdın acaba?
Olabilir 😒
Ben ilk defa böyle bir soru yonelttim ve dalgalı saça sahibim
Anladım
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ediyorum
Biraz uzamış ve şekil verilmiş saçç
Uzunluk olarak ne kadar olmasını isterdin belirli bir ölçü var mı
Şekil verilecek kadar uzasa yeterlii, kişinin yüz hatlarına göre bazılarına uzunda yakışırr mesela. Ama erkeksi durmuyor uzunn
Neden erkeksi durmuyor deniliyor, çok cinsiyetçi olunan bir durum bu konuda biraz karşı olmak istiyorum daha sert bir görünüm ve karanlık hava katıyor, uzun saç kadına ait kavram var ama neden sadece onlarda oluyor diye uzun saç erkekte yuhlaniyor
Uzun saçlı erkekleri ciddiye alamıyorum
Neden peki?
Çoğu yakışıklı olmuyor ve kız gibi duruyor
Sana daha çok maskulen olması ve daha sert bir görüntü veriyor, sana katılıyorum evet bazılarına gerçekten yakışmıyor ama yakıştığını da nasıl belirleriz peki?
Ben şu zamana kadar hiç bi erkeğe yakıştırmadım yakışkıklı biri var diyelim uzun saçı kendine yakıştırıyor beğeniyor kestirmek istemiyor ama kestirince çok çok daha iyi oluyor
Örnek bir kaç tane ünlü var mesela , brad pitt gibi Johnny depp gibi bu tarz kişilere uzun saç çok yakışıyor ve öyle olduğu soyleniyor
Kesinlikle hayır kısa daha iyiler
Tamamen karşı olduğun anlamı çıkıyor ama zevkin bu sanırım bu yüzden bir şey diyemem ama bazı kişilere kestiği anda ulan bu gibi şeyler oluyor
Yok valla ben erkekte sert görünüm seviyorum ve uzun saç o görüntüyü ne olursa olsun yumuşatıyor ve ona karşı önyargı oluşturuyor
Sert görüntü bakış mimik ve de duruşla bunu verebilir önemli olan tamamen bunları verebilmekte ama görüşün bu yönde o yüzden buna saygı duyarım, herkesi dinlemek lazım: )
Genelde kısa
Kısa neden tercih edilir peki yorumlayarak bunu açıklayabilir misin
Öyle beğeniyorum zevk
Peki teşekkür ederim yorumun için: k
: ))
Ricalar
Ne demekk
tamamen tipine bağlı
Peki hangi tipe yakışır
hiç bilmiyorum ya erkeklere o kadar dikkatli bakmadım :(
Yonelimin farklı ise saygı duyarım pek yorum yapman için zorlamam buna : )
heteroyum sevgilim olduğu için ilgimi çekmiyorlar :)
Ha o zaman mutluluklar dilerim, tamamı ermesi dileğiyle: )
Kısa tabii
Uzun kahverengi saç😍 bıyıksız sakalsız..