Lüks mekanlar sevilsin diye yapılır insanlar kendilerini kaliteli gibi hissetsin diye varlar öyle bir algoritmada mutluymuş hissini taşırsın ama yapaydır asıl mutluluk kendi sahip olduğun güzelliklerdir kocamın bir sözü var en iyi araba kendi arabandır
Bunun için zengin olman lazım 450 bin € ile 525 bin $ civarında varlıklar var aileden tam anlamıyla neler olduğunu söylemem ama bence türkiye ortalamasının üstündeyim yani 2002 doğumlu biri için normal 2003 yılına da yakınım ekim ayı doğumlu olduğum için yani durum bu
İyi baya iyi en son gördüğüm 5 milyon türk lirasıydı bankadan bizimkiler almıştı ağırdı baya ama 23 milyon 425 bin tl nasıl olur bilemem ama her şeyi satmamız lazım onun için :)
Zengin erkek istediği kızı alır diyorlar çoğunlukla öyle oluyor ama bunu bazıları reddediyor işte hem kibar hem züğürt mantığı sanırım bu bu işin dış görünüşle falanda alakası yok tek bir bmv audi porche vesaire bakar yani villa site rezidans oralara girersem zaten bomba patlatırım
Sen genelde herkesin son parasını kahveye verdiği masada maddiyati olduğu için aşırı kafası rahat sürekli paradan bahsedip herkesin moralini ve sinirini Bozan o arkadaş tipisin gibi doğru söyle 😂
Çoğunlukla her şeyi para vermeyi aslında sevmem çok alışmadım böyle şeylere dışarıda kahveye o kadar para da vermem onun üstüne eklerim kendime sweat thirt alırım
Fazla lüks bana hoş gelmiyor çünkü birazcık dipleri de görmek gerekir ki güzel olan şeylerin de kıymeti anlaşılabilsin, aşırıya kaçmak hep yorar beni...
Teşekkür ederim 🙏🏻 Hakikaten imkânı olsa bile kendimi bildim bileli fazla lükse bir türlü alışamadım, belki aza kanaat etmek de her zaman doğru değil ama lüks yaşam çok zevksiz ve basit hissettiriyor insana...
Arada bir kendimi şımartmak istiyorum ama çok mümkün olmuyor. Lüks bir otelde hamam , kaplıca, masaj, jakuzi, profesyonel bakım, çeşitli değişik yiyecekler, üstü açık arabada seyahat, şoför, limitsiz alışveriş...
Güzel bir araba, şık bir mekan, konforlu bir oda görünce keyfim yerine gelir yalan yok 😂 Ama benim için asıl lüks özgürlük, yol, müzik ve sevdiğim insanlar. Uzun yolda kahveyle benzin istasyonunda oturmak da bana bazen boğaz manzaralı mekandan daha iyi geliyor 🚗💨💫
Konfor ve kalite severim . Yerinde ve rahatımı bozmayacak kadar. Ve gücüm yettiği kadar lüks. Olmazsa olmazım da değildir. Elimizde ki her şey kıymetli ve değerli.
Tabii sen çok renkli bir kişiliğe sahipsin genelde sorunları çok takmadığını düşünür insanlar şımarık goygoyu seven bir tarafın var ve genelde sana bulaşana 100 mislim daha çok bulasirsin sen
Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyip ya da namusumu satarak elde edeceğim bir zenginliğin faydası olmaz. Ekonomik özgürlüğüm olsun güzel rahat paralı bir iş tamam