Hayatını/aileni/ya da birini...
Hayatta şu anda seven ve sevilen rollerini yaşayabiliyor musun?
Sen beni sevmiş olsan gurbete gider miydin/sana yandım Güldaniyem

Hayatını/aileni/ya da birini...
Hayatta şu anda seven ve sevilen rollerini yaşayabiliyor musun?
Sen beni sevmiş olsan gurbete gider miydin/sana yandım Güldaniyem

Bu yazacaklarımı sana bir arkadaşın olarak yazıyorum. Uzun bir cevap ya da bu mesajın üstüne düşünmeni beklemiyorum. Sadece ruhumu alıp karşıma saatlerce izleyeceğim ansızın gelen o hallerden birindeyim. Neden kaçtığımı neyden kaçtığımı anlasam da anlamlandırmaya çalışsam da adını bir türlü koyamıyorum. Her ne kadar doğduğum geldiğim yerde olsam da buraya ait değilim. Belki de hiçliği seviyorum. Uzak olmayı. Belki de yanlız olmayı. Müzik dinlemeyi. Hızlı gitmeyi. arkama bakmamayı. Kafamın içinde ki paradokslardan o kadar yoruldum ki. Yaşayacak kadar cesur ölemeyecek kadar korkakmışım meğer, başı sonu yok ayları gün gibi yaşamaktan o kadar yoruldum ki. Nasıl geçtiğini anlamadığım onca zamanlardan. Farkında olmama rağmen hükmedemediğim müdahale edemediğim onca vakitlerden. Acıyı seviyorum dünyayı seviyorum kendimi seviyorum. Arkamda binlerce köpekten kaçıyormuşcasına koşmaktan yoruldum. Neyden kaçtığımı bilmiyormuşum gibi davransamda tek kaçtığım kendimmişim. Nasibimle kavga etmekten yoruldum. Koşsam geçiyorum yürüsem geç kalıyorum bir ortası hiç olmuyor yetişemiyorum. Olacakmış gibi... ... Olacak mış. Olacak mış gibi olmasından nefret ediyorum. Hayatımda defalarca kez başarmanın ferahın herşeyi kazandığım bağımsız olmanın eşiğine geldiğimi düşündüm. Defalarca kez günlerce yapacaklarımı listeledim. Olacakmış gibi oldu sadece. Unutmuştum. Mutluluk birşeyi elde ettikten sonra kalıcılığını yitirecekti. Ben hilesiz oyun oynayamayan bir adam oldum. Saatlerce uğraşıp birşeyler yapmaya çalıştığım her oyunu hileli bir şekilde dakikalara sığdırdım. Sıkıldım. Yapacak hiç bir şey bırakmadım kendime. Tadının bilinmezde, olmazda, zorda, sonunun gelmeyeceğini düşünmekte olduğunu es geçtim. Herşeyin bombok olduğunu düşünürken hastalanıp sadece iyileşmek istedim. İyileşip yine aynı duyguları dünyanın en kindar insanıymış gibi kendime kustum. Oyalanmak bana iyi geliyormuş ne yapacağımı bilmemek. Vazgeçmiş bir adam neden korksun ki. Uzaklaşmış bir adam. Elimi neye atsam kendimle birlikte onu da dibe çektim. Düşünmek istemedim. Kafamın içinde bir dünya kurmuş onun içinde kendimi de etrafımda olmak isteyeni de peşimden sürükledim sadece. Eskiye dönüp baktığımda korkak sandığım cesaretsiz sandığım, konuşmasını bilmediğini dik duramadığını düşündüğüm kendime hayretler ettim. Yaşamaya çalışırken Kendimi öldürmüşüm
Kardeşim Allah yardımcın olsun. Duygularını soruya yazıp içini dökmek seni rahatlatmissa ne ala.. Fakat buradaki kimse ben dahil psikolog değiliz. Ve akıl verecek yol gösterecek deneyimlerimiz tecrübelerimiz de çok farklı. Ben sana namaz kıl ağlayarak dua et derim mesela ama belki bu senin kabul ettiğin bir doğru değildir ve söylediğim şey teğet geçer ruhuna dokunmadan.. Yani ne söylenebilir nasıl bir akıl verilir ben bilmem.. mutlaka git terapi al. İse yarıyor. İnsan daha çok fark ediyor ne kadar kötü ne kadar iyi olduğunu. Ve kendinle bu kadar kavga etme. Rahat bırak kendini. Kolaylıklar ve güzellikler dilerim.
Evet seviyorum. Oğluşumu seviyorum. Her ne kadar anlaşamasak da sıpayla kanım canım çünkü benim. Anne babamı çok seviyorum. Sağ olsunlar her zor durumda yanımda oldular. 40 yaşındaki adam hasta oldu geldiler hastanede benimle birlikte kaldılar. Haklarını hiçbir şekilde ödeyemem. Seviliyorum da işte onlar tarafından iki türlü yani.
MaşAllah daim olsun sevginiz 🙂
Teşekkürler ✌️👏🌹
Ricalar efenim
Seviyorum. Önceden ikilemde kalır, acaba mı derdim. Ama hayır. Sevmek sadece karşı cinsle olmaz ki. Sadece bir kadını, adamı sevmezsin. Yanından geçtiğin ağacı seversin. Yoluna çıkan kaplumbağayı, seni karşılayan kediyi her seni görüşünde kuyruğunu sallayan köpeği her kırığında daha da yeşillenen taşı ve kırıklarını yanına geldikçe tecrübelerini kırılma aynı yerden yara alma diye sana aktaran dedeni yanına maddiyat beklentisiyle gelen ama güler yüz ve empati bulan küçük sokak çocuğu gibi gibi. Sevilecek çok şey var aslında. Sadece kendimizle olan sorunlarımızı çözüp herkese ve herşeye sevgi nazarıyla bakmak gerek
Aynen öyle çok güzel yazmışsın kalemine yüreğine sağlık
Çok teşekkür ederim 🌱
Rica ederim 🌸
Cevap
12Cevap
Evet kendimi seviyorum... başka sevmeye değer kimseyi göremiyorum
Sevilmeye değer insanlara denk gelebilmen dileğiyle
görselin masumiyeti kalbini ısıtıyor insanın
kardeslerimi seviyorum
Evet benimkini de isittigindan koydum 🙂 daim olsun sevginiz ✨️
tesekkur ederim senin sevdiklerinlede daim olsun sevginiz 😊
Rica ederim Amin inşAllah 🙂✨️
Çok şükür hayatımı, hayatımı bahşeden Rabbimi, hayatımı güzelleştiren annemi seviyorum.
Rabbim yokluklarıyla sınamasın..
Amin 🙏✨️
Ailemi, can dostumu ve yeğenlerimi çok seviyorum. Ve taa içten, menfaatsiz sevildiğimi de hissediyorum.
Ne güzel daim olsun inşAllah 🌸✨️
Sevmek samimi bir bağ kurunca güzel koşulsuz ragmenli bir sevgi ailemi seviyorm kan bağı var diye degl belki de gerçekten içimden geldiği icn
🙂
Gerçekten sevmenin ne olduğunu bilerek sevebilen biriyim.. Söz olsun, laf olsun diye bir çırpıda ağzımdan çıkan iki kelimeyle sınırlı değil benimki.. Bütün hücrelerimle...
Seviyorum aslında hayatımda olmasalar yokluğunu hissederdim hani ailem için söylüyorum.
Sen beni seviyor musun abla
Ablacım ben KS erkeklerinin hiçbirini sevmeyrum
Çok eski çok çok eski uyelerdenim ablacım
2018'den beri
Evet, hayatı ve içindeki herşeyi seviyorum
Yaşamak dışında başka bişi sevemiyorum
Evet seviyorum
Evet sahiden seviyorum ve hiç akıllanmayacağım
Bu zor bir soru... Bilmiyorum..
Sahiden seviyorum...
sevdiğim şeyler var
Bilmem.