Fakat bunu hep yuzume vuruyor. affetti ama hicbizaman unutmadi, dedim bu zehrinik gecmesi icin ne yapabilirim aradan iki sene gecmis, yani Şu an iyiyiz ama yani bazen aklina geliyo yuzume vuruyor. Ben vicdanen zaten rahat degilim, bide o yuzume vurdukca senelerdir zaten hem burada hemde ahirette acisi cikiyo, ne yapsam icindeki öfke durur? Dedimki lafla zehrin gecmiyo, özur diledim herseyi yaptim, istersen dövebilirsin, hic el kaldirmadin ama zehrini eger akitacaksan ve sonrasinda bu konu kapancaksa bu seferlik yapabilirsin dedim, sizce bu iyi bi cozumu? Hicbisey gecirmedi, bosanmakta istemiyor cok seviyor, dövmek yetcekmiki? Siz olsaniz napardiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu nasıl bir zeka hiç sağlıklı değilsiniz. Döv geçsin ne demek bu kadar kolay mı? Ayrılın
Napim saglikli dusunemiyorum seviyoruz birbirimizi ama bu hata hep aramizda birakamiyorizda birbirimizi
Affedilecek bişey değil yazık adama ya valla tiksinç bi durum
Biliyorum, acikcasi bende utaniyorum :( hak etmiyorum onu, cok yanlis ve utanc verici bi durum
İhaneti affeden erkeğin aklına şaşarım. Bunun affı olur mu.
Cok seviyorsa, nasilki kadinda affediyorsa, erkektr egerki gercekten cok seviyorsa sevgisi baskin gelebilyor tabi bu sevgiyi hak ettimi? Bilmiyorum, iste buyuzdende cok vicdan azabi cekcem, keske gercekten sevgisini hak eden birine denk gelseydi :/
Öyle bir dünya yok. Aldatmayı affeden bir erkeğe erkek demem ben. Aldatıldığını öğrendiği an o kişiyi hayatından boşanmalı ve önüne bakmalıdır.
Hayatından çıkarmalı ve boşanmalıdır*
Ozaman kadin icindemi ayni? Kadinlar hep alditilitor ya? ya da erkek yapar dusuncesindemisin? Bence herkesin affedilmeye hakki vardir, ama eger tamam affedemiyorsa olmuyorsa bosaniriz, hem oyle birakip gitmek komay degilki heleki seviyorsan, affetmeyi denemek sifirdan baslamak, belki hersey duzelcek daha iyi olcak, ya da olmicaksa bosanip herkes yoluna bakacak, ama yinede bence eger birbirmizi seviyorsak hala bence denemekte fayda var? Yapmamam gerekirdi ama :(
Yaz bana konuşalım madem bu konuyu.
Gozukmuyosun
Açıktı sen yazmayınca kapattım
Gormedimki:)
İki gündür denk gelemiyoruz canım 😃
😂
Yaz şimdi burdayım😃
Yine denk gelemedik ama boş ver bildirim kapatıyorum bu sorunun uğraşamıcam seninle. Ayrıca ilk dediğim geçerlidir. İhanetin affı olmaz, ihanet eden kişiden direkt boşanılır ve kovulur. Kocanda seni affettiğine göre senden boşanmadığına göre zaten adam falan da değildir siz ikiniz tencere kapak olmuşsunuz. Bol şans.
Adamlikla alakasi yok, seviyorsa birakamiyorsa sans vermek istiyorsa, kadinlar hep erkeklere sans veriyor, erkekler verincemi adam olmuyor bir anda degisik geliyor, tamam baya buyuk bi hatta yaptim, ama cokta pisman oldum, ama eger illerde olmicaksa bisey yapamam, onun adamligi degil ben yanlis yaptim o buyukluk yapip affeti, asil ben adam olamadim olsaydim bunu yapmazdim, o tam adam gibi adam beni affederek aslinda bana ömur boyu vicdan azabi cekmemi sagladi keske yapmasaydim, belki zaten illerde ilerlemicek bu iliski ben cunku kendimi affedemiyorum bilmiyorum
Seninkisi hata değil, ihanet. İhaneti affeden erkekte adam değildir. Sonuç olarak bir g. vatla evlisin herkes kocana bu gözle bakar.
Ozaman kadinlarda aldattan esi affetmezsin, aldatmak her turlu aldatma var ozaman kimse yuvasi icin hicbirsey yapmasin, farkli bi dusunce, gvat damgasi vurmak icin her seferinde zaten bi sebeb arayip hersyee o damgayi vuruyorlar, cubku insanlar mukkemel, herkesin yanlislari var, hemen lakap bulmaya gerek yok, heleki esimin hicbi sucu yokken, seviyorsa yuvasini kurtarmaya calisiyorsa, Adam gibi adamdir, herseyi silip atmiyo, ayrilsak veya öldursr daha beter, busefer hep o sekil anilcak, enazindan devam edersek zamanla bu hatada unutulur kapanir, bizim komsumarimiz hep oyle yapti, herkes unuttu kapandi konu zamanla ve Şu an cok mutlular kadin esine supurge oluyor, her isteidigini yapiyor, adam cok mutlu yurt disina gezmeye gidiyorlar, yeni bi cocuklari daha oldu, Şu an cok iyiler herkes herseyi unuttu, ama eger biraksaydi, hep diceklerdi bu yanliz cunku esi soyle boyle yapri, ya da bu cinayet isledi cubku esi soyle boyle yapti, asil ozaman hep bununla anilacak, artik cogu insan affediyo, ama bu hata yapilmamasi gerekn birsey guveni sarsiyo sevgiyi bitirito, bizimkisi olmicak gibi, gerci hersey unutuluto buda unutulur zamanla, oda evlenir kendi hayatina bakar, kimse ona o gozle bakmaz karakteri saglam onun, herkes karakterine bakar, ama kadinda oyle degil kadinin hatasi goze bakar, erkek affeti diye erkege pek lakap takmazlar, genelde hep kadinlara lakap takiyorlar, bence lakap takmak cok ters? Hirsiza hep hirsiz bu diyorlar, tamam hata yaptida belki adam sonrasinda tovbe etti bidaha yapmadi, lakap takilmaz, adam belki sonrasinda cok iyi seyler yapti, karaktere kimse bakmiyo herkes bi lakap takma derdinde, ama yaptigim hatta buyuk farkindayim
Boş yapmışsın ya. Sen hainsin kardeşim kocana ihanet etmişsin. Sen bi tarafını da yırtsan benim gözümde busun.
Kovanda adam değildir. Bu kadar. Adam olan ihaneti affetmez. Ben şiddetten bahsetmedim hiç bu daha büyük bir mallıktır. Bir hain için cezaevine girmeye gerek yoktur. Haine hak ettiğini vermek lazım oda boşanmak ve hayatından def etmek bu kadar.
Kocanın bu durumu unutabileceğini mi zannediyorsun sen? Hiçbir zaman unutamayacak. İhanet hiçbir zaman unutulmaz.
Affetmekten bahsetmişsin. Hatalar affedilir. İhanetin affı olmaz çocuk oyuncağı mı bu? Ben olsam affetmem. Ben Allah değilim seni Allah affetsin😉
Birdaha aldatırmısın canım istiyormu
Değişiklik
Bidaha yapmam bence
Şöyle sorayım neden aldattın sebebi nedir? Eşin ilgisiz miydi yoksa?
Yok ilgiliydi, sadece bi anlik bi cekimdi:/
Aptal olan o affetmesi hata
Cok seviyorsa? Sen sevsen affetmezmiydin? Belkide bi anlik hata icin onca emegi sevgiyi bir cirpida atmak istemedi?
Affetmedim affetmem.
:(( her ne olursa olsunmu :(
Yaptı zaten diyorum ve affetmedimmm
Affetmese daha iyiymiş
Nedenki herkesin bi kezde olsa affedilmeye hakki yokmu
Bunu yapacaksa şayet
Yapmazli? Neden devam etmek istiyor?:(
Onu anlamadım çok seviyor galiba ama sen neden aldattın
Kavgaliydik, baskasiyla sadece konusma amacliydi, fakat sonra yanlis yaptim :(
Ben olsam döverdim sonra da ayrılırdım
Dövup ayrilirmiydin? bu cok agir, neden bi sans vermeyi denemiyorsun? Peki dovse icindeki aci gececekmi? Gecmicekmi? ya da seviyor birakamiyor, naparsa icindeki ofke dincek? Cunku ayriliktan vazgectik, sadece nasil duzeltiriz durumu diye dusunuyoruz?
Kendime saygım var ben varken başkasının yatağına girmiş kadını ne yapayım
Pisman olduysa? Yani bi anlik olduysa dusun senle cok agir kavga etti, sonra duygusal cokuntudeyken, baskasi senle benim arami duzeltecem diye aklini celip seninle birliktelik yasadiysa bi seferlik, ? Pismansam?
Gavad mıyım ben
Gavad degil, ama insan hatta yapabilir
Böyle hata mı olur
Hata hatadir ölum haric herseyin telafisi vardir?
Nah var
Cok seviyorum napacam yapmadan once dusunseydin deme, gercekten cok pismanim surunuyom
Niye yaptın?
Bilmiyorum , bi anlik bi cekimdi :( yani kizginlik ofke karisik bilmiyorum
Siz harbiden sevilmeyi hak etmiyorsunuz yav
Ya
Napim hicbizaman sevilmedim, ilk defa biri gercekten sevince boyle ellime yuzume bulastirdim alisik degilim ben napim su yasima kadar hic sevgi gormedim, beni kim severki diye dusundum onun sevgisinden bile emin degildim ama gorunce okadar uzuldumki galiiba ömrumun sonuna kadar bunun vicdan azabini cekecegim ama degistiremiycegim:( zamani geri alabilsem
İhaneti kimse affetmez
Biliyorum napabilirim?:/
Bence hep dikkatli ol
Nasi?
Belki aklında bir şey vardır
Aklinda birseymi vardir? Ne gibi? Ne yapabilirki? Nasil anlicam? Baan cok iyi davraniyor, bazen korkuyorum acikcasi , yemegime filan bisi koycak diyede, ama bilmiyorum sevgisini yansitiyor ama ofkesinide yansitiyor, sevgisi bitince ne olacak merak ediyorum
Dediğimi gibi dikkat et
Adam bosardi adam olsa
Erkek yapinca normal ama dimi? Aslinda iki taraf icinde normal degil ama sevgisi agir basiyo diyo seni bin kere bosardim ama sevgisi agir basiyo, oyuzden iklem icinde, devam etmek istiyor ama nasil edecek bilmiyor, hayal kirikligi, ofke hepsi var, ama sevgim agir basiyo ama bi yanim rahat degil diyor, bilmiyo napcagini ne yapsam
Cinsellik mi yaşadın? Yoksa sadece sanal mj
Cinselik yasadim
Değişik bir durum olmasaydı keşke
Biliyorum keske diyorumda iste olmuyor
Ne güzel bir durum senin için ergen çocuksun
Nasil nesi guzel
Duygusal mi yoksa cinsel mi aldattınız?
Cinsel
Bu kotu olmuş. Peki nasi ki yakalandin?
Yakalanmadim, soyledim, huzursuz oldum, yuzune bakaladim, vicdan azabi yaptim kendi kendime, seviyorum diyeledim, uzun sure, oda fark etti, taaki herseyi soyleyene kadar, ondan sonra icim rahatladi kendimi daha iyi hisettim, affedildigim icin temiz bi sayfa acmak istedim, sevgimi gostermek icin ellimden geleni yaptim hergun sevgidimi soyledim neler neler ama bilmiyorum yuzume vuruyor
Geçmişe sünger çekmek gerekir âmâ yapamıyor sanırım. Yediremiyorda olabilir
Napacam ozaman? Icindeki zehri nasil atacak?
tamam ama gozukmuyosun
Çıktım gizliden.
Yazık adama.. Cinsellik mi yaşadın?
Evet :( aslinda bi anlik cekimdi, sonradan cok pisman oldum. Biri eskiden beri pesimde dolaniyordu, hatta evlenince evliligimi hazmedemidi, yoldan cikarmak icin herseyi yapti, esimle kavgaliyken aramizi yapiyo gibi yapti ama maksadi farkliymis duygusalken yakinlasti benimle
Yüzüne nasıl bakabiliyorsun?
Bilmiyorum zamanla insan alisiyo galiba arsiz ligi tutuyo insanin ilklerde bakamadim ama sonra bilmiyorum normal gibi gelmeye basladi
Ne zaman oldu bu olay peki
Pardon 2 sene yazmışsın, 2 senedir emin ol o adamda seni aldatmıştır zehrini çoktan atmıştır ama sana ilgisi de azalmıştır o yüzden böyledir
Yani diyosunki odami yapti? Buyuzdenmi ilgisiz? Kafami karistirma yapmamistir, ilgili affedemedigi icin ilgisiz davraniyor olabilir?
Nasıl yakaladi
Ben vicdan azabi cekince soyledim, yani kotu sonuclana bilirdi, ama yinede soyledim, vala onun vicdan azabi daha agir geldi,
Hımm bir takip atabilir misin
Bişi sormak istiyorum
malmış
Neden?
seni neden affetti bilmiyorum ya seni çok seviyo senin köpeğin olmus ya da sana ikinci bir şans vermiş ben olsam yüzüne bakmam nasıl affettiyse artik
:( cok seviyo, bende olsam yuzume bakmazdim:( okadar haklisinki, okadar cok seven bi insana bunu yapacak kadar :( duzelte bilsem bi imkani var mı
anlıyorum geçmiş geçmişte kaldi yani düzelmiş artık
Unutmaz ben olsam öldürürdum merhametli adammis.
Öldurunce hersey duzelcek dimi:) katil damgasi yicen, namus deme vala artik o davalarda sokmuyo, katil olarak damgalancan, ustelik ahiretinde yancak, bosanmak varken öldurmeye ne gerek var, bosanirsan zaten o kadin omur boyu onun utanciyla yasicak, oylelerini yasatmak lazim daha agir geliyo merak etme, seviyo beni bende buyuzden bosaniyorum vicdan azabi cekiyom burada, napacam bilmiyorum, cok buyuk kavga yapmistik aileleri yuzunden kafam karisikti o sirada boyle oldu. Hakli degilim ama yani bilmiyorum ailesi cok ustume geldi, senelerce, o siralar yanlis seyler yaptim, madde bile kullandim yani agir seyler yasadim, ailelerle kanli bicakli olduk nerdeyse bastan beri kimse evlenmemizi istemedi, sonuc olarakta onca baski sikinti yapmiyacagim herseyi yaptim, ama olan bana oldu kendimi affedemiyorum
Bosanamiyorum vicdan azabi cekiyom yazcaktim
Olabilir ama olanı degistirmez
Napim?
Olebilirisin
Ölunce ne degisecek? Biseyleri duzeltmeye calisiyorum surda
Kendin icinmi başkası icinmi
Hem onun icin hemde kendim icin
Kuzu kuzu ne diyim Allah başımıza vermesin büyük sıkıntı ya midem bulanır neyse
Nasıl aldattın?
Yani reel mi sosyal medya mı?
Duygusal mı cinsel mi?
Cinsel reel