Evet öncelikle köyde Mahmut abi gibi büyümüş Bi kızım ama bende biraz bakımlı olmak istiyorum aşko kusko kızlar gibi bunun için ne yapmam gerek.
Kendime nasıl bakım yapabilirim?
Evet öncelikle köyde Mahmut abi gibi büyümüş Bi kızım ama bende biraz bakımlı olmak istiyorum aşko kusko kızlar gibi bunun için ne yapmam gerek.
Kendime nasıl bakım yapabilirim?
Ask simdi kendini sevip bebek gibi bakman lazım bi ömür kendinle yasicaksın
Ben bir seyler söylicem sen durumuna uygun olanları yaparsın
Bir kere yedigine ictigine dikkat et, saglıklı olmak onemli illa diyet yap 40 kilo ol demiyorum ama saglıksız hicbir sey yeme
Cildin cok onemli su ic ve nemlendir cilt tipine gore bakim rutini olusturman lazim simdi gencsen mesela kırısıklık maskesine gerek yokk ama mutlaka su bazlı yıkama jeli + nemlendirici krem + toner olsun bi de bakım masken vs olabilir ya da exfoliator haftada 1 2 yapılcak gibi. Rutini her gün yapıcaksın. İstersen c vitamini serumu vs de alabilirsin o isin ekstrası ben basitlerini söylüyorum
Saclarına uygun bir sampuan, bakım kremi ve maske alabilirsin. Sacların ennn en önemlilerden cünkü sacların bakımsızsa geri kalanı önemsizz ucuz durur her sey o yüzden sacların boyalıysa ona göre bakım lazım, dogalsa da güzelce tarayıp sekillendirceksin her gün. Kabarık durmasın
Tabiki el ve ayak tırnaklarına manikür + oje, istersen protez tırnak kalıcı oje vs düsünebilirsin
Kalıcı makyaj da düsünebilirsin
Tüyler icin düzenli agda veya maddi durum okeyse lazer epilasyon öneririm
Bir deee en önemlisi bence giyim, düzenli alısveris ve vücuduna göre rüküs olmayan güzel parcalar al hem ayakkabı hem üst olarak
Konfor alanından cık elbise etek vs giymiyorsan da giy, kombin yap inan o kadar sıkır sıkır hissettiriyor kii
Sen aşksın ya gerçekten biseyler yapmaya çalışıp yapamiyordum eksik olanları yazmışsın resmen🥰
Aşko kuşko kızlardan nefret eden bir insan olsam da bende bir iki kelam etmek isterim. Makyaja bulaşma kurbanın olayım be. Herkes o kadar aynı ki ne tarafa baksam birbirinin aynısı insanlar. Bari seni kaybetmeyelim. Kişisel bakımını yap, maskedir duştur ne gerekiyorsa. Ama makyaj, parfüm bunlar gereksiz. Bunlara bulaşma kafi
Makyaj istemiyorum ama çok kötü giyiniyorum ve bakımsız durduğumu söylüyorlar artık dayanamıyorum bu duruma
Bakımsız durmaktan ve kötü giyinmekten kastın ütüsüz kıyafetler mi? Bence bir sweat bir eşofman giydi mi bitti. Ne gerek var bebek gibi rengarenk elbiselere
Alakaxi ve kötü kombineler bütün kızlar yaparken ben neden beceremiyorum kombin isinj
vhbbhvjjkh merak etme yalnız değilsin hem ne olmuş yani farkımız tarzımızkee
öncelikle şunu belirteyim aşko kuşko kız olmak ve bakımlı olmak aynı şey değil. aşko kuşko kız daha çok karakter özelliğinden dolayı öyle adlandırılır. bakımlı olmak ise, bir erkek de bakımlı olabiliyor. öncelikle bir cilt rutini belirle ve ona göre malzemelerini al. yüz toniği jeli kremi vs. saçına özen göster falan işte
Kilon varsa kilo vermeye çalış sonra yoksa bile düzenli olarak spor yap cilt bakımı, makyaj yapmak zorunda değilsin cildin güzelse ama bilmiyorsan yinede öğren , hanımefendi gibi giyin.
Giyim olarak parça ve renk önerir misiniz kötü seçimlerim var hep
Ya o birazdan senin giyim zevkine kalmış bir şey ben tesettürlüyüm ama çok renkli şeyler göze batıyor daha düz renkleri tercih edebilirsin ten rengine görede değişebilir mesela çok açık tenliysen bej tonları olmaz kıyafetin içinde kaybolursun esmersen kahverengi siyah fazla soluk gösterir
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?