SEVGİLİ SORUSU?

Merhaba arkadaşlar bugün sevgilimle buluştum sevgilimin arkadaşı gelmişti sevgilisiyle beraber 4 çift olduk her neyse okey oynamaya gittik kızı gözüm hiç tutmadı hiç içime sinmedi konuşmak sevemedim bir türlü gıcık oldum kıza ve benim modum düştü sevgilim ile kız konuşmaya başladılar gülüyorlar kahkahalar falan hoşuma gitmedi bende benimkine belli ettim bakışlarımla bana yazdı ne oldu sorun ne diye bende kızı sevmediğimi içimden konuşmak gelmiyor dedim isteksiz ve mutsuzum bu ortamda dedim benim bunları söylememe rağmen hayla kızla konuşmaya devam etti üstelik arabaya doğru gittik kızın sevgilisi olmasına rağmen kız başım ağrıyor belim ağrıyor dedi sevgiliside kas gevşetici var dedi ben içerim bunu kullandım dedi benim sevgilim de hemen nöbetçi eczane vardır oraya bakalım dedi telefonda eczaneleri aradı hemen sevgiliside niye arıyorsun googlede yazsan çıkar dedi bu hayla gidip alalım ağrı kesici dedi zoruma gitti benim yanımdayken arkadaşının sevgilisiyle ilgilenmesi beni baya sinir etti kızda sürekli konuşuyor ve üstelik sevgilimde konuşuyor ben bunu sevgilime belli ettim bana sen sürekli zaten yüzün beş karış hep böylesin dedi kızı bahane etme dedi ben seni istemiyorum hayatımdan falan dedi konuştum ama istemiyorum mutlu etmiyorsun beni dedi sonrasında telefon kapandıktan sonra tekrar beni aradı annemin hatrına son kere şans veriyorum sana düzeltirsin düzeltirsin kendini sonrasında daha da şans vermicem dedi sizce ne yapmalıyım?
SEVGİLİ SORUSU?