- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle anlaşmana bağlı. Benim eşim gelse öyle bir şey dese biraz bozulurum açıkçası. Ben de önceden senin gibi düşünüyordum. Ancak eski sevgilimle aynı yatağı paylaşa paylaşa alıştım sanırım. Bunlar hep deneyimsizlikten. Bence daha fazla deneyim kazanmalı insanlar ilişkiler konusunda...
06 Yorumla- +1 yıl
Merak ettiğim için soruyorum şu an eşinle aynı yatakta yattığın zaman eski sevgilin geliyor mu hiç aklına istemsizce olsa bile
- +1 yıl
- +1 yıl
Evlenmeden aynı yastığa baş koymayan insanların hiç böyle dertleri olmayacak ne güzel
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 benim de yok canısi böyle dertlerim..
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Senin adına sevindim :)
En İyi Cevaplar
+1 yıl😁 bir hamilelik durumu olana kadar cicim aylarinda sarmas dolaş poncik poncik uyuyorsun. Ama ben sıkılgangillerdenim. Hayatimda esime sarilarak 5 yilda sadece2 defa uyumusumdur. Sarilarak yatamam. Hatta kusura bakmasin sevgili esim ama kaidemi dönüp uyuyorum çünkü sanirim erkekler cok daha kuvvetli nefes alip veriyor esime dönük uyuyunca nefesi yüzüme geliyor uyuyamıyorum. Ama bebe doğunca geceler gündüze dönüyor ve evin kutsal anası, babacik uyuyabilsin işe gidecek diye bebisiyle ev icinde gece yürüyüşüne çıkıyor. Özellikle bebegin ilk alti ayinda kocasini ;" bu da kim? ne diye ayak altinda dolasiyor "diye asabiyetle karsiliyorsun çünkü insafsiz ayaklarinin yürüme sesi bile bebegi uyandirmaya yetiyor, elinden bi kaza cikmasin diye gitsin baska yerde yatsin istiyorsun. Ama bebe 2 yasina 3 yasina ulasinca esin tekrar bi yakisikli gelmeye basliyor gözüne ( tabi koca kişisi hamilelik zamaninda aldigi kilolari veremediyse o ayri. Kadinlar veriyor kilo ama erkekler aldi mi kolay kolay zayıflamıyorlar)😂... böyle böyle iste... ama bunun bebegin 3-4 yasina gelme zamanlari var. Cocuguna uyku egitimi verme safhasi derken uyumadan önce cocuga kitap /masal okurken cocugun yataginda uyuyakalma, ateslenen cocugunun basinda sabahlama gibi seyler arasinda artık kocana hemşehrim sen kimdin yahu diye bakıyorsun 😂 20-25 arasi evlenilirse, şöyle bi bebeler biraz büyüyüp, insan ortalama 30-35 li yaslara gelince daha bi anlıyor kocasinin kıymetini. O zaman cok da alışmış oluyorsun. Eve yarim saat gec gelse ozluyorsun. Bi de horlamasa...
215 Yorumla- +1 yıl
Masallah abla ne iyi anlattin olayı
- +1 yıl
@Akbulutmersin tecrübe 😄 teşekkürler
- +1 yıl
İlk aylar tek uyumak iyi gelsede sonrasi tek eksiklik hissettiriyo
- +1 yıl
Ne güzel anlatmışın ya maşallah sıkılmadan okudum kendimi nişanlımla hayal ettim dediğin gibi 😄
- +1 yıl
sen niye bu kadar harap ediyorsun kendini eşin için
- +1 yıl
@Sustummartıkk en güzel gunler sizin olsun 🌹
- +1 yıl
@minatozakiii ben bu yazida kocasi icin harap olan birini göremedim? Cocuklari icin uykusuz kalan bi anne olarak yazdim. Üstelik kocami da çocuklarımı da seviyorum. Niye onlar icin fedakarlik yapmayayim? Kimse birbiri icin fedakarlik yapmayacaksa ne geregi var sevmenin? "Sevmek bi iddiadir ispat ister..." biri icin yaptiklarin onu sevdiğini gösterir. Love bombing yapan zamane narsistlerinden kimseye bir hayir gelmiyor.
- +1 yıl
oo love bombing ne demek biliyorsun. şaka bir yana orada özellikle belirtmişsin ya hocam işe gitsin diye uyusun falan...
- +1 yıl
@minatozakiii kocasına hürmet edenleri cahil ve aptal sanma hastaliginiz var sanirim. Hani kocamin göğüsleri yok ya bebegi geceleri annesi olarak bir kadinin emzirmesi gerekiyor ya... bebekler ilk 6 ay gece emmek icin oldukca sık uyanır.. en az 1 bucuk yasina kadar geceleri karini doyurmak icin de kalkar? Anne olmayi planlıyorsanız biraz bilgi edinin yoksa isiniz cok zor. Simdiden ben bir tane vereyim size bilgi; erkekler memesi olsun ya da olmasin, biyolojik olarak süt üretemezler, Bebek beslenmek icin annesine muhtaçtır.
- +1 yıl
Yani kocan bebege bakmak icin kalksa bile zaten bebegi doyurmak icin anne uyanmak zorunda. Bari kocan uyusun di mi adam ise gidecek?
- +1 yıl
ev hanımı mısınız
- +1 yıl
@minatozakiii memurum ama devletin verdigi 2 yillikdogum iznimi bebegime bakmak icin sonuna kadar kullandim. Yani bebegim küçükken ben calismiyordum.
- +1 yıl
oo o kadar uzun mu izin
- +1 yıl
@minatozakiii atanmış memur iseniz evet 2 yil ucretsiz dogum izni var. 3 cocuk icin her cocuga ayri sekilde 2 sene izin veriyor devlet ama daha fazla cocuk icin vermiyor. 2 sene oldukca güzel bir zaman dilimi. Bebegin anneye en muhtac oldugu zamanlar. Isteyen daha kisa da kullanabilir bu sureyi. Ama özel sektörde annelik zor. Izinler cok daha az, isten cikarma vs olabiliyor.
- +1 yıl
yeni gördüm yanıtınızı. teşekkür ederim ama anne olmayı düşünmüyorum çünkü bunu kadına işkence olarak görüyorum. yani bir çocuk için bu kadar acıya değmez diye düşünüyorum. ayrıca erkeğin emziremediğinin farkındayım ama genel olarak siz uyuyamıyorsunuz eşiniz bu konuda size destek oluyor mu olmuyor mu diye merak ettim sadece. Bir de diyelim 4. çocuk oldu onda ne kadar izin var?
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet eşim olsa sarılır uyurdum her gün bu beni çok mutlu ederdi.. Eşinizle bu konuda açık iletişim kurmak önemlidir. Uyku alışkanlıklarınızı, rahatsızlıklarınızı ve tercihlerinizi paylaşarak birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Uyum sağlamak için rahat ve ortak bir yatak seçmek önemlidir. Yatak ve yastık seçimi, ikiniz için de uygun bir uyku ortamı yaratmanıza yardımcı olabilir. Eşinizle uyumlu uyku alışkanlıkları geliştirmek için birlikte uyuma rutini oluşturabilirsiniz. Aynı saatte yatmak veya uyumadan önce rahatlatıcı aktiviteler yapmak uyum sağlamanıza yardımcı olabilir. Eğer uyurken birbirinizi rahatsız eden durumlar varsa (örneğin horlama, sıcaklık tercihleri), bu konuları ele alarak çözümler arayabilirsiniz. Aynı yatakta uyumak dışında, ilişkinizde ayrıca zaman geçirmeye de önem vermelisiniz. Farklı aktiviteler yaparak birbirinizin enerjisini yeniden kazanmasına fırsat tanıyabilirsiniz.
Unutmayın ki her çiftin uyku alışkanlıkları farklıdır ve alışmak biraz zaman alabilir. Önemli olan, birbirinize saygı göstermek, açık iletişimde bulunmak ve uygun bir dengeyi bulmaktır.20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim derdin ile dertlendik site sakinleri olarak dedik ki bu kardeşimizi bu dertten kurtaralım ve bir karar aldık mahalleli olarak her gece bir mahalle sakini sana yatağını açacak seninle yatağını paylaşacak yaşasın iyilik
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar etkileşim alacağını düşünmemiştim trol bi soruydu😆
- +1 yıl
Trol bir soru olduğunu hepimiz biliyoruz zaten merak etme burada herkes iki yüzlü ve sahtekardir unutma 🕳️😂🤗🤔🤧
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
🤗🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlenince hep birlikte uyuyacak ve uyanacağız, inşaAllah. Alışmak diye bir şey yok. İnsan sevdiği ile uyumak uyanmak ister. Çok şey yazardım da sorunun amacı belli, gerek yok! 😅26 Yorumla
Soran+1 yılO zaman keşke güncelleme yapmasaydım yorumlar hoşuma gidiyordu büyüyü bozdum🥲
- +1 yıl
Yazmasaydın çok şey yazabilirdim🌸
Mutlu günler dilerim gönlünce olsun
Soran+1 yılYaz lütfen merak ettiiim
- +1 yıl
Kusura bakma içimden gelmeyince olmaz gelişi güzel yazarım ben
Soran+1 yılOfff😕
- +1 yıl
Hayır soruda konuşmayı yazmayı severim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın. İnsan nelere alışmıyor. Yatağı biraz büyük alırsanız alışmak daha kolay olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden öncede beraber uyuyorduk. İlk zamanlar uyuyamıyordum ya horlarsam ya pırtlarsam ya salyam akarsa vs. Horlayan biride değilim ama işte olmaz olmaz en saçma yerlerde en saçma seyler olur ya. Ama sırtına ve gögsüne yatmaya basladım hemen uyuyodum öyle benımkı temas bagımlısı kolumla falan oynar bebek sever gibi bayılıp gidiyorum. Bence cok güzel bir şey. Hele sarılarak uyumak alışıyorsun zamanla. Senın kastettigin daralırım başkasıyla uyuyamam vs ise bilemem. Ama ben bayılıyorum kaçıncı senemız sadece su sıcak yaz günlerinde sarılamıyorum ama içim gidiyor 🥹artık onsuz uyuyamıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Yok herkes ayrı yatakta kardeş kardeş yatacak 🤷♂️ dalga mı geçiyorsun 🤔 bir de kızlar daha erken olgunlaşır derler tabi ki de evlenince eşinle uyuyacaksın başka kimle uyuyacaksın 🤷♂️
1629 Yorumla- +1 yıl
Daima birlikte yatmak zorunda değildir kimse.
- +1 yıl
Ağzına sağlık kardeşim o kadar açıklayıcı bir yorum yazmışsın ki şahsın sorusuna cevap yazmak olmazdı senin yorumun üstüne :)
- +1 yıl
tamam da alışması zor olur diye sormuş şimdiye kadar hep tek yattığı için
- +1 yıl
@minatozakiii alışmak için öyle yapması gerekir o zaman evlenmenin amacı nedir 🤷♂️
- +1 yıl
aynı evde yaşamak
- +1 yıl
sevgi saygı mutluluk içinde yaşamak aynı yatakta uyuyarak mı oluyor peki
- +1 yıl
ben cidden çocuk gibi mi düşünüyorum abi
- +1 yıl
tamam abi özür dilerim ya yaşım daha küçük çok ciddi düşünmüyorum
- +1 yıl
@minatozakiii kaç yaşındasın? açıkçası 5 yaşında evlenmek istiyor musunuz sorusuna evet cevabı verildiğinde leyleklerin çocuk getireceğine inanırken bile evli insanların aynı yatakta yatacağının bilincindeydim. Bana yaştan ziyade pick me ilk ergenlik sorunsalı gibi geldi...
- +1 yıl
- +1 yıl
@minatozakiii evet başka birine verdiğim yoruma bakarsan japonya'da olmadığımıza göre sorunda ciddi misin gibi bir şey demiş olmam lazım. Açıkçası bana mantıklı gelmiyor sonuçta ekonomik, duygusal hatta biyolojik ihtiyaç bakımından bile her şeyi ortak karşılar birde ileriki zamanlarda isteğe bağlı çocuk sahibi olup aile kurduğun biriyle neden ayrı yatasın? Ha ayrıca yaşık küçük biraz farklı düşündüm dedikten sonra japon sistemine kayman güzel bi toparlama en azından bu arada senden iki yaş daha küçüğüm ve yaşla alakası yok sanki? :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@FiqHShott reis siz genellemeden başka bi bk bilmiyor musunuz iğrenç gerçekten
- +1 yıl
Kızlar deyince bir sürü kişiyi kaplıyor arkadaşım buna genelleme denir tüm kızlar demene gerek yok illa😊😊😊😊😊😊
- +1 yıl
Bazı kadınlar erken olgunlaşır demezler kızlar daha çok olgunlaşır derler ve doğru sen bi şeye bakıp söylüyorsun anlatamıyorum sanırım😄
- +1 yıl
@minatozakiii hemen bı Japonlar evleniyorum 💅jdkwndkjdj
- +1 yıl
@minatozakiii 👏👏👏
+1 yılBirlikte uyuma konusunda uyumunuz olduğu sürece ayrı yerde uyumanın pek anlamı yok. Ama uyumunuz yoksa bu konuları birbirinize açıklayıp birlikte çözüm geliştirebilirsiniz. Ayrıca eşin de zaman zaman ayrı uyumak istese belki senin de hoşuna gitmezdi bu durum. Duygusal olarak bir arada bulunmanın bir yansıması olabilir birlikte uyumak. Sonuçta insanlar da hayvanlar gibi uyku halinde savunmasız durumda oluyor. İnsan sevdiğiyle sarılarak uyumayı hep ister ki... Uyumasanız bile sarılarak uzanmak, öylece birbirinizin gözlerine bakmak, gülümsemek hatta tatlı tatlı konuşmak... Bence seven ve sevildiğini hisseden her kadının hayalidir... 😊
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani bende az biraz deli yatarım 😅🤭 gece başımı koyduğum yerde sabah ayaklarım olurdu evlenmeden önce. Hala biraz var, ara ara uyaniyorum, esimi sıkıştırmışım bir köşeye 😅 ya da elim kolum tepesinde. Bilerek evlendi, ne yapayım 😅 yazin da teması çok sevmiyorum, sicaklar bunaltiyor 🤭
10 Yorumla
+1 yılHer gece sarılarak uyumak isterim onun benim yanımda olduğunu beni koruyup kollayacağını bilmek beni çok mutlu ve güvende hissettirir o yüzden ilk günkü gibi hep kollarında uyurum. Sadece belli küs olduğum trip attığım zamanlar birazcık tek yatabilirim oda hatasını anlasın diyr onun haricinde eşler ne olursa olsun birbirinden ayrılmamalı aşkları ilk günkü gibi kalmalı buradan gelecteki kocama duyurulur sakın benden bıkmayasın.
00 Yorumla
+1 yıl1'incisi birden dank diye evlenmiyorsunuz, hayatınıza aldığınız kişiyle baya bir zaman konuşuyor olup onunla baş başa başınızı aynı yatağa koymak istediğinizde bir şekilde evlenmek istiyorsunuz zaten, her şey usülü ile yapıldıktan sonra beraber tıpış tıpış yatıyorsunuz.))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBiriyle beraber uyumak çok iyi olay ya bence. Yıllarca kardeşimle uyudum sonra büyüdü arada babamın olmadığı geceler annemle uyuyoruz. Bazen arkadaşlarımla kalınca onlarla uyuyorum falan. Bence çok güzel olay
20 Yorumla
+1 yılArada sırada tek uyumanın iyi geldiğini söylüyor uzmanlar. Hatta yabancı ülkelerde bazen ayrı yatarlarmis. Sürekli bir arada olmak iyi bir şeu değil bence herkesin bir ksiisel alanı var sonuçta
10 Yorumla
+1 yılkocamsız 1 gece bile uyumam. kavga etsek de yanında uyurum. esler birlikte uyumalı
60 Yorumla
+1 yılBunun bir diğer versiyonu da erkek var evlenmeyinn hayatını zehir edip zindana cevirecekseniz yuvayı yeminle evlenmeyinn siz bencil var saygısız insanlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılJaponya'da evliler ayrı yataklarda uyuyormuş. Türkiye'de yaşlılar genelde ayrı uyur eşinden. İlk zamanlar fantezi için aynı yatakta yatılır, bu zevk meselesidir. Ben şahsen eşimin yanında uyumak isterim. İlerde düşüncem değişir mi bilmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok canım ne alakası var? Evlenince istediğinle uyuyabilirsin (!)
Şaka mısınız?
Ne demek evlenince eşimizlemi uyuyacağız?
Valla ben evliyken hep öyle yaptım umarım yanlış yapmamışımdır.
04 Yorumlayok oyuncak ayım ile uyucam 😂😂😂 yaw adam akilli soru sorun arkadaşım ya. işiniz gücünüz yok, anlıyorum canınız sıkılıyor ama mantıklı soru sorun bari. çildiycam 😂
14 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar aylarca, yıllarca sevdiği ile aynı yatakta uyumayı bekliyor ve bunu hayal ediyor. Elbette evlenirsek hep eşimizle uyuyacağız inşallah 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok uyumayacaksın hep ayrı yatcaksınız. Ne garip soru, tabi birlikte uyuncak evlilik böyle bir şey.
aferim sana trol soru👏👏👏19 Yorumla
Soran+1 yılSaol örtmenim
- +1 yıl
Rica ederim daha çok ögrenceğin çok şey var gel öğreteyim sana sayın ögrenci
Soran+1 yılBen öğretmenim zaten
Soran+1 yılKuaförüm bi sürü öğrencim var
- +1 yıl
Benimde var senin kuaförde öğrettiklerin ne ki senin senin genel olarak dünyaya bakış açın küçük ögreteceğm çok şey var
Soran+1 yılSen ne örtmenisin
- +1 yıl
Hayat öğretmeni tarih bilgiden tut her şey var belki biraz gözün açılır sayın kuaför trol
Soran+1 yılVay vay maçallah
- +1 yıl
Evet trol
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/xQs9eCoEet4
Burada bir sahne var o aklıma geldi 😁10 Yorumla
+1 yılKesintisiz uyku sağlık açısından çok önemli. Gelişmiş ülkelerde, özellikle Japonya'da uykuyu bölmemeye çok önem verdikleri için ayrı uyuyorlar. Yanında biri olduğunda ister istemez uykun bölünebiliyor çünkü. Fakat Türkiye'de işler toplum baskısı, gelenekler ile şekillenip sağlıklı yaşamak isteyenlerle dalga geçilerek ilerlediği için öcü gibi bakılıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılAlışırız diye bişi yok insan sevdiği ile uyumak uyanmak ister,
Ayrıca güncelleme dalga geçer gibi olmuş..02 Yorumla
Soran+1 yılCevaplarda hakaret edenlere yazdım o açıklamayı
- +1 yıl
Küstah.
Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Bende bazen düşünüyorum bunu. Çok güzel ya 🥰 artık yanımda uyusun istiyorum. Sabah kalkınca onu göreyim. Başta garip gelir ama alışılır. Alisildi mi artık onsuz uyanmaz 🫠
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece 2 kişi giriyoruz sabah 4 kişi kalkıyoruz yataktan 🙄 çocuklar da geliyor gece geliyor yani🙄 yaniii eşle uyumuyoruz ma aile hep beraber uyuyoruz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBildirim alma şeyi var orada ona bas
Soran+1 yılDur öyle yapcam
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYok Lozan'ın çok gizli, devlet sırrı, sadece akapelilerin bildiği gizli maddeleri gereğince haram. 😃😃
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂bu nasıl yaratıcı bir cevap
- +1 yıl
@bennprensessimm bence çok saçma ve yersiz bir cevap olmuş
- +1 yıl
Evet oyle zaten fakat yaratıcı 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir zorunluluk yok ama herkes böyle uyumaya bayılıyor 🙄 sen istemiyorsan arada birimiz koltukta yatar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir gece kaynınla, bir gece kayınpederle, kesmezse enişteyle filan da uyuyabilirsn.
19 Yorumla- +1 yıl
Aksjakdjajajs bu iyiydi
Soran+1 yılOhaa ohaa
- +1 yıl
Ama senin sorun saçma
Kimle yatacaksin baska ajshajaj iyi demiş
Soran+1 yıl@mağdurumdamağduruuum trolu bu kadar ciddi alamanız da gözlerini yaşarttı
- +1 yıl
Okey kanka. İşinize gelmyince trol oluyo her şey. Aaaa trrooll. Biz anlamadık zaten
Soran+1 yıl@mağdurumdamağduruuum kıskan
- +1 yıl
Aynen catladim Şu an aman tanrım 😱
- +1 yıl
Aynen kardeşim ajshahah
bir şey derdim de şimdi kalbini kırmak istemiyorum
lütfen bu tarz insanlar evlenip yuva kurmasın rica ediyorum
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda sürekli uyaniyorsun ama sonra alışıyorsun hatta eşin olmadığında yatakta eksiklik hissediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrı yatılabılır gayet doğal ben ayrı yatıcam canım ısteyınce şayet onunda işine gelir çünkü ben hortlağım.
00 Yorumla ara sıra eş değiştir dicemde. hayret ya kocayı buldun. yatakmı seçiyon abla?
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumun alnı olsa da öpsem koca bulmak zor doru soruyu eğlencesine sordum
Soran+1 yılSaol 😊
Fazil say ile karisi farkli evlerde yasiyorlardi 🤣 yoo marjinal evlilik yaparsan mumkun ama aile birligi demeyeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen yatakta uyu oda kanapede sen dayanamaz yanına gidersin
011 Yorumla
Soran+1 yılEğer ayrı yatarsa boşanma sebebi benim için
- +1 yıl
Ben ona bişey diyemem
Soran+1 yılBirlikte uyumucaksak niye evlendim dimi
- +1 yıl
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama uymayanlar olduğunu gördüm
Soran+1 yılBen de şaşırdım hatta ben yapışırım öyle uyuyum bacağımı falan üstüme atarım
Soran+1 yıl😆
- +1 yıl
Bende de var o huy
Soran+1 yılO benim üstüme atmasın kolunu atabilir belki de bacağı ağır olur sarılıp uyumak en iyisi😀
- +1 yıl
Kokusuyla güzel olur
Soran+1 yılNe kokusuyla
- +1 yıl
Kocanın kokusuyla sarılarak uyumak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok sen babaağan evine git 😁
orada uyuyabilirsin😉
Evlenince herseyini paylasırsın
Buna yatagın mutfagın oturma odan dolabın hepsi dahildir
00 Yorumla E tabii evlenince eşinle uyacaksın başka kimle uyucan ki zaman ilerledikçe birlikte yatmaya alışacaksın
00 Yorumla
+1 yılAlışıyorsun hatta oylebi alisiyorsunki bu seferde tek uyuyamiyorsun
07 Yorumla- +1 yıl
Keşke bizimle başka sekilde ugrassan 🤣
Soran+1 yılNasıl😄😄
- +1 yıl
Elimizi yordun oldumu hiç 🤣
Soran+1 yılBöyle garip sorular sormayınca kimse cevap yazmıyo normal sorulara😃😊
- +1 yıl
Sende haklısın sagol iyi ki böyle garip bir soru sordugun için ama bu soru gayet makul ne garip sorular gördü bu gözler 🙂
Soran+1 yılRicalar😍😍😍😍
- +1 yıl
Çok ani ruh değişimleri yaşıyorsun iyimisin senin için endişe duyuyoruz
+1 yılBen de hiç sevmem. Yanımda değil, odamda biri kalınca bile uyuyamıyorum. Çünkü hep tek uyumaya alıştım. Yemeği de tek yerim.
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGerdek gecesinden sonra alışırsın canım eşinle uyumaya zaten duşa girmeye vaktiniz olmayacak terden uyuyup kalacaksınız;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBen alışamam galiba yaa qlsöwşsö tek rahat oluyorum.. bi de şimdi deli yatan biriyse hiç anlaşamayız :D
00 Yorumla harbi soru mu bu ya hayatında hiç başkasıyla uyumadın mı tek uyumaktan daha rahat...
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle kardeşimle uyudum hiç hoşuma gitmedi çok sıcak oluyor
+1 yılBsdhhd ne güzel can sıkıntısı. Yoldan geçenleri de çağır arada 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJaponlar gemellikle ayri uyur sebebi horlama, akinti , vs, problemlerden dolayi hatta evliliklerin bu yuzdem daha saglikli yuruduklerini soyluyorlar
19 Yorumla- +1 yıl
Japon kültürü itina ile takip edilir
- +1 yıl
Bi kere de başkaları Türk insanına özensin be başka kültürlere özene özene kendi özümüzü unutur olduk sonra da Türk insanı neden böyle bak şu millet şunu yapıyor bizde yapalım bak bu da bunu yapmış diye diye ülke geride kaldı
- +1 yıl
İnanamayacağın kadar benzer kültürler. Bize de özenenler var fakat kapalı kutuyuz. Dünya bizi yeni yeni tanıyor. Türk=savaş. Tek bildikleri bu
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ mutfak kültrüümüze özenen var başka da duymadım hiç hep türkiye özenir
- +1 yıl
Biraz maddi imkanlardan birazda bastırılmışlıktan olabiliyor haklısın.
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ olabilir bu durumun değişmesi umuduyla🤲
- +1 yıl
Tanındıkça değişir. Bizim saygımız, misafirperverliğimize, aile yapımıza hayranlar. Tabi bunlar da özentilikten azalmaya başladı
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ maalesef kalmadı pek o dediğinden
Cevap sahibi+1 yıl@Sustummartıkk sana fikrini sormadim.
Ben ayrı oda olsun istiyorum özel alanım olsun
10 Yorumla40 yıllık eşinmiş gibi daha ilk geceden alışıyorsun hiç merak etme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yok hep eşinle değil arada beni çağıracaksınız benle uyuyacaksınız :D :D Allah akıl fikir ihsan eyleye :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBen bazen kendime gelebilmek icin ayri bir oda istiyorum. 7/24 biri ile birlikte yapamicam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Başkası ile mi uyuyacağız yahu 😅 yalnız uyumak olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim eğer tek uyursa üstüne atlarım😁
Soran+1 yılYatak önemli değil eşime bi şey olmasın😊
+1 yılBen iteklerim gibime geliyor ya vjhgjhv alışmak zor yahu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istersen oyuncak ayıyla uyuyabilirsin ben izin verdim.
220 Yorumla- +1 yıl
Ndkdlddmld
- +1 yıl
Böyle bir mizah kalitesine sahip kişi hangi kod adı kullanıyor acaba
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar uslu bir çocuk olursan belki şirinleri görebilirsin ajdjdjdb
Soran+1 yılBu daha güzeldi 😄
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım 🤗
- +1 yıl
Küçükken bu jenerik yüzünden çok yaramaz bir çocuk olmaya karar vermiştim. Böylece azmanı görebilirdim :)
Kötü karakterler her zaman daha fazla ilgimi çekmiştir
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar ben iyi karakter olduğum için beni goremiyceksin ne büyük talihsizlik 😂
- +1 yıl
Bu nedenle çık ulan ortaya! Siteyi ateşe veririm, teslim edin bana şu maviliyi
Soran+1 yıl@tiredSavitar şarkıyı değiştir kendine göre değişik bi bakış açısı😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar jajjshs olmaz sen seçimini yaptın 😂😂
- +1 yıl
Seçimlerimden pişmanım ama bir daha olsa tekrardan yapar mıyım ona da emin olamıyorum. Bu bilinmezliği ortadan kaldırmamız gerek. Oradan bir jeton daha rica edejiğim
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar bence aynı şeyleri yaparsın o yüzden bu merakla seni başbaşa bırakıyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu ssadece bir varsayım. Kanıtlanabilirliği var ama kanıtlanmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar olabilir 😂
Gizli olmak çok zevkli sanada tavsiye ederim 🤣🤣- +1 yıl
Bana ters öyle şeyler. Profilim bile gizli değil ki benim :)
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar yaa yaşın doğruysa abla diyebilirsin bana 😂😂😂
- +1 yıl
Ben öz abimle bile kanka gibiyim, hiç abi diye seslenmem. d bana çok itici geliyor. Abi, abla, kardeş kelimeleri.
Gerçekte ne demek istediğine gelirsek, zaten öyle bir şey için yazmıyorum, bunu düşünmenin garipliğini vurgulamıyorum bile :D Geyiğini, eğlenme şeklini benimkine benzettim. Arada muhabbetine salça olayım diyorum, dost oyevski tarzı yaniii
Cevap sahibi+1 yıl@tiredSavitar ben eklerim seni 😂
- +1 yıl
Peki bir şey fark etmiyor aslında. d konuşmalarınızı gören profilime tıklayıp takipçilerden seni görebilir 😅 ama neyse ki kara para aklamıyoruz ya da fuhuş çetesi yönetmiyoruz :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirini seveceksin ve onsuz ayrı uyumak güzel gelecek emin misiniz. Ben rahatım zaten sevdiğim insanın yanında sarılmadan uyuyamam
20 Yorumla
+1 yılYok sen istersen yorganla falan uyu hatta mutfakta daha etik olur Ey Allahım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bende aynı durumdayım bilmiyorum artık evlenirsem tecrune edicem artık
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok bir gece kaynanayla bır gece eltinle oyle devam et
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok ilk gün yöneticiyle sonra kapıcı sonra bina temizlikcisi sonra bakkal muhtara kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden evlenmek istemiyorum, asla biriyle aynı yatakta yatamam
01 Yorumla- +1 yıl
Yahu canımıza minnet
Gizli Üye(18-24)+1 yılVallahi ben ayrı oda isterim diye düşünüyordum ama insan sevince bir gün ayrı kalmak ağır geliyor o farklı bir şey aşık olup evlnenilmeden hissedilmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte uyumak güzeldir. Yazın klima, kışın yerden ısıtma şart yalnız.
00 Yorumla Evlenirim ama ayri uyurum kimse icin fedakarlik degmiyor 😂🤦🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAlışamam sanırım kocaman yatakta tek yatmayı seviyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSizi yemeyip yanınızda mı yatacağız derdik şimdi yanınızda da yatamayacağız anlaşılan 😀😀😀
00 Yorumla Evet ama istersen başkasını da alabilirsin eşler müsade eder arada... 🙄
00 Yorumla
+1 yılBn uyuyamam cok hareket ederim oda beni atar yatakdan
00 Yorumla- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler