Güncellemeler
+1 yıl
eski ya da yeni farketmez, bir zamanlar sevgiliniz olmus olan birisi olması yeterli arkadaşlar
nasıl oldu, ilk adımı kim attı, ve nasıl sevgili oldunuz ne kadar süre sonra, yorumlarınızı bekliyorumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilim yok
ppdeki kişi sensen elin yüzünde düzgün kanka baya , valla sasırdım knk sanırım çok seçicisin kızlar konusunda ya da özel olarak uzak duruyorsun yoksa illa olur sevgilin yakısıklı adamsın
avrupa turnesi için tur şirketiyle anlaşmıştım aynı uçakta yanyanaydık öyle ordan konu konuyu açtı
Okulda tanıştık. İkimizde de utangaçlık vardı. Bir ara ben gaza gelip baya büyük bi iltifat etmiştim. Ondan sonrası kendiliğinden geldi zaten.
Öahallede tanışmıştk bi olay olmuştu ve ben ondan şikayetçi olmuştm kinlenmişti bana sonra 2 yıl ilişkimiz oldu ve bitti
hayatımda duydugum en garip tanısma olabilir sikayetci olduktan sonra sevigli olmak nasıl oluyor :D
Kinlendik sürekli birbirimizle uğtaşıyoduk bi gün bana kötü bişi yaptı pişman oldu 3 ay peşimde koştu affettirmek için öyle zamanla oldu
knk kötü bir şey yaptı demişsin de ne yapabilirki en fazla
3 ay peşinden kosunca sende üzüldüpğün içinmi sevigli oldun yoksa ilk başta yakışıklımı egelmişti
Yok zaten aynı mahalledeydk bakışıp ediyoduk selamlaşıyodk ama öyle çok sohbetimiz yokdu beğeniyoduk zaten o polise şikayet etmek birbirimizle uğraşmak filan biraz nazlanma kısımlarıydı döflvlvş
hee anladımm çılgınn asıklar sizi kjdfkjskjghf, umarım evlenirsiniz
Ayrıldık kanks smfmfldldşx
2 yıl sürdü
ah bee knka neden ayrıldınki neydi sorun çözülmeyenn :/
Aldatttıı :)
aga bee, nasıl yakaldaın aldattıgını , kim bilir kaç kişiyle aldattı ne zamandır aldatıyordu seni, senin gördüğün aldatma sadece senin yakaladıgın aldatması :D
aldattıgı kişiyle evlendimi bari
Yok evlenmedi dödlflfle ama brn onkıxla konuşmuştm kız bana 1 senedir beraberiz demişti yani 1 sene aldatılmışö
ah bee 1 sene farkettirmemiş yani helal olsıun valla profmus o zaman seninki bu işte jhjgskjkfsg
olmayan seyle tanisilmiyordu heralde🤣🤣🤣sapim aga
Sdxcc
ahh bee bende burdan bir kaç taktik alırım yolumu bulurum demiştim yanılmısım, hadi ben erkegim sevgilim olmaması normal erkeklerin yuzde 90ı benim gibide , sen nasıl sap kalmayı becerdin :D
4 ay once falan ayrildim onun toparlanmasi vb.
tamam onla nerde tanısmıstın nasıl gelişmişti olaylar eski yeni sevgili farketmez knk anlatt
okulda tanismistik hayatinda gorebilecegin en bok insanlardandi herkes igrenc falan diyordu hareketleride oyleydi neyse bu akilli ben asik oldum 3 yil platoniktim 4. yil cikma teklifi etti hocam kisaca adimlari ben attim deger flnda bilmedi en son ayrildim ben tavsiye alinacak kisi degilim ya
cikma teklifi haric gicisini kaldirmadi
kanka karşımdaki insan angelina jolie olsa 3 yıl platonilk aşık kalamam helal olsun valla 3 yıl az süre değil
aman hocam ben almayim bir daha
hayırlısı be kanka belki birgun karsına tam istediğin adam çıkar
Ya gecen yorum okudum aga, hocam diyenler itici vb. en basidinden nasil asko diyim ben ya hocamdan vazgecemem🤣🤣🤣benim karsima anca serseri cikar hocam ya ben asktan umidi kestim
kesme yaa neden umıdını kesion iyi insanda çıkar sen kafa dengi birine benziyon gel senle kanka olalım hocam diyenler itici değil ister hocam de ister asko de ister yavrum de ister gulum de takılma onlara kankaa ya
kurabiye bana bir özelden yazsana knka benim level düşük yazamıyom :/
sana mesaj gönderemiyom daha laaa, site bozuldu 3 xper seviyesinde olman lazım dior mesaj attırmıyor jfdhgdh
Olmadık :) olmicam 😂😬
neden yaa
KS de benim sorduğum Bir soruda
Sevgilim yukkk
benimde yok burdan tavsiye alır yolumu bulurum demiştim bende kjsdfgdjkg
Hiç sevgilim olmadı
benimde olmadı :/
Sevgilim yok
knk altımda bmw olsa benim kesin olurdu bu arada , ama bmw ye gelcek kız hiç gelnesin orası ayrı
Kadınsılıktan yoksun çocuk beyinlilerle yüzgöz olmuyorum. IG'de 20+ yabancı kızdan okunmamış mesaj, Tinder'de 1300+ yabancı eşleşmem varken bir aşama kaydetmeden çene çalanlara prim veremem.
knk türkiyede mecbur katlanıcan ya da avrupaya gidicen yasıcan hayatın ı
İletişim bile kurmuyorum reelde, buna layık değiller.
Sevgilim yok
ah be abii