Yoğun çalışıyorum ve iş gereği çevremde erkekler var. Sosyal hayatım yoğun çalışmamın ve soğuk bir insan olmamdan kaynaklı olarak çok zayıf. Uzun zamandır sevgilim yok, herkesle hemen tanışıp da kaynaşamıyorım. Sizler kimlerle nasıl tanışıp sevgili oldunuz? Yani birini tanıyayım seveyim sevileyim bu dünya kimseye kalmaz diyorum fkskfk
Ya tipim kötü falan değil elim yüzüm düzgün çok şükür, özgüven konudan konuya değişir ama tanışma vs konularda yapım gereği biraz soğuk biriyim hızlı kaynaşamam o yüzden ağzım iyi laf yapmıyor 😂
o arkadaş gibi davranmıyodu ama tam olarak sevgili gibi de davranmıyodu. flört gibiydi ne arkadaş ne sevgili. ben 4. ayda artık biz neyiz dedim sonra sevgili olduk :D
Ya şey oluyor, birini seviyorsun ama anlamıyorsun sevip sevmediğini öyle düşünüp düşünmediğini o yüzden açılınca reddeder korkusu oluyor çünkü kaybetmek istemiyorsun. Benim öyle bi seviyeye gelse hatta birini tanıyıp sevsem doğrudan söylerim çekinmem ama benim tanışma aşamam yok gkskdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
antalya da kafede tanıştık aşko
Kafede nasıl tanıştınız? İkinizde müşteri miydiniz kim kime yürüdü
bakıştık sonra o yanıme gelip sohbet etti numaraları aldık. ikimizde müşteriydik evt
Oha o kadar kolay mı tanışma benn niye kasıyorum 😂
aşko ama biz birbirimizden etkilenmiştik. böyle tanışmak istiyosan özgüvenli olman ve ağzının laf yapması lazım. tipinin de kötü olmaması lzm
Ya tipim kötü falan değil elim yüzüm düzgün çok şükür, özgüven konudan konuya değişir ama tanışma vs konularda yapım gereği biraz soğuk biriyim hızlı kaynaşamam o yüzden ağzım iyi laf yapmıyor 😂
aşko niye üzüldün bir yolunu buluruz yalnız değilsin
Hayır yalnızım fjsjdj
aşko demet akalın şarkıları dinle kendine gelirsin
Tamam fjajfjs
Bi mesajına baksana nasılım diye sordum
Tanıştığım güne lanet olsun
Noldu ki
iş yerinde
Bunu mantıklı buluyorum, bir tanışma süreci alışma süreci var gibi. Ne kadar sürdü tanışma sevgili olma süreci
5-6 ay
Kim açıldı, telefondan vs konuşuyor muydunuz
o arkadaş gibi davranmıyodu ama tam olarak sevgili gibi de davranmıyodu. flört gibiydi ne arkadaş ne sevgili. ben 4. ayda artık biz neyiz dedim sonra sevgili olduk :D
Çok iyi ya 😂
çokta iyi değildi ya deliriyodum biz neyiz diye düşünmekten hdjfhjdhf
Ya şey oluyor, birini seviyorsun ama anlamıyorsun sevip sevmediğini öyle düşünüp düşünmediğini o yüzden açılınca reddeder korkusu oluyor çünkü kaybetmek istemiyorsun. Benim öyle bi seviyeye gelse hatta birini tanıyıp sevsem doğrudan söylerim çekinmem ama benim tanışma aşamam yok gkskdk
buda söyleyemiyodu işte aşırı çekingendi. ama çok sabrettim eğer ben bişeyler hissetmemiş olsaydım çoktan s. ederdim
İyi sabretmişsin gerçekten büyük sevgi 😂 mutlu olun her daim 😄
teşekkür ederiz. sen de durma en fazla reddeder nolcak sana kız mı yok (gaza getirme mod on :D )
Ya kız yok işte çevrem hep erkek zaten sorun orada gkskfks biriyle tanışıp sevsem söylerim zatenn çekinmem
Barda tanıştık
Hiç beceremediğim bir şey biriyle bir anda konuşup kaynaşma 😂 helal olsun