Sevgilinizle ya da Erkek/Kız arkadaşınızla nerede ve nasıl tanıştınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz lisede tanıştık aynı okuldaymışız ama birbirimizi hiç görmemişiz ben bir gün arkadaş grbumla 5 6 kız lavabodan çıkarken görmüş beni etkilenmiş sınıf arkadaşım x onun en yakın arkadaşıydı sürekli beraber takılırlardı benim için o çocukla daha sık ve üstelik bizim sınıfta görüşmeye başlamışlar. her gün her tenefüs bizim sınıfa gelirmiş ama ben onu nedense hiç görmedim genelde kendi halimde olduğumdandır. neyse bu bir gün facede takılırken ortak arkdaşlardan beni görmüş eklemiş ben de fotosundan bizim okuldadr diye kabul ettm konuşmaya başladık bir süre lise 3 teyiz tabii :) bir gün aradan bir kaç ay geçtikten sonra sana birşey sorablr miyim dedi ama şansa bak ki ablam geldi faceyi gizli kullanıyordum mesajı saklamıştım şifremi değiştirip dondurd ertesi gün okul çıkşı bekledim onu arkdaşlarının arasndan çağırdım ve ne soracağını merak ettiğiimi ayrıca durumu anlatıp özr dilediğimi söyledim ama ağzından laf alamadm heyecanlandm nasıl söylesem bilmem ki dedi servisim de kalkıyordu nyse sonra görüşürüz dedim arkadaşımn şifresini aldım ordan devam ettik ve orda bana karşı bişyler hissettiğini duygularını açıkladı. ertesi gün kantinde bulştuk ve ben de teklifini kabul ettm korkularm var dedim ama sennle varım dedimm :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBu siteden tanışmıştım da ayrıldık :/
58 Yorumla- +1 yıl
:(((
- +1 yıl
Sanal aşklara pek güven olmuyor gibi :/
- +1 yıl
sanal aşkla ilgisi yok.
gerçektede sanaldada karakteri bir olmayan insanla tnaışabilir bence. - +1 yıl
nasıl güvendin burdan birine..
- +1 yıl
Ciddimisin :O vay be :D bende tekim zannediyordum
- +1 yıl
İyi de seninle sevgili olmadık ki zaten :) nerden çıktı yani böyle bir şey söylemek :))
bızım mahallde.) uzun sarı sacları yosun gozlerı dolgun yanakları dudakları ve sekıll dıslerıyle adete bır manken edasıyla guzellıgnı savuruyordu ustune tenını bellı edıcek kadar ınce beyaz bı tshor buz mavısı kot panolonu krem rengı konverslerı vardı tam bes yıl oldu. hayatımın en guzel uc yılıydı oo
00 Yorumla
Sivil toplum örgütünde çalışırken panelimiz vardı ve drama eğitmeni olarak konuşmacıydım kendiside hem mimar hemhe otistik çocuklarla gönüllü olarak çalışıyormuş panelde yemek arasında yaptıklarımı falan sordu sohbet falan derken tanıştık bir iki ay sonrada sevgili olduk 2-3 ay önce bitti tabi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
170
Cevap
110Cevap
+1 yılZaten bana sürekli mesajlar atıyordu feysten görüşmemiştik sonra ben bunalımlı tipimle dişçiye gittiğimde bir baktım ki dişçinin kapısında beni bekliyor oyle tuttu kolumdan oturabileceğimiz bir yere götürdü konuştuk falan öyleydi ekşın üstüne ekşın yaşandı:d
55 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha anlatsana cok bgendm bn :))
- +1 yıl
Ya feystrn mesaj atıyordu bende o aralar bunalım halinde falan takılıyordum pek fazla takmıyodum mesajlarını geçiştirme cevapları veriyordum oyle böyle 2 hafta konuştuk sonra ben 2 hafta sonunda dişçiye gittim ona da söylemiştim işte dişçiye falan gidicem diye yerini sordu buda benim aklımda da hiç yok geleceği mal gibi söylemiştim 😃 sonra dişçiden bir çıktım karşımdaydı. Dişçide Bursa şehrekustu gibi kalabalık bir yerde. Benim saçlar ev topuzu salaş salaş giyindim falan öyle ilk kez gördü beni ben yuzumu falan kapatıyorum beni bu halimle görmüş olamazsın diye falan 😃 sonra arkada park varmış bilmiyordum konuşmamız lazım diye götürdü parka beni banka oturttu beni kendisi de diz çoktu ayaklarımın onunr beni sevdiğini aşık olduğunu falan söyledi sonra yağmur yağmaya başladı falan bende eve gitmem lazım dedim öyle bırakmadı ama gidemedim eve otobüs kaçırdım sonra otobüs kalmadı geçmiyodu artık bizim eve kadar 2 saat yürümüştük:d öyleydi işte ertesi gün buluştuk sevgili olmuştuk:d
- +1 yıl
ne güzel l*n maşallah
- +1 yıl
:)))
bir otelin bahçesinde tanışmıştık. O çok çekingendi ben ondan çekingendim. İki defa karşılaştık. Dua etmiştik ikimizde birbirimizi bir daha görelim diye. Sonra onu İstanbul'da bir magazada gördüm. Çok afedersiniz sizi bir yerden tanıyormuyum bahanesiyle yaklaştım. Otelin ismini söyleyince ikimizde rahatladık. Yavaş ama çok heyecanlıydı ilk tanışmalarımız.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuaförde tanıştık :) saçlarımı yaptı çok beğendim derken bu bana göz koymuş zaten sürekli ağzımdan laf almaya çalışıyodu nerede oturuyosun neler yapıyosun saçların çok güzel gözlerin çok çekici derken akıllılık yaptı saçlarımı hangi renge boyadığını söylemedi özel bir renk herkese söyleyemeyiz numaran varsa whatsaptan konuşuruz istediğin zamanda randevu alırsın gelirsin yaparım dedi bende öyle deyince tabi numaramı vermek zorunda kaldım sonra mesaj attı hemen konuşmaya başladık :D 2,5 sene oldu :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kuaför de çalışanlar fırlama tipler zaten :) dikkat et derim :)
Cevap sahibi+1 yıl:D aramız gayet iyi :)
+1 yılbir arkadaşımla facebooktan konuşuyordum. Sonra bikaç saat sonra mesaj atmak için girdim baktım ki facebook hesabı kitlenmiş. Açmak içinde telefon numarası gerekiyodu o zamanlar. Ben 1-2 saat sınra tekrar girdim açılmış hesabı mesaj attım attım vap vermedi merak ettim bende baktım hesabında numara var, mesaj attım o numaraya 10 dk falan konuştuk sınra adıyla hitap ettim ben o değilimki dedi sen kimsin dedim o sen kimsin asıl dedi :D diye diye 1.5 yıl olduu :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yıl111 Yorumla lisede sıgara ıcmeye gıdıyodu fılmlerdekı gıbı oldu sankı ay gıbı parladı bır bayan olarak yanlıs oldugunu dusunuyorlar ama ben acıldım oda devamını getırdı 4 sene oldu devam teklıf etmedım buraya dıkkat tabı kaderım oldugu kesın ımkansızların askı bızımkısı :)
00 Yorumla
+1 yılTOBB da kendisi boşnak ben de hırvatım okulda birbirimizden hoşlandık şu an 2yıldur sevgiliyiz ve benim hayatımın dönüm noktasıdır çünkü. Onun aracılığıyla Müslüman oldum. Thanks to my boy:))))
72 Yorumla- +1 yıl
Bu Müslüman halin mi :D
- +1 yıl
Sen kimsin de beni yargılıyorsun Türkiye'de böyle giyinen hiç Müslüman kız görmedin mi benim allahla meseleme dahil olamazsın
hasta olmuş kendisi :D okulda kimyacı beni tuttu kızım şu çocuk hasta iyimi falan diye sor kötüyse ayran içsin de dedi neyse bende gitim çocugu yanına :DD upuzun boylu ve cok cekici gelmişti hastamısın dedim evet diyerek güldü :DD bende çok kötü olursan tuzlu ayran yaptıralım dedim :DD odahda gülümseye basladı daha sonra kimyacı söyledi dedim :DD o anda basladı salksalk gülmelerle çok güzeldiiii
20 Yorumla
+1 yılKafede tanıştık ona sarkan gereksizin birini engellemek ve hatunun kahramanı olabilmek için sevgilisi gibi davrandım sağ olsun o da hiç bozmadı halaa sevgiliyiz
:-D42 Yorumla- +1 yıl
O da aynen böyle demişti tabii olaydan günler sonra :-D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKısaca özetleyeyim :)
Şahsen tanışıyor olmamamıza rağmen, uyuz bir konu hakkında onunla ayak üstü boş boş tartışırken,
onun tarafından kafama isabetli bir şekilde atılan azda olsa alnımı yarıp kanatan o Telsizin vermiş olduğu yarı bayıltma darbesinden sonra, kendime geldiğimde hoş beş tanışmış olduk. şimdi ceza olarak 16 yıldır benimle birlikte :))30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2009 yılında bir sitede DJ olarak görev alıyordum. Sonra onun arkadaşıyla konuşmaya başladık, arkadaşı da benim ağzım laf yapmaz diye ona vermiş msn adresini. Tabii ben kiminle yazıştığımı bilmiyorum henüz. O zamanlar ben eski sevgilimin dönmesini bekliyordum. Zaman içerisinde bu benden hoşlanıyor ama korkusuna söyleyemiyor. Ben de bununla muhabbete iyice alışıyorum sonra da olan oluyor. :) Hâlâ birlikteyiz ve benim gerçekte kiminle konuştuğumu daha bir yıl önce öğrendim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeğenlerime paten oyuncak vs almıştım internetten ve şehir dışına çıkma ihtimalim olduğu için eve değil de, ablamın ofisine göndermeleri için oranın adresini vermiştim, sonra kutuları almaya ablamın ofisine gittiğimde gördüm ve tanıştık işte. Sonra ayrıldık djdhjsj
00 YorumlaKaşarın biriyle çıkıyordu evlilik hayalleri kuruyorlarmış duyunca tutamadım çenemi :) çocuk malmış ikinci eli seviyormuş dedim :) ayrılmış ondan bana ulaştı falan zaman içinde başladık ve devam ediyoruz sonumuz hayrolaaa :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha tanışamadık kendisi ile ( gerçek sevgilim diyebileceğim kişi ile :D 4 tane sevgilim oldu bugune kadar onlarda ergenlığın getirdiği sevgilim olsunda taştan olsun kafasındaydım. 3 yıldır hiç bir ilişkim konuştuğum erkek dahi olmadı.. Uğraşmıyorumda bekliyorum o gelsin bulsun diye kader gerçekten var olduğuna göre kaderimdeki kişi gelip beni bulucak inanıyorum ( Yaşımda küçük değil artık vakit kaybedemem sacma sapan ilişkilerle ) bakalım :)
20 Yorumla
+1 yılkıbrısa işe gitmiştim orada ondan çok hoşlanmıstım pas vermedi kafasını çevirip durdu bu karşılamadaydı org. firmasında bende ucagımı kacırmıstım oradan ismim aklında kalmıs facebooktan eklemişti enteresa bir tanısmaydı. bitti gitti yollarımızı ayırdık
10 YorumlaÜniversitede tanıştık. forokobi için kırtasiyeye gitmiştim oda ordaydı gözüme çarptı. sonra okulda gördüm yine kafamı başka yöne çeviremeynce kankalarımı devreye soktum 1.5 yıl oldu şükürler olsun
10 YorumlaYa abi tam bu sorulara giriyorum sonra sevgilim olmadığı aklıma geliyor çıkıyorum.
71 Yorumla
+1 yılBu siteden tanıştık
Bedenlerimiz ayrılsada kalplermiz hiç ayrılmamıştı
Şimdi gönlünü almaya çalışıyorum
Birleştigimiz zaman hiç ayrılmayacagız falan filan
Ulan seviyorum ya çok güzel şey sevmek
Kalbim bilem ileri giderken AZ geri giderken Ra diyo o derece moru key key key10 Yorumlasevgilimle tanışmam arkadaş ortamında olmuştu o değil de birine yolu sormuştum sonra bir baktım arkamda bütün yolu benle birlikte gelmişti yol boyunca sohbet etmiştik en garip tanışmam buydu...
10 Yorumla
+1 yılAyni dershanedeydik tum sene birbirimizden habersizken hic sevmedigim bir arkadasim sayesinde tanistik tanistigimiz kafenin sahibide abim gibidir onun sayesinde 1senedir birlikteyiz
02 Yorumla- +1 yıl
Su anlamda ikimizde birbirimize acilmadik ona anlattik ve bizim bir araya gelmemizi o sagladi ne kadar kavga etsekte ya da uzulsekte hep bize hatirlatiyo ve destek oluyo yani
+1 yılilerde tanışacağım tanışacağım yer ise platonik olarak sevdiğim kızın en yakın arkadaşımla evledikleri düğünde müzik calan yerin bas gitaristi olacak. :D :D
00 Yorumlaİnternette tanıştık hic de sevmem ama nasıl olduysa uzun düzenli bir ilişkimiz var
31 YorumlaDaha tanismadik tanisinca ilk buraya yazicam yeminle :Dd
41 Yorumlamarkette :D o zaten beni faceden tanıyomuş. beni görünce de eve gider gitmez faceden mesaj attı tanştık filan halaa çkyrz 6 ay oldu ^-^
10 YorumlaGülmek Yok söz verin :) bakkalda süt almaya gitmiştim oda ergendi o zamanlar bana iyi akşamlar dedi kapıda oyle tanıştık iste
11 Yorumla4 ay falan önceydi heralde caddenin ortasında kavga ettik bana bağırıyordu bende çantayı yüzüne vurdum :D:D
30 YorumlaBulunduğu kafeye gitmiştim sigara içmek için dışarı çıktı orda konuşmaya başladık ama 2 ay sonra çıkmaya başladık 3. ayda ayrıldık
00 Yorumlaburada ki sanaldan sevgili bulmuş benimde başıma gelmişti bu durum demek bir ben manyak değilmişim :D
00 Yorumlakuzenimin yakın arkadaşı beni görmüş sormuş etmiş kiim diye bana ayarla diye yalvarmış o şekilde tanıştık gül gibi 6 aylık ilişkimiz var allah bozmasın :D
01 YorumlaOkuldan görmüşlüğümüz vardı birbirimizi sonra o mezun oldu 2sene sonra faceden irtibata gectik. 1yıl oldu
00 Yorumla
+1 yılüniversite de tanıstık. benim boyum 1.85 onun k 1.90 bu benden uzun mu diye arkadaslarıyla konusmus arkadaslarıda uzun demiş oda kendine yediremeyip gelip benimle konustu oyle basladık :)
01 Yorumla
+1 yılKim sevgili mi nerede :) eskisi ile tanışıyorduk küçüklukten faceden konusmayi ilerletmistik ilerletmez olaydik :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ee ne olmus oyleysem ki sabirliyimdir da
Filmlerdeki gibi :) cafede carpismak uzereyken bana yol vermisti ilk orada gordum sonrasida geldi ztn :))
00 Yorumla
+1 yılFacebookta tanışmıştık o sağırdı duymuyordu sesleri destek olmuştum şimdi başkasına bakıyor güzel kadın :)
10 Yorumlasanal alemde :) bana istek attı normal konuştuk önce arkadaş gibi sonra kendiliğinden oldu herşey :)
20 Yorumla
+1 yılmahallede apartmanın önünde otururken ama bitti tabi şimdi
11 Yorumla
+1 yılSt. Joseph Lisesinde kitap etkinlğinde tanıştık, meğer aynı okuldaymışız.. Tanıştıktan 20 gün sonra çıktık dun 7. ayımızdı..
00 YorumlaCevahir avmde çalışıyordu müşterisiydim tesadüfen tanıştık :D
10 Yorumla
+1 yılTenis kotunda topum kafasına fena çarpmıştı :D ama kendimi affetirdim sanırım
10 Yorumlabir Arkadaşımın Tavsiyesiyle Tanıştık Ve Arkadaşımın Sayesinde Ayrıldık
20 Yorumla
+1 yılgenelecivde göz göze geldrek tanıştık. gel buyur dedi. kesinlikle hayır böyle şeyler aykırı bana dedi. neden burdasın peki dedi. arkadaşın doğum günüydü bir kaç kişi geldik zorladılar gelmekte kıramadım dedim. başladık muhabbete. şu an sevgiliyiz
00 Yorumla
+1 yılCollins'de alışveriş yapıyordum oda orada çalışıyordu tanıştık konuştuk sevdik aşık olduk 3 senedir beraberiz :))
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir tesadüf eseri.. O günleri düşündükçe aşkım artıyor sanki hayatımın miladı diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılyiğenimin mahallede, tesadüf eseri onların kapısının önünde oturuyormuşum yiğenimi beklerken, yiğenim sayesinde yani :)
00 Yorumlataniyordum zaten yakinimda oturuyordu fakat konusmuyorduk. Facebook üzeri konusmaya basladik...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGezmeye uzak bir yere gitmiştik. Gözüne kestirmis. Adres falan sorduk. Gittiğimiz yerden dönerken yolda bizi beklemis ve tanışmak istediğini söyledi. Sonra evli çıktı o ayrı mesele.
10 Yorumla
+1 yılbende çok merak edıyorum acaba o kişiyle nerede tanısıcam nasıl tanısıcam :)
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk arkadaşımmış 9 sene sonra karsilastik ve birlikteyiz :D
10 Yorumlasanalddan tanıştık :D ama şu an baya ilerlettik :D ailelerimizi tanıştrıcaz faln :D öyle yhaA...
00 YorumlaLiseye ilk başladığım sene 2003 te yani aynı sınıftaydık :) bir arka sıramda oturuyordu
00 Yorumla
+1 yılBölümde uluslararası bir sempozyum düzenliyorduk, kordinasyonu sağlayan bendim öyle tanıştık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni bir düğünde görmüş beğenmiş 1.5 yıl sonra okulunu bitirince bir akrabam aracılığı ile benimle tanışmak istedi, görüştük, tanıştık, anlaştık, 4 aydır birlikteyiz :)
00 Yorumlalisede tanıştık öyle şahane filmlerdeki gibide olmadı standart bir tanışma ve standartların altında bir ilişkimiz var
10 Yorumlaklübün skeç gösterisinde.. meğer arkadaşımın ev arkadaşıymış
00 Yorumlaallah belasını versin orangutan. aynı yerde oturuyoruz.
10 YorumlaTaekwondo da ve hocamızın evine giderken beraber gittik :) o şekilde..
00 Yorumla
+1 yılc2'den tanıstık 1 hafta mesajlastık 5-6 bulusmadan sonra sevgili olduk :D
02 Yorumla- +1 yıl
connected 2 me
facebookta tanıstık reale doktuk facebook yuzunden ayrıldık:D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden tanistik nasil oldu hatirlamiyorum bile bir hafta icinde gorustuk ve iste buu dedik hala birlikteyiz çok sukur :)
10 Yorumlahakkarim. net okey sitesi vardı. Oradan 2 sene önce tanıştık. Sevgili olalı 8 ay oldu. Hayırlısı inşallah.
00 Yorumla- Devamını Gör (220)
Devamını Gör(265)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem