+1 yılBende 6. his çok kuvvetlidir. Bunun sebebi kendime yaptığım yatırımlar denilebilir. Ben üniversite okurken hem kitaplar okudum hemde kişisel gelişim dahil devamlı kurslar etkinlikler paneller zirveler workshoplar her şeye katıldım. Hatta defalarca mentörlük eğitimleri aldım vs vs.
Bir insanı uzaktan gördüğümde fikir sahibi olabiliyorum. Yüz şekli saçı beden dili sesi giyimi bana fikir veriyor. Örneğin bu kişi yalancı diyorum %90 doğru çıkıyor. Bu boş vasıfsız diyorum yine biliyorum. Bana zararı dokunabilir faydası olabilir beni boş yere oyalar yalan söyler doğru söyler gibi fikirlerim oluşuyor ve ona göre ilerliyorum. Tabiki önyargı ile direkt kesin fikir belirtmiyorum ama hislerim şuana kadar beni hiç şaşırtmadı. Hatta bazı meslekleri dahi tanıyabiliyorum. En son 3 kadının kuaför olduğunu anladım mesela.
Neyse soruna gelelim birincisi başta tanıma ve ona göre ilerleme yönündeyim ikincisi ise sevgiliyiz yalanlarını fark ettim 1 olur 2 olur 3 olur sonra neden yalan söylüyor diye araştırırım ama ağırlıkla o kişiyi hayatımda da tutmam.
Bazı insanlar korkak ödlek pısırık durumda ve örneğin ayakkabı alır sen kızacaksın diye düşünür 2 senedir evde duruyordu yeni giymeye başladım der. ya da senle buluşmak istemiyordur izinlidir çalışıyorum der. Sende keriz gibi onu işten almaya gidersin sonra o gün izinli olduğunu öğrenirsin felan filanlar. Ama iyilik yapmışsındır bu sıcaklarda otobüs dolmuş beklemesin yeri geliyor ayakta eziyet çeke çeke saatlerce yolculuk yapmasın dersin ama o sana yalan söylemiştir.
Daha tonla örnek sayılabilir.
Çok çok önemli bir konuda örneğin sinirli bir insan dövecek ya da öldürecek durumu olur yalan söylenir o ayrı ama bunu alışkanlık adet edinenler çoktur bu yüzden yalancı ile selamlaşmaya dahi bence gerek yoktur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSürekli yalan söylüyorsa ondan bir hastalık olmuştur. O yüzden yalan yalanları getirir. Öyle bir ilişkiye gerek yok onsuz her şey daha güzel olur.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama onlarla çok muhatap olmazsın. Diğeri her an yanında veya telefonun ucunda.
- +1 yıl
Amin cümlemizi
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim Naciye ✌️🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yalan varsa güven yoktur, güvenimin olmadığı yerde benim de işim yoktur
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sürekli söylemesine gerek yok. Bir defa yalan söylenmesi güvenimin zedelenmesi için yeterli.
Güven konusunda yaşanan sorunlar da ilişkiyi bitirir zaten.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Devam etmezdim anında silerim atarım
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın abla.. Hayır tabi ki de ben hiç bir şekilde devam etmezdim. bana yalan söyleyen kadın beni sevmiyor demektir insan aşık olduğu kişiye hiç bir şekilde yalan söylemez ya da onun duygularıyla oynamaz yalan varsa zaten güvenemem güvenemiyorsam da ilişki yaşamazdım direk ayrılırdım.. yalan benim kırmızı çizgim çünkü sevdiğim kadına güvenmeliyim.
10 Yorumla
+1 yılSürekli olmasına ya da sevgilim olmasına gerek yok.. Bir defa yalan söyleyen insanı tutmam hayatımda, tutmadım da zaten.. Kendi pisliğinde yoğurulmaya bıraktım..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ne yazık ki devam edemem. Yalan söyleyen birine asla güvenemem ben devam etsem bile. Öyle biri yarin öbürgün aldatır ruhun bile duymaz bence. Hemde bir yalan bir sürü yalan doğurur. Yalan söyleyen insanın ben düzeleceğine falan inanmıyorum o öyle alışmış. Yalan ağzına yuva yapmış derler ya işte o mesele.
10 Yorumla
+1 yılYalancı insanla 2 km yol gidemem ne ilişkisi kanka 😀
11 YorumlaSana da günaydın haydar. Ama yalan üzeri kurulu her şeyden uzaklaşırim ışık hızıyla.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. bir ilişkide yalan çelişki yaratır çelişki kuşkuyu doğurur bu durumda bir ilişki yürümez yürürsede karşıklı menfaatler vardır o doğrultuda yürür
110 YorumlaSürekli yalan söylüyorsa bir yerden sonra buluşmanız Veya aranızda yaptığınız herhangi bir aktivite kadar normalleşir. Üstüne koyarak bu yalanlarına devam eder ve en kötüsüde sen söylediği hiçbir şeye inanmaz olursun sorgulayıcı olursun o yüzden öyle huzursuz olacağına bitmesi daha iyi. Devamlı stres yaşayıp Üzüleceğine bir kere üzülürsün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem aga düzensiz ve yalan makinası olmuş birine ne kadar güvenebilirim ki eylemleri ve söylemleri bir olmayan insan korkutur dolasıyla uzaklaşırım yol veririm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, eşimle boşanma sebebim yalan söylemesi mesela şu an.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de ben sevinebilsem. Dava devam ediyor. Boşanmak evlenmekten zor
Cevap sahibi+1 yılAyak diriyor sevdiğinden değil. Nafaka vermemek için
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. çek fişi bitir işi yalanla hayat sürmez bir yakalarsan bütün doğrularını bile sorgular kafayı yersin bu zamana kadar şöyle miydi böyle miydi diyerek
10 YorumlaAklımızı peynir ekmekle yemedik heralde böyle ilişki mi yürür yalanla dolanla biraz kendinize değer vermeyi bilin ya bırakın böyle negatif insanları hayatımızdan uzak tutun
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalanı hiç sevmem. Ufak 1-2 yalana tahammül ederim sevdiğim için ama süreklilik halinde bu belli ki bariz yalancı biri. Onunla olmam
20 Yorumlasürekli yalana gerek yok. bir kez gerçekten emin olduysam yalanından, ötesi berisi yoktur. yalanlara inanacak kadar enayiseniz bile, fark ettikten sonra gereğini yapmayacak kadar enayi olmamalısınız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen namus ve şeref sözü verip Mahkeme de yalan söyleyen karaktersiz çok gördüm hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılEderdim canım ama bende yalan söylerdim armut toplamazdım yanii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoğurum, ciddi olarak soğurum ve uzaklaşırım. Yalansız insanları seviyorum ben
10 Yorumla
+1 yılDoğruca yol verilmeli. Aman aman aman düşman başına
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır sürekli yalan söyleyen birini istemem hayatımda.
10 Yorumla
+1 yılHayır asla ilişkim yok vardı bana özel değilmiş bütün erkeklere özelmiş onu anladım
10 Yorumla
+1 yılYalan söyleyen insanla herhangi bir iletişim kurmam zaten.
10 Yorumla
+1 yılHayır etməzdim. Onun kəndinə bile saygısı yok demek ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılAttığı yalan kendi ile alakalı ise sebebi vardır diye düşünüyorum nedenini sormak lazım. Ama
İlişkiyi zedeliyecek yalanlar varsa kesinlikle ayrılırdım00 Yorumla Bana sürekli yalan söyleyen sevgilimle kavga edip ayrılırız sonuç ayrılık olur beni enayi yerine koyan biriyle ne işim olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılsürekli yalan söyleyebilecek seviyeye gelmeden bile yollarımı ayırmış olurdum
yok öyle dünya sorry
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yalan söylüyor, boş boş laflara karnım tok, başlarım yapacağa işe ciddiye almıyorsa bende almam.
00 Yorumla
+1 yılSürekli yalan sana sevgisi sıfır olduğunu gösterir böyle biri ile değil sevgili olmak aynı ilde nüfus sayımına bile girmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. - Sadakat önemli benim için direk ayrilurm
10 YorumlaNe gibi yalanlar olduğuna bağlı hem de sürekli söylerse artık neyin doğru oıduğuna anlam veremediğim için belirsizlik içinde hissederim bu da hiç sevmediğim şey.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır devam etmezdim o an silerdim hayatımdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bahanesi ne olursa olsun affedilmez.
Tabi herkes için geçerli mi bilmiyorum?00 Yorumla 3. Hata affolmaz sürekli değilde en fazla 2 defa alttan alırız. Yalana tahammülüm yok.
00 Yorumla
+1 yılYalan soyleyenin sevgiside yalandır o yüzden etmezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılNe süreklisi, ilkinde affeder ikincisinde salardım. Yalanla hiçbir şey yürümez.
00 Yorumla
+1 yılYalancı insanları sevmiyorum ve soğuyorum. Devam edemem.
00 YorumlaÖnceden bildiğim gerçekler olduğu zaman dinlemesi hoşuma gidiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Asla, 1 tek yalan yeter eski sevgili olması için…
00 Yorumla
+1 yılGünaydın bune sabah sabah derdimize bak hele ☺️☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun
Yalan söylemeden bir şeyi saklamayı başaran, benden başka herkesin yediği haltları öğrendiği bir sevgilimsim vardı. Güzel de değildi, neyine vurulmuşum zamanında bunu sorguluyorum ve neden aldattı? Gizem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalan varsa güven yoktur , güven yoksa aşk ve ya ilişki yoktur bu sebeple devam edilecek bir durum da yoktur
00 Yorumla
+1 yılGüven olmadan bir ilişki ne yaparsan yap maalesef biter, devam etmek istesen bile bir bakmışsın 'yeter ' noktasına gelmişsin. Çok kendini üzmeden ayrılmaya bak derim
10 Yorumlasürekli yalan söyleyen sevgili, sevgili değildir aslında boş kalmamak için vakit geçiriyordur seninle aslında.
ya kötü olacak sende onu kullanacaksın ; ya da yol vereceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere söylemesi yeterli, ikincisine izin vermem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmezdim. Git başkasına bu palavraları uydur derdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAntep yemeklerinde iyiyse yalana katlanabilirim)))
133 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen yalanı daha sen kurgularjen takalarım o yğzden aç olmamın bi manası yok diye dğşğnüyorum)))) börek getir bana)))
Cevap sahibi+1 yılTey ne)))))
Cevap sahibi+1 yılYerel laşkınlık ifadesimi)
Cevap sahibi+1 yılKol böree kıymalı, bir hastalığım yok Allah a şükür
Cevap sahibi+1 yılOooo bu kafın dokundu bak
Cevap sahibi+1 yılAnnem rahmetli oldu
Cevap sahibi+1 yılSen de tahrik olma bu kadar ne stresli karısın ya
Cevap sahibi+1 yılYazma demen yeterli, ama saçmalaman hoşuma gitmiyor, be içiyorsan bırak çünkü olayları kafanda farklı yerlere koyup değişik çıkarımlar yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılProfilim kapalı çünkü benim tercihim
Cevap sahibi+1 yılİşte bak kahveden sende anksiyite yapıyor içme
Cevap sahibi+1 yılAhaha sana ilmi bişi anlatıyorum ama sen sinirlenmek için sebep arıyorsun, çok stres yapıyorsun belki iş sebebiyle
Cevap sahibi+1 yılBende kahve içiyorum bende olmuyor bence borak kahveyi sana yaramıyor, dr um ben dinle beni
Cevap sahibi+1 yılBak sakin olunca be güzel anlaşıyoruz, beni kırnata gerek var mı)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi keyif yapıyorum pc ye geçesim yok)
Cevap sahibi+1 yılSenşn meslek hergün değişiyor sebep nedir
Cevap sahibi+1 yılÖrtmen misin yani eğitim derjen)
Cevap sahibi+1 yılDuyu bütünleme falan mı
Cevap sahibi+1 yılSana ysta mı diyeceğiz bu durumda)) karate filmlerinde hani bi usta bi de çekirge olur ya, zıpla çekirge der usta, çekirgede zıplar hani))))))))
Cevap sahibi+1 yılBen alsini söylemedim ki, bi de neşakatli iş, ama inşallah bu kızgınlığını örencilere götermiyorsundur, daha snaç ve şefkatli olduğunu umuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli söylemesine fırsat vermem.
10 Yorumla
+1 yılYalan söyledimi bitiririm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılEtmem. İçimde sürekli şüphe olmamalı
10 Yorumla
+1 yılS. ktr git denir ne denir başka
10 YorumlaBir yerde biterdi, uzun sürmezdi
10 Yorumla
+1 yılElbette hayır biz daha içli köfte yiyemedik
10 YorumlaNe edecem ya tekmeyi vururum hem de uçan tekme 🤣 geri dönmemek üzere 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bir yalan her şeyi bitirir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kapinin önüne birakirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılzaten baştan kaybetti yalan her şeyi siler atar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılYalansız ilişki görmedim ben
00 Yorumla
+1 yılDevam etmezdim yalandan nefret ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalanlar kesmez beni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2. Yalanı beklemezdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılilk yalanında bırakırım
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler