Nişanlımıla yakın kız arkadaşı arasında bir şey mi var? Cevaplayın nolur geçmeyin hepsini okuyun?

Lütfen okuyun akıl almaya ihtiyacım var. Ben nişanlımla 4 yıl önce tanıştığımda bahsettiğim yakın kız arkadaşı ve nişanlımın yakın erkek arkadaşı daha 3 4 aydır tanışıyordu ilk biz nişanlımla sevgili oldukta 2 ay sonra bu ikisi de sevgili oldu ve evlendiler fakat dışarıdan görenler nişanlım ve kızın samimiyetini ikisi flört gibi bir şey sanmışlar ki ben de ilk tankştığım andan itibaren bu kızın bazı yılışık hareketlerinden dolayı hoşlanmadım. 5 yıldır beraberiz fakat bu kız ilişkimizde tartışma gündeminden düşmüyor ben nişanlım rahatsız olmasın diye kendi arkadaşlarına mesafeli yaklaşırken onun sürekli o benim yakın arkadaşım ve yakın arkadaşımla evli sevgili vs cevaplsrı alıyorum ve abarttığımı söylüyor. Örneğin yakın zamanda ziyaretimize geldiler ve nişanlım gerek konuşurken olan samimiyeti gerekse düşünceli halleri beni çok rahatsız ediyor ve dolduğum için artık aynı karede bile görmek canımı sıkıyor evlendiğinden beri kız hareketlerine dikkat etmeye başlamış ve düzelmiş fakat bu sefer nişanlımın hareketleri batmaya başladı genelde bir araya geldiğimizde benden çok o ikisiyle ilgilendiği için ben dışarıda kalıyorum ne söylersem söyliyeyim ayıp olur olmaz onlar bizi görmeye geldi gibisinden cevaplsrla karşılaşıyorum aşırı bir fiziksel yakınlaşmaları yok ama onlarlayken benim geri planda olmam beni rahatsiz ediyor. Uyarıyorum konuşuyorum ama anlaşamıyorum gerçekten arkadaşlar fakat ben rahatsız oluyorum. Başka hiç bir kadına bu şekilde davranmıyor bu da beni düşündürüyor çünkü normalde şüphelenmezdim ama benden uzaklaştığını hissettiğimden beri çok tedirginim. Siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Dün konuştum rahatsız olduğum tüm konuları sakince anladığını haklı olduğumu söyledi ve düzelteceğini de. sanırım daha öncelerde rahatsızlığımı tartışma şeklinde dile getirdiğim için kavrayamadı. Fakat son 4 günde ben çok kırıldım üzüldüm ve sarsıldım zamanla bu kırgınlığım geçicek mi?
Nişanlımıla yakın kız arkadaşı arasında bir şey mi var? Cevaplayın nolur geçmeyin hepsini okuyun?