nedenki diye cevap verdim ama cevap alamadım
Nişanlım ve Yakın kız arkadaşım Hakkında AKLIM ÇOKK KARIŞIK?
nedenki diye cevap verdim ama cevap alamadım
Öncelikle sakin ol ve elindeki bıçağı bırak. :P~ Bunun için katil olmaya değmez... :)
Şaka bir yana. Nişanlına güveniyorsan sakin olmalısın. Nisanlına birsey söyleme çocuk arada kalmasın, Herseyden once bence kendi kız arkadasına ufaktan laflar sok. Gülerek ama aslkolsun de ulan ben de onlinım nisanlımda online yedi yıllık arkadasın duruyor sen gidip enistene yazıyorsun cok mu iyi anlastınız bak kıskanırım haa falan haha kikiki konus. Ben mal degilim goruyorum * ses etmiyorum akıllı ol aklını alırım mesajını içeren bu cumle cok etkilidir.
Nisanlının bir sucu yok adam senden izin almıs konustklarını okutturmus ancak kız biraz kıpır kıpır geldi bana...
Birsey cıkacaını dusunmuyorum ama sen onceden onlemini al. Essegi saglam kazıga bagla gerisini de merak etme...
Nişanlınin facesindeyken kiz arkadasin yazdığın da cevap ver ve ona senin oldugunu söyle. .. birde nisanlin sifresini bilip onun facesine girdigini biliyodur büyük ihtimalle o yüzden korkutugun seyi yaoacagini sanmam eğer öyle bisey varsada bundan kiz arkadaşıninda haberi vardır yani senin faceye girip konusmalari okuyabilieceginden.. bence takipte oldugunu hissettir..
İkisinde sağlam ayar çekerim, hiç acımam gece ben uyuyucam beyefendi arkadaşımla konuşacak yok öyle bir dünya, kızla münasibeti soğut hatta yavaş yavaş kes, nişanlınla da konuş rahatsız olduğunu belirt bu durumlardan o anlar herhalde.
Sevmiyorum yılışık yüzsüz insanları ya.
Nisanlina soyle boyle yakin olmani istemiyorum senin arkadasinla ben boyle mesaklassam ne olur gibisinden ama keske engellemeseydin bir halt yerlerse direk gorurdun
Cevap
22Cevap
nişanlına söyleyeceksin kızın ismi her neyse onunla bu kadar samimi olmanızı istemiyorum de. konuşabilrisiniz konuşamazsınız demiyorum ama yine de biraz mesafeli olun de her şeyin bir edebi var de bunu da deme de :D başın bağlı artık de buna benzer şeyler de işte ;)
bence kizi engenle nisanlinin fb den sonrada bir msg at kiza azinin payini ver ;) nisanlinin bir sucu yok gizlememis cunki sana sormus hem mesajlarina sana gostermis ama arada seytan var kiz cocugun aklini celmeye calisiyo belliki yok et ortadan yoksa sen yok olursun :)
Hem cinslerimden tiksinir hale geldim.
Nasıl kişiliksizler var.
Nişanlınla konuş kızı silsin sende arkadaşlığını sonlandır o kişiyle.
Kimseye güvenme, herkes birbirinin kuyusunu kazar hale gelmiş bu ne böyle.
En güzel yorum bu soruya..
Ben yolarim o kizi sen kime gece gece mesaj atiyon kaşr diye sen gene sabirliymissin engellicen tabi aciklama yapmak zorundamisin rahatsiz oluyorum bitti oyle diceksin sorgulayamaz senin kararlarini sende akilli ol bak almissin eline yari yariya adami azcik daha sabret face ini kapattirirsin evlenince
normal bişey yok ortada sevgiline söyle konuşmasın msjların cevap vermesin uyandı mı ne ya bu ne samimiyet olmaz uyarmalısın nasıl kızlar varya sonu iyi degil bu konuşmanın çok geçmeden el at
biraz safsın galiba malesef acı gercek..
sende suç niye kabul etmesine konusmalarına izin veriyosun ki.
sen moralini düzeltmek yerine o kızı feysden sil bence.
ne kadar tanırsan tanı şeytanın işi yok ;)
Kız ilgili biraz seninkine ve erkeğinde egosu biraz artmış. bence sevgilinle konuş ve onla mesafeyi korusun.
Kızın yapısı nasıl çok çekici bişeymi sümük lümü?
hiçç güzelliği yok ama ağzı çok laf yapıyo
Kıza ilgi yoksa senikide ona sohbet olarak karşılık verdi ise birazda kızn çene sağlam. bence hoş olmayabilir yüz göz olmak. kızda hata ne o öyle yılışık durumlar
bende sevmiyorum yılışıklığı
Seviyeyi korumak önemli canım o yüzden nışanlına de ve o mesafeyi korusun bence
nişanlının ağzından konuş bnce biraz böle asıl felan işte snra kızın niyeti çıkar ortaya duruma göre totosuna tekmeyi vurursun hem yerin dibine girer bidaha böle işlere kalkışmaz
eklemesine izin veriyorsun güveniyorsun madem sonuna kadar güven, kıskanmayı bırak elinden alırsa alsın nişanlını erkek mi yok sana.
bu arada yazışmaları ne diye sormuş birisi cevap vermişsin, çok fazla bir şey yok, biraz şakayla karışık rahatsız ederim bundan sonra demiş ne var bunda. Sen aslında kız arkadaşına güvenemiyorsun kaç yıllık arkadaşın acaba. Kıskanmalar aşkı kamçılar düğün ne zaman.
ne garip bir arkadaşın varmış..
kızı al karşına konuş bence.. ve nişanlının faceten onu engellemesini iste..
Bence nişanlının faceine gir kendi faceinede kız nişanlına yazarsa sen olduğunu söyle. Kızın ismi Ayşe olsun mesela. Ooo Ayşe hanım bana yazmıyosun hiç :)) muhabbet sardı galiba de. Mesafeni körü ona karşı.
Kızım hatayı başta yapmışsın facede eklemeleri hata bence. Kimseye güvenmiceksin bu devirde
bence nişanlınla konuş rahatsız olduğunu söyle anlayışla karşılayacaktır bence
kendisinin anlaması beklerim daha bişi demedim kendisine.. kız çok samimi biraz
aynen
bence daha fazla beklemeden hemen desen iyi olucak :) kızlada mesafeni koru
daha dur neler olacak neler
kendi hemcinsimden tiksiniyorum artik
Arkadaşını sevgilinden uzak tut. Sevgilinle de açık açık konuş bu şekilde olmaz. Şimdiden boynuzlanmışsın arkadaşın çocuğun peşinden koşuyor belli.
Yuzyuze görüşmediği biriyle bu kadar ilgilenmesi iyi degil
Nişanlın olayın farkında ondan sana gösteriyor haberin olsun diye. İstersen siler direk.
evet siler ama kendini benim yerime koymasını isterim ben onun samimi arkadaşıyla gece mesajlaşsam hoşuna gider mi diye.. tabi nişanlımın kıl olduğu yakın bir erkek arkadaşım var tanıştırmak çok istedim.. fırsat olmadı. erkek arkadaşımı aradım durumu izah ettim faceten o da ekleyecek nişanlımın tepkisini ölçeceğiz ne kadar samimi olacak diye
öyle yapmalıyım dimi :(
Sevgilimle kız arkadaşlarımı tanıştırmamakta haklıymışım hep altından bişeylik çıkıyo. İyi yapmışsın sende engellemekle.
kendi saflığın sil arkadaşını bakalım nişanlın ne yapcak
yakında nişanlın arkadaşına kayar durum onu gösteriyor kız azmış ama nişanlın seni seviyor aldatma sadece cinsel anlamda olur kalbi kaymaz korkma bence :))
nişanlına güven müdehale etme arkadaşının asıl amacını net olarak öğren.
ney konuşmuşlardıki kanka o saatde seni bukadar geren
Bence arkadaşından uzak dur hatta nişanlını h görüştürme
sadsadasdasddsd :) çok komik yaa
abi iyiki sevgilim yok kafam rahat
maçımı izliyorum
yemegimi yiyorum
kafam düzgün
ohh bee
Eger icinde guven yoksa hic güven olmaz. Arkadasınla konuş uyar onu.
Benzer olayı bende yaşadım. İçinde huzursuzluk varsa nişanlınla konuş ve artık görüşmeyin o kızla
belki yanlış atmıştır sana diyee :)
arkadaş kazığı yemek üzeresin haberin olsun.
bu işin sonu kötü ne yazmış ki mesajlara?
nişanlım mesaj atmış nasılsın gündüz vakti tabi kısa bir muhabbet geçmiş aralarında tabi benimde adım geçiyor.. kız arkadaşım çekiniyordum selam vermekten demiş belki olumsuz karşılarsın bunu diye.. bizimkide nişanlımın yakın arkadaşısın neden rahatsız olayım ki demiş.. kız arkadaşımda bundan sonra seni rahatsız ederim o zaman demiş te demişş
nişanlın kaşınmış ne gerek var mesaj atmaya şimdi kızda ne iş çözemedim bol bol rahatsız edermiş sanane ki? ama şu var nişanlın şifresini vermiş sana neticede yedek hesapları yoksa (biliyorum şimdi kurt düştü içine) arkadaştırlar yani görüyosun ne yazdıklarını fazla samimi olmalarına izin verme
içime kurt çoktan düşmüştü ama yedek hesaplarını kontrol ettim hepsini kapatmış
nişanlıma güveniyorum ama ne bileyimm gözümle görmem hiç hoşuma gitmedi
Boynuz mu o geyik boynuzu
nişanlımın aklında kötü niyet olsa bana söylemezdi konuşacağını ama kız arkadaşım biraz fazla rahat
Cok safsin be guzelim cocuk bir sana bir ona
Oooo sakatlardasın...
Hemen sil o kizi. Kendi hayatından.
çorba kaşığı getirelim mi panpiş karıştırırsın
Söyle nişanlına yol versin.
Valla bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor :)
konuşturtma bence onunla
müdahale etmezsen sonu kötüye gide bilir
kız nişanlının aklını çelmeden şutla
işler çok karışık
Kaşınıyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar