2gun once sevgilimle tartisma gibi birsey oldu. Arkadaslariyla tatilde hergun aksamlari otelde iciyorlar otelde olmazsa tenha yerlerde sarhos olana kadar iciyorlar. Hep sustum bisey soylemedim ama en sonda kizdim yeter bune hergun hergun icilirmi dedim. Kafa s*kiyon diyip konumunu kapatti aktif oldugunu gormeyim diye. O gece seni cok ozledim felan dedi sabahta ona yazdim hem evlenmek istiyosun benimle ama ickiyi birakamiyosun dedim kisacasi boyle devam ederse bitiririm dedim aslinda. Oda buna alindi sileceksen sil bitsin ozmn keyfin bilir yazdi biraz duzeltmeye calistim hergun hergun icme olmaz rahatsiz oluyorum dedim. O gunden beri bana soguk yapiyor yazmiyor fazla. Dun 5saat yazmadi sonra mesaj atti hayirdir niye hic yazmiyosun diye. Sen neden yazmiyon dedim ama goruldu atiyor veya kes diyip beni tersliyor gece tekrar icmisler bana fotograf attiyor kime diyom neden cevap vermiyosun diye ama halbuki bisey soyledigim zaman goruldu atiyor bugun yazdim napiyon noluyo sana dedim bisey yok senin davrandigin gibi davraniyorum diyor nasil dusunmek istiyosan oyle dusun ben sana ilgiyi verdim dedi birden anlamadim ama en sonda tm diyip tersledi beni sizce noluyo? artik fazla eskisi gibi online olmuyo bisey var gibi (18yasindayiz)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soğumuştur
Serserilik yaptığı bu tarz bir insanın daha kendine saygısı yok sana nasıl olsun
Yemin ederim aynı hikayeyi yaşadım birebir kopyası. En sonu ayrıldık
Daha 4gun once mesaj yazmis ben uyurken sana cok baglandim nefesimsin herseyimsin seni seviyorum diye ama bu herkese kolay kolay acilcak bir insan degil biz 2yildir 7defa ayrilip baristik ve hic boyle olmadik ilk defa bukadar birbirimize baglandik ve bikac gunde boyle oldu benmi hataliyim? Yoksa o bendenmi uzaklasiyor?
Canım benim şimdi kendi hikayemi sana kısa özet geçeyim eski sevgilim erkek arkadaslariyla tatile gitti onu hiç sık boğaz etmedim üstüne gitmedim kafasını dağıtsın diye sonra çok icmeye basladi rahatsiz oldum sonra culube gidicem ben dedi daha önce hic gitmemisti gidenlere de sözde kötü gözle bakıyordu. Neden dedim tatildeyim o yüzden dedi. Ben de sen bilirsin seni kisitlayanam ama benim hoşuma hic gitmiyor bu seyler dedim. Ne gitmiyor dedi soğuk bir sekilde ben de msjina cvp vermedim. Aradan 1 gün geçti aynen şöyle mesaj atti. düt senin tribini de seyini de sen hayatimda olsan ne olmasan ne sadece takildigim bir insansin mala bak engelliyorum seni dedi. O kadar içime oturdu ki ilişkimizin sağlıklı olduğunu düşünüyodum. Muhtemelen sinirlendi ve sarhoş yazdı oylelikle ayrıldık. Yani şunu demek istiyorum erkekler biraz tatil görünce kız görünce kafa yapıları değişiyor ooo neler varmış diye dusunuyorlar. Elindekini degersizlestiyorlar o yüzden dengesiz davraniyolar bi iyi bı kötü davranis sergiliyolar. Duygu değişikliği yaşıyorlar. Sana küfür eden , sana degersiz hissettiren, alkolün dozunu kaçıran, dengesiz davranan, kolay vazgecilebilir olduğunu hissettiren , mesajlarına cvp vermeyen birinden gerçekten olmaz. İsterse iliskin 10 yıllık olsun olmaz bu iliskiden çünkü saygı bitmis. Seni en iyi benim anladığımı düşünüyorum çünkü okurken kendimj gördüm. Yaşlarımız da aynı seninle çok genciz seni hak edecek daha iyi birini bulursun. Lütfen dediklerimi dikkate al uzulmeni istemiyorum
selam özelden konusalimi?
Biz zaten tatildeyken baristik tekrar bende tatildeydim akrabamizin dugunu vardi oda oraya geldi beni gormek icin sonrasinda abimle iyi anlastilar ve gece dugunden sonra bizimle ilgili abimle konustu tabi abim iki yuzluluk yapti ilk tamam konusun dedi eve gelince tabi mahfeti beni sevgilimi aradi kufur etti eve gelince ama genede birbirimizden vazgecmedik hatta hic buzamana kadar olmadigimizdan daha iyi olduk kenetlendik birbirimize ama simdi birden boyle yapmasi degisik. Benim anlamadigim benden bu sogudumu cunku cok fazla darladim son siralar yoksa bu icki meselesinde ayrilir bitiririm demememi bozuldu? Soruyorum nasil davraniyon yok bisey felan diyo ne yapacagimida bilmiyorum su an 5saattir ne yaziyo ne ariyo
İleride pişman olunacak evlilikler
Kısa ama etkili sevgiline sor
Bitir sana hundan hayır gelmez